Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

O maniskis WC sudoku sprendzia lotuliukas.gif
Ir nieko cia baisaus bigsmile.gif ... as irgi kartais pasprendziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tualete labiausiai patinka Lietuvos rytas, nes jis didziausias smile.gif Aisku, galima ir kryziazodzius, jei nesi labai protingas. Kitaip per greitai issispres.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maciau stovelius tualetuose su tam skirta literatura.Kodel gi ne?

http://www.grinningp...g/joke-1728.htm
Atsakyti
jeigu sėdėčiau ilgiau tulike, tai visai nieko būtų paskaityti, nors kai gyvenau savama bute, tai knygą budavo ant gyvatuko pakabinta biggrin.gif
Atsakyti
Geriausiai, kad tualete ir televizorius butu.. Tada tikrai nepraleisciau megstamiausios tv laidos. smile.gif Kokiu nors duetu.. blush2.gif
Atsakyti
Man tai nei šilta nei šalta, ar kas tualete skaito irnesakyk.gif pati to nedarau, o manasis retai, bet jis dažniausiai ten nešas mp3, kad pasiklausytų muzikos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 05, 10:29)
Man tai nei šilta nei šalta, ar kas tualete skaito  irnesakyk.gif pati to nedarau, o manasis retai, bet jis dažniausiai ten nešas mp3, kad pasiklausytų muzikos doh.gif  lotuliukas.gif

As tai tualete su laptopu sedziu. Kaip cia gerai rasosi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperFather @ 2010 05 05, 12:32)
As tai tualete su laptopu sedziu. Kaip cia gerai rasosi..  rolleyes.gif

Kaip jus taip ilgai galit issedeti ten, kur aromatas nera labai geras hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 05, 12:36)
Kaip jus taip ilgai galit issedeti ten, kur aromatas nera labai geras hihihi.gif

Tokie naturalus kvapai tiesiog uzveda geroms mintims. bigsmile.gif
Atsakyti
Skaitymas tualete- mėgstamas MB užsiėmimas biggrin.gif bet aš problemos kažkaip nematau, jei tik žmogui patogu, man nuo to ne blogiau, tuo labiau, kad ten skaito knygas, kas yra skatintinas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 05 05, 12:36)

na aromatas, kaip aromatas.... bet va pavojus, kad žarnokai gali iškristi biggrin.gif
Atsakyti
kadangi pas mus WC literaturos nerasta tai nesusiduriame su sia problema thumbup.gif
Atsakyti