Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

paskaitau ir as blush2.gif ir nematau tame nieko blogo ax.gif tik mama vis klausdavo " tu gamtiniu reikalu ten nueini ar paskaityti?" biggrin.gif o man nuobodu wc be knygos lotuliukas.gif
Atsakyti
ir man patiko si temike thumbup.gif . maniskis irgi skaito tualete, as anksiau del to bambedavau, o dabar ir as koki zurnaliuka pavartau sededama ir nieko cia baisaus lotuliukas.gif
Atsakyti
aš neskaitau,nes greit atlieku visus reikalus tulike biggrin.gif
o mano brangusis visada nešasi žurnaliuką
jau geriau skaito negu rūko WC smile.gif
Atsakyti
Aš galvojau, kad čia "skaitančiųjų" mažuma, o pasirodo atvirkščiai doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aistruole @ 2007 12 29, 17:18)
Nesuprantu kaip galima skaityti darant?....tai kiek laiko jis darote, as kiek zinau kelias sekundes, gal puse minutes    lotuliukas.gif    lotuliukas.gif    lotuliukas.gif    Tai paskaitote minute ir viskas iseinate ar skaitote apsis...?    doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu aš irgi nesuprantu biggrin.gif Daug kas sako, kad tai nesisieja su vidurių užkietėjimu, bet tai nejaugi atlikus reikalą smagu kvapelyje skaityt? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ančiukė @ 2008 01 22, 19:27)
Susidomėjau, kiek tada kaiko reikia užtrukti wc, jei dar ir paskaityti spėjama??  bigsmile.gif

Kažkodėl niekas taip ir neatsakė į šį klausimą biggrin.gif
Atsakyti
bent jau man tai nepriimtina blink.gif
Atsakyti
as asmeniskai neskaitau
Atsakyti
Maniskis irgi skaito tualete biggrin.gif Kai eidamas i vonia pasiima pora zurnalu ar laikrasciu, jau zinau, kad koki pusvalandi nesulauksiu doh.gif Bet man tai netrukdo... Va, bent turiningai laika praleidzia...Ir savo reikalus atlieka, ir tuo paciu dar paskaityt speja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 02 06, 23:30)
Daug kas sako, kad tai nesisieja su vidurių užkietėjimu,

tai nesisieja apskritai su jokiais "reikalais" lotuliukas.gif skaitymas yra didžiulė gėrybė-vertybė-dorybė, net ir tokioj vietoj kaip tulikas lotuliukas.gif
Atsakyti
MB nešasi delninuką ir sprendžia sudoku rolleyes.gif a
o aš - taip, skaitau. Bet dažniausiai katė įsigudrina užšokti ant knygos ir pasiūlo tą valandėlę ant klozeto praleisti ją glostant tongue.gif
Atsakyti
Skaito tai skaito, bet dar ir rūūūūūko doh.gif
Atsakyti
Aš pati ten skaitau, katalogus pavartau..
Jei MB pradėtų dėl to priekaištauti- tai net nesuprasčiau. blink.gif
Manau tai visai normali veikla.
Atsakyti
o maniskis isigudrino laptopa nusinest lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mus WC yra toks "pufas", i kuri dedam skalbinius, tai jis ant jo laptopa pasideda, isijungia interneta, dar paskambija draugui ir kakoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors as retkarciais irgi zurnala nusinesu, bet kazkaip nieko ir nepaskaitau tongue.gif
Atsakyti