Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(sachar @ 2007 12 21, 13:42)
Na vadinas tikrai likimas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mane tai kazkaip kitokie vis vardai:
1. A
2. S
3. Is tikro irgi S
4. Db su kuriuo susitikus buvau - P

Na pamakaloju vadinas  mirksiukas.gif

Sachara,pas Tave daugiau abėcėlė gaunasi biggrin.gif ,o aš ištikima vienai raidei lotuliukas.gif lotuliukas.gif mama sako kaip užkerėta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet svarbiausia kaip baigiau su buvusiu,tai pasakiau,daugiau niekada nebus iš tokios pat raidės,o va dar ir toks pat vardas,žiauru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 21, 11:45)
1. Sachara,pas Tave daugiau abėcėlė gaunasi biggrin.gif ,o aš ištikima vienai raidei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mama sako kaip užkerėta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
2. Bet svarbiausia kaip baigiau su buvusiu,tai pasakiau,daugiau niekada nebus iš tokios pat raidės,o va dar ir toks pat vardas,žiauru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Kai daeisiu iki kokio Žilvino, tada apsistosiu tipo? blink.gif lotuliukas.gif
2. Tikiu, kad nekas, et is tikro, tai idomus sutapimas, o negali buti, kad cia BTB apsimetineja? mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 21 gruodžio 2007 - 11:51
QUOTE(sachar @ 2007 12 21, 13:50)
1. Kai daeisiu iki kokio Žilvino, tada apsistosiu tipo? blink.gif  lotuliukas.gif 
2. Tikiu, kad nekas, et is tikro, tai idomus sutapimas, o negali buti, kad cia BTB apsimetineja?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo panašiai,eik iki galo abėcėlės,kol išsirinksi lotuliukas.gif
Žinok,man irgi buvo šovus tokia mintis blink.gif ,bet tai ką žinau? doh.gif Foto įdėta,toks simpatiškas vyras,net nežinau,kažkaip nemanau,kad tai vaikiškai galėtų žaist,o beto koks tikslas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 21, 11:53)
Žinok,man irgi buvo šovus tokia mintis blink.gif ,bet tai ką žinau? doh.gif Foto įdėta,toks simpatiškas vyras,net nežinau,kažkaip nemanau,kad tai vaikiškai galėtų žaist,o beto koks tikslas? g.gif

Na tikslas butu, suzinoti kaip tu gyveni ir siaip biggrin.gif As tai gal ir daryciau, taip, bet kai megstu sazininguma, tai tiesiai sviesiai ir ateinu su savo vardu pas ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif
o mano nuotaikos vis dar isprotejusios lotuliukas.gif rasinejuos toliau su durneliais sexo maniakais lotuliukas.gif o ir pirma naktis sia savaite kai mazasis leido pamiegoti ramiau,nesokinejant prie jo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 21, 12:01)
labas rytas  biggrin.gif
o mano nuotaikos vis dar isprotejusios  lotuliukas.gif  rasinejuos toliau su durneliais sexo maniakais  lotuliukas.gif  o ir pirma naktis sia savaite kai mazasis leido pamiegoti ramiau,nesokinejant prie jo  thumbup.gif

Nu va, matai viskas tvarkosi biggrin.gif Tik ziurek neperlenk lazdos su tuo sekso manjaku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 21, 12:25)
Pirma nuzudyk, o po to sypsokis  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

irgi variantas unsure.gif ... va susirasiu auką ir eisiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 21, 13:31)
irgi variantas  unsure.gif ... va susirasiu auką ir eisiu  ph34r.gif

Papasakok kaip nusiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 21, 14:39)
Papasakok kaip nusiseke  lotuliukas.gif

tik rasiu auką ir pradėsiu. kažkodėl mūsų albumas nesipildo unsure.gif ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oi mergaites pavarot jus lotuliukas.gif sachar, ruutka, agno thumbup.gif Skaitau ir zvengiu darbe, jau visi galvoja fool.gif doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(ruutka @ 2007 12 21, 14:52)
kažkodėl mūsų albumas nesipildo  unsure.gif ...

nu jauciu po svenciu bus graziu vaizdeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2007 12 21, 14:58)
Sveikutes  4u.gif
Oi mergaites pavarot jus  lotuliukas.gif sachar, ruutka, agno  thumbup.gif Skaitau ir zvengiu darbe, jau visi galvoja  fool.gif  doctor.gif
Papildyta:

nu jauciu po svenciu bus graziu vaizdeliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ką mes unsure.gif ? pas mus šventės jau prasidėjo rolleyes.gif . tuoj įkelsiu iš paskutinės šventės kelias foto ax.gif
Atsakyti
vo, pridėjau tongue.gif
Atsakyti