Pamačiau lipdukus ant sienų
Mes buvom saviškiui priklijavę ant dviejų sienų - labai fainai atrodė, bet vieną dieną radom nuluptus
Mūsiškiui 3 metai
o kaip jus manot, kokios sienu spalvos labiausiai tinka vaiko kambariui?
QUOTE(LaVil @ 2008 01 04, 18:06)
o kaip jus manot, kokios sienu spalvos labiausiai tinka vaiko kambariui?
Manno nuomone tai pastelines, kad nebutu labai ryskios ir rekencios. Tarkim vaiko kambario as raudonai ryskiai ar melynai ryskiai tikrai nedazyciau, nes ir akims nera gerai ir emocijoms. Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(ADA @ 2008 01 04, 14:21)
Pamačiau lipdukus ant sienų
Mes buvom saviškiui priklijavę ant dviejų sienų - labai fainai atrodė, bet vieną dieną radom nuluptus
Mūsiškiui 3 metai 
Mes irgi išklijavom tuos lipdukus (su princesėm). Bet va praėjo 1,5 metų ir jau dukrytės sako, kad atsibodo joms. Gerai, kad jie lengvai nusiima (bent jau nuo mūsų tapetų), dar palauksim, o tada galės pasikeist į kitokius lipdukus ar ką nors kitką klijuosim
QUOTE(Babetta @ 2008 01 04, 23:39)
Idomus straipsniukai , aciu
QUOTE(Babetta @ 2007 12 30, 13:06)
nu va - susideliojo biskiuka baldeliai- lentynos ir paveiksliukai dar liko nesukabinti
bet bendras vaizdas jau yra- gvent galima
baldai - SBA (turskiski) , IKEA dar smulkmenos, sviestuvas is senuku

baldai - SBA (turskiski) , IKEA dar smulkmenos, sviestuvas is senuku

babetta aš kažkodėl nematau visų labai išgirto tavo vaiko kambario
o net labai noriu pamatyti.
gal yra galimybė dar kartelį įkelti nuotraukas
keista- nebeliko nei vienos mano fotkes
idomu kaip taip- eme ir dingo?
man rodo visas foto 
Man irgi
As irgi matau
Babetta, grazus kambariukas
IKEA smulkmenos fainos
tik kodel dvi lentyneles knygoms ant spinteles guli
Sviestuvas nelabai, bet labai tiktu prie interjero (tiksliau prie roletu) is IKEA dar viena smulkmena - lempa - menulis arba zvaigzde
IKEA smulkmenos fainos
Sviestuvas nelabai, bet labai tiktu prie interjero (tiksliau prie roletu) is IKEA dar viena smulkmena - lempa - menulis arba zvaigzde