zinokit as papuoliau i tokias pinkles ar kaip cia galima pasakyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 20, 08:53)
tas simpatukas neduoda ramybes , sakiau kad susitaikiau su vyru , jis man skambineja , santazuoja, grasina , mano vyrui skambineja
zinokit nezinau kaip jo atsikratyti , viena numeri pakeiciau , bet beda kad jis zino darbini ir ten nuolat skambina, dar tokio debilo nemaciau 
Nu joa...cia tai jau ikliuvai
Labas rytas
Siandie pradesiu su kava, rinkites kokia norit:
Šalta kava su cinamonu

Kava Latte

Kava su konjaku bei likeriu

net neisivaizduoju kaip jo atsikratyti
QUOTE(edituka @ 2007 12 20, 09:07)
net neisivaizduoju kaip jo atsikratyti
Na pas mane toks uzkibes nebuvo (tpu tpu tpu), bet kai mano kambariokei taip buvo, tai jis net man skambindavo ir grasindavo, tipo "uzmusiu, ko tu cia meluoji kad jos nera" na ir tt
Labas rytas mielosios
Aš vėl su kava,išgeriu ir keliauju į turgų
QUOTE(Agniska @ 2007 12 20, 09:34)
Dovaneliu ieskoti?
Sveikos
Pas mane namuose kompas užlūžo, ex vyras sakė, kad tai kietasis diskas, sakė bandys sutvarkyt.
Gal vakare dar prisijungsiu, jei sutaisys. o dabar einu su kolegėm Kalėdas švęsti
Iki
Pas mane namuose kompas užlūžo, ex vyras sakė, kad tai kietasis diskas, sakė bandys sutvarkyt.
Gal vakare dar prisijungsiu, jei sutaisys. o dabar einu su kolegėm Kalėdas švęsti
Iki
QUOTE(rr @ 2007 12 20, 12:33)
Sveikos
Iki
Iki
mano vyrelis jau vaziuoja namo kokie santykiai bus namie nezinau
QUOTE(rr @ 2007 12 20, 11:33)
Sveikos
Iki
Iki
Smagaus sventimo
man ir patiktu nuo pat labo ryto
Klykt, staugt, rekt noris...
Snd gavau is BMB laiska del chalimo (jo imonei vertinejau is lietuviu i rusu), sake kad nemokes ir apskritai ne jo reikalas, na toks jausmas kad jam jau i viska nusispjauti, o labiausia i mane
Ka as zn... ir vel sienom nors lipk
...jauciu, kad man reikia naujos meiles, nes su sita ilgai dar kankinsiuos, jei neturesiu kur nukreipti savo minciu ir jausmu
...jauciu, kad man reikia naujos meiles, nes su sita ilgai dar kankinsiuos, jei neturesiu kur nukreipti savo minciu ir jausmu
QUOTE(sachar @ 2007 12 20, 12:45)
Klykt, staugt, rekt noris...
Snd gavau is BMB laiska del chalimo (jo imonei vertinejau is lietuviu i rusu), sake kad nemokes ir apskritai ne jo reikalas, na toks jausmas kad jam jau i viska nusispjauti, o labiausia i mane
Ka as zn... ir vel sienom nors lipk
kaip tai nemokės