Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

Labas rytas visoms biggrin.gif
Aš vėl su kava jungiuosi smile.gif
Atsakyti
Ziuru jus mano klausima ignoruojat unsure.gif

Labas rytas Agniska
Atsakyti
agno laikykis sirdele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kur tu gyveni, ko labiausiai truksta tau ir mazyliui, gal mes galetumem padet blush2.gif Pinigeliu ir as neturiu, bet gal kokiu rubeliu tavo maziukui, kiek jam metuku ax.gif Zinok mes mesos netrukstam, bet mano suniukas visiskas vegetaras, nevalgo mesos visai blink.gif As duodu vitaminus kraujui su gelezim, pamirsau kaip vadinasi, kai grysiu namo paziuresiu ir parasysiu, gerai mirksiukas.gif
rr ir man galvosukis del dovanu mirksiukas.gif Bet kadangi trukstu pinigu, tai kaip sakiau pirksiu is Presto kvapnios arbatos, knygyne paziuresiu receptu knyga, vyras labai nori laikyti sodyboj bites, tai paieskosiu apie bitutes knygute. O pas jus nera parduotuves Saldus majai, ar ko nors panasaus, ten sokoladas, saldainiai, kokiu niekur parduotuvese nerasi ir originaliai supakuoti, pvz is sokoladuku padaryta gelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 19, 12:53)
Ziuru jus mano klausima ignoruojat  unsure.gif

Labas rytas Agniska

Neignoriuoju,bet manau,kad iki švenčių jau viskas,nelabai kas ir išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 19, 11:53)
Ziuru jus mano klausima ignoruojat  unsure.gif

man irgi atrodo kad planai buvo po Nauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 19, 12:58)
man irgi atrodo kad planai buvo po Nauju  blush2.gif

Tai tik taip ir išeis,nes manau jau iki Naujų pas visas suplanuoti savaitgaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 19 gruodžio 2007 - 11:00
QUOTE(tyluma7 @ 2007 12 18, 16:19)
Tevams, manau tokiame amziuje svarbiausia artimuju demesys ir buvimas salia, bet dovana tai tikrai faina sugalvojai thumbup.gif

Labai labai aciu blush2.gif
Atsakyti
Sulauksim įdomu ant švenčių sniego ar,vėl baloj švęsim? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 19, 10:58)
man irgi atrodo kad planai buvo po Nauju  blush2.gif

O tai apsitariau kada tas po svenciau, kam patogiau kokia diena biggrin.gif Nes man egzaminu kruva, reiks derintis doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes as po vakar nekaip jauciuosi doh.gif buvau pusbrolio gimtadieni
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 19, 13:03)
4u.gif sveikutes as po vakar nekaip jauciuosi  doh.gif buvau pusbrolio gimtadieni

Tas 'nekaip jauciuosi' vadinas balius geras buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 19, 12:22)
O tai apsitariau kada tas po svenciau, kam patogiau kokia diena biggrin.gif Nes man egzaminu kruva, reiks derintis  doh.gif

Man irgi sausio men. egzai doh.gif

edituka paprasyk bendradarbio sidriuko lotuliukas.gif
Atsakyti