Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

albumelis papilnejo biggrin.gif
Atsakyti
Noriu mirti... unsure.gif visai depresija nusirydeno...
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 21, 19:13)
Noriu mirti... unsure.gif visai depresija nusirydeno...

nu te daba....? kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 21, 18:23)
nu te daba....? kas nutiko?  unsure.gif

Tiesiog svente aplinkui ir tt...

Norejau eiti dovanu pirkti, bet taip viskas apeme ir suspaude is vidaus, kad tiesiog nebegaliu daugiau tvardytis... unsure.gif Nebegaliu vaidinti stipria ir kovot su tais jausmai viduje... verysad.gif Noriu pamatyti BMB, bet nenoriu kad jis save kaltintu ar peiktu del to kad man sunku... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 21 gruodžio 2007 - 18:33
laikykis,saulyt 4u.gif
o jei ir pamatysi BSB nuo to tau geriau nebus schmoll.gif tik dar labiau sirdi issidraskysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 21, 18:55)
laikykis,saulyt  4u.gif 
o jei ir pamatysi BSB nuo to tau geriau nebus  schmoll.gif  tik dar labiau sirdi issidraskysi  unsure.gif

Nezinau... bet jis moka apkabinti taip, kad asaros dingtu, nors ir trumpam... unsure.gif
Atsakyti
Sachar,laikykis 4u.gif Nemanau,kad būtų nuo Tau nuo to geriau,kad jį pamatytum g.gif Na,bent jau aš pagal save sprendžiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 21, 18:57)
Sachar,laikykis 4u.gif Nemanau,kad būtų nuo Tau nuo to geriau,kad jį pamatytum g.gif Na,bent jau aš pagal save sprendžiu g.gif  g.gif

Tam momentui butu geriau, savaitei laiko ir butu geriau (nes atslugtu liudesys ir grystu pyktis ar tiesiog isdidumas), o dabar nieko nera unsure.gif Tik vienas didelis liudesys nuvivilimas ir noras kuo giliau pasislepti arba isvis nebebuti... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 21 gruodžio 2007 - 19:05
Sachar stiprybės ir tvirtybės,visos čia su panašiom bėdom,bet kai pasiguodi tampa geriau...
O dabar ne į temą klausimėlis flirt.gif o Jūs turite savo albumą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 21, 19:07)
1. Sachar stiprybės ir tvirtybės,visos čia su panašiom bėdom,bet kai pasiguodi tampa geriau...
2. O dabar ne į temą klausimėlis  flirt.gif o Jūs turite savo albumą? ax.gif

1. Todel ir guodziau blush2.gif bet tas palengvejimas labai jau menkas unsure.gif
2. Turim biggrin.gif
Atsakyti
Na,ir mane galit įvertint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 21, 19:26)
Na,ir mane galit įvertint ax.gif

thumbup.gif

O kodel tik viena? blink.gif
Atsakyti