Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 4

Pamačiau lipdukus ant sienų biggrin.gif Mes buvom saviškiui priklijavę ant dviejų sienų - labai fainai atrodė, bet vieną dieną radom nuluptus doh.gif Mūsiškiui 3 metai biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jus manot, kokios sienu spalvos labiausiai tinka vaiko kambariui?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2008 01 04, 18:06)
o kaip jus manot, kokios sienu spalvos labiausiai tinka vaiko kambariui?

Manno nuomone tai pastelines, kad nebutu labai ryskios ir rekencios. Tarkim vaiko kambario as raudonai ryskiai ar melynai ryskiai tikrai nedazyciau, nes ir akims nera gerai ir emocijoms. Bet cia tik mano nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
apie spalvas biskiuka

ir dar

Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 01 04, 14:21)
Pamačiau lipdukus ant sienų  biggrin.gif Mes buvom saviškiui priklijavę ant dviejų sienų - labai fainai atrodė, bet vieną dieną radom nuluptus  doh.gif Mūsiškiui 3 metai  biggrin.gif

Mes irgi išklijavom tuos lipdukus (su princesėm). Bet va praėjo 1,5 metų ir jau dukrytės sako, kad atsibodo joms. Gerai, kad jie lengvai nusiima (bent jau nuo mūsų tapetų), dar palauksim, o tada galės pasikeist į kitokius lipdukus ar ką nors kitką klijuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 01 04, 23:39)

Idomus straipsniukai , aciu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2007 12 30, 13:06)
nu va - susideliojo biskiuka baldeliai- lentynos ir paveiksliukai dar liko nesukabinti  ax.gif  bet bendras vaizdas jau yra- gvent galima 4u.gif

baldai - SBA (turskiski) , IKEA dar smulkmenos, sviestuvas is senuku
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

babetta aš kažkodėl nematau visų labai išgirto tavo vaiko kambario verysad.gif
o net labai noriu pamatyti.
gal yra galimybė dar kartelį įkelti nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
keista- nebeliko nei vienos mano fotkes g.gif idomu kaip taip- eme ir dingo? g.gif g.gif
Atsakyti
man rodo visas foto wink.gif
Atsakyti
Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi matau 4u.gif
Atsakyti
Babetta, grazus kambariukas thumbup.gif

IKEA smulkmenos fainos biggrin.gif tik kodel dvi lentyneles knygoms ant spinteles guli wink.gif cool.gif
Sviestuvas nelabai, bet labai tiktu prie interjero (tiksliau prie roletu) is IKEA dar viena smulkmena - lempa - menulis arba zvaigzde rolleyes.gif
Atsakyti