Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

Kad tualete skaito, tai nieko, bet jei pakakoja ir sėdi tai... schmoll.gif Kažkaip šlykštoka man atrodo
Atsakyti
Nu jau neeeeeeee, atlieki reikalą ir mauni iš to WC, o va MB turi tokį įprotį eiti su knyga ar net kompu doh.gif
Atsakyti
Manasis skaito, bet nematau tame jokios problemos. Tikrai nesėdi wc valandų valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 03 10, 23:34)
Nu jau neeeeeeee, atlieki reikalą ir mauni iš to WC, o va MB turi tokį įprotį eiti su knyga ar net kompu  doh.gif

Su kompu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad skaito tai neerzina. Erzina tik kai pradeda manes klausti ka cia paskaityt nuejus doh.gif
Atsakyti
jei reikalas neskubus, kodel neuzsiemus literatura? negi verciau sedet akis isvertus i siena?
Atsakyti
labai megstu skaityti smile.gif pas mane tualete visada yra zurnalas ar tai laikrastis. Nors mano vyras neksiato, bet tai jam nekliuva sis mano yprotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 03 17, 23:20)
jei reikalas neskubus, kodel neuzsiemus literatura? negi verciau sedet akis isvertus i siena?

Jei reikalas neskubus, vertėtų kreiptis į medikus ir atlikti specialius tyrimus, nes negalėjimas išsiš.. per valandą yra daugiau nei nenormalu 4u.gif
Atsakyti
jau pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 12 15, 14:39)
Sako kai kam vidurių užkietėjimas rimta problema...tenka praleist WC pusę gyvenimo...negi muses ten visada skaičiuot...knyga geriau...

ismintingai parasyta thumbup.gif , bet jeigu daugiabutis g.gif is kur tiek musiu paimsi blink.gif lotuliukas.gif
as pati nesinesu ne laikrasciu,ne knygu,ne jokiu kompiuteriuku lotuliukas.gif o va MG 'tikras genijus' thumbup.gif isnaudoja visa laika apgalvotai doh.gif su kompiuteriuku varo i tulika blush2.gif
ale ir sumasto tie vyriokai visko
Atsakyti
Kaip reaguoju g.gif Isjungiu sviesa
Atsakyti
aš irgi išjungčiau, bet pas mus pačiam tualete įsijungia
Atsakyti