Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 22, 21:28)
Labas vakaras. Planuoju kitais metais skirtis. Ar priimsit į savo kompaniją, ar patyrimu pasidalinsit?

Zinoma, kad priimsim 4u.gif

O tai kodel cia i planus toks dalykas kaip skirybos itrauktas? unsure.gif (jei ne paslaptis zinoma blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 22, 21:30)
Zinoma, kad priimsim  4u.gif

O tai kodel cia i planus toks dalykas kaip skirybos itrauktas?  unsure.gif (jei ne paslaptis zinoma blush2.gif )

Argi skyrybos daromos spontaniškai? Buvau advokatų kontoroje, man viską išaiškino, o dabar suku galvą- kas, kaip, kur... Reikia gi viską ramiai apmąstyti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 22, 21:32)
Argi skyrybos daromos spontaniškai? Buvau advokatų kontoroje, man viską išaiškino, o dabar suku galvą- kas, kaip, kur... Reikia gi viską ramiai apmąstyti.

Bet ta prasme, kaip cia taip atsitiko? unsure.gif PS pas mane tai spontaniskai viskas gavos, nes as nesusituokus buvau blush2.gif issikrausciau ir tiek
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 22, 22:18)
As ir tikiu, kad meile buna tik karta ir tokia didele, kad gali pakeisti gyvenima, todel visda ir uzdavineju sau klausima "Kodel", o giliai (bet jau labai giliai) dar rusena viltis, kad gal dar ne pabaiga...bet...nuojauta sako kad viskas  unsure.gif

o aš žinok džiaugiuosi, kad man su ex nepavyko gyvenimas iki grabo lentos...
Papildyta:
nu ką, malonu dar vienos narės sulaukus smile.gif. gaila, kad tiek besiskiriančių yra. kuo toliau tuo labiau atrodo, kad skirybos dabar - mada
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 22, 21:40)
1. o aš žinok džiaugiuosi, kad man su ex nepavyko gyvenimas iki grabo lentos...
2. nu ką, malonu dar vienos narės sulaukus smile.gif. gaila, kad tiek besiskiriančių yra. kuo toliau tuo labiau atrodo, kad skirybos dabar - mada

1. Gal ir as kada nors dziaugsiuos unsure.gif
2. Nu jau nesakyk, as visai ne is mados cia pas jus atkeliavau lotuliukas.gif Bet is tikro visai nesigailiu, kad teko susipazinti su tokiais nuostabiais zmonemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 22, 21:34)
Bet ta prasme, kaip cia taip atsitiko?  unsure.gif PS pas mane tai spontaniskai viskas gavos, nes as nesusituokus buvau blush2.gif issikrausciau ir tiek

Mano gyvenime niekas nevyksta spontaniškai...
Atėjo laikas, kai supratau, jog mano vyras yra kaip išaugti marškiniai ir laikas juos nusivilkti. O nepakeičiamų vyrų nėra...
Tik mąstau, kaip tai padaryti kuo mažiau traumuojant vaikus. O jiems bus gerai ten, kur aš...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 22, 22:44)
Mano gyvenime niekas nevyksta spontaniškai...
Atėjo laikas, kai supratau, jog mano vyras yra kaip išaugti marškiniai ir laikas juos nusivilkti. O nepakeičiamų vyrų nėra...
Tik mąstau, kaip tai padaryti kuo mažiau traumuojant vaikus. O jiems bus gerai ten, kur aš...

manau, kad vaikai supras. juk tikėkimės tėtis nedings iš jų gyvenimo. negyvens kartu, bet bus šalia
Papildyta:
http://www.break.com...tmas-songs.html

ne į temą, bet nuotaikai pakelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 12 22, 22:00)
manau, kad vaikai supras. juk tikėkimės tėtis nedings iš jų gyvenimo. negyvens kartu, bet bus šalia

Vaikams gerai, kai mamai gerai...O tėtį matys tiek, kiek norės...Gi nedrausiu... Tiesiog laikas eina ir gyvenimas keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 22, 23:05)
Vaikams gerai, kai mamai gerai...O tėtį matys tiek, kiek norės...Gi nedrausiu... Tiesiog laikas eina ir gyvenimas keičiasi...

vadinasi viskas ok su vaikais bus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Fainuoliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 22, 23:45)
Fainuoliai  biggrin.gif

uch, kokia šeimynėlė wub.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,
O aš vakar broliuko sulaukiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai dabar tokia laiminga jaučiuos biggrin.gif
Atsakyti