Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (V dalis)

QUOTE(tyluma7 @ 2007 12 22, 09:07)
1. suprantu tavo nuotaikas sachar , kuo arciau sventes, tuo labiau ju nesinori, kai sirdy ne taip ... unsure.gif

2. Sakykit mergaites, kaip paziureti tas foto, kur ju ieskoti??? doh.gif

1. Vakar meginau eiti dovanu pirkti, tai isejau tusciom tik nuotaika pasikabinus tokia, kad neduok tu sviete doh.gif verysad.gif Iki dabar dar tokia pat, ir visokios durnos mintys sukasi verysad.gif

2. Turim albumeli 4u.gif
Atsakyti
aciu sachar uz albumeli 4u.gif
Laikykis, viskas juk praeina.... jei ne tos sventes, tai ir nuotaikos nebutu tokios bjaurios, o dabar be MB atrodo viskas nemiela, bet yra ir kitu sauniu dalyku, geru draugu, artimu zmoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyluma7 @ 2007 12 22, 09:21)
Laikykis, viskas juk praeina.... jei ne tos sventes, tai ir nuotaikos nebutu tokios bjaurios, o dabar be MB atrodo viskas nemiela, bet yra ir kitu sauniu dalyku, geru draugu, artimu zmoniu mirksiukas.gif

Tikrai, kad jei ne tos sventes, tai butu lengviau... unsure.gif O dabar tik dar blogiau, mastau ar imanoma kad blogesne sevijauta uz sita butu, nes jei ne, vadinas jei is cia pakilsiu, tai kilsiu tik i virsu biggrin.gif Gerai, kad yra draugu, kurie palaiko, gerai, kad esat jus, nes nzn ka daryciau, geriau nei negalvoti apie tai unsure.gif
Atsakyti
Labas rytelis visoms smile.gif
Aš tai vakar žiūrėju "Graži moteris",nu toks man tas filmas gražus,kad negaliu wub.gif Bet iki galo nedalaukiau-lūžau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 22 gruodžio 2007 - 09:58
QUOTE(Agniska @ 2007 12 22, 10:58)
Aš tai vakar žiūrėju "Graži moteris",nu toks man tas filmas gražus,kad negaliu wub.gif Bet iki galo nedalaukiau-lūžau lotuliukas.gif

Per koki kanala?Cia serialas? g.gif kazkaip negirdejau apie toki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tyluma7 @ 2007 12 22, 10:00)

jei gerai supratau, tai cia filmas, jame Dziulija Roberts vaidino, isties neblogas filmas biggrin.gif O man labiau patinka "Purvini sokiai (1983 metu)" blush2.gif Tas tai filmas man nemirtingas blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nuotaikos verysad.gif kartais pagalvoju taip ir isprotet galima....bet ar verta...... smile.gif ne....nes juk turiu maza princese kuriai reikalinga mamyte stipri....kur ta stiprybe rast????? verysad.gif

prasidejo atostogos,tureciau dziaugtis bet......

kur butu galima paziuret albumuka? blush2.gif ideciau ir savo su princese nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani* @ 2007 12 22, 10:18)
nuotaikos  verysad.gif kartais pagalvoju taip ir isprotet galima....bet ar verta...... smile.gif ne....nes juk turiu maza princese kuriai reikalinga mamyte stipri....kur ta stiprybe rast????? verysad.gif

prasidejo atostogos,tureciau dziaugtis bet......

Kaip gerai tave suprantu... unsure.gif Vakar dar pagalvojau, kad visai noreciau tureti maziliuka, del kurio galeciau gyventi, o db kazkaip nei nerandu priezasciu del ko gyventi, tik del seimos (kuri toli) ir del draugu... ner kazkaip stiprybes... verysad.gif
Atsakyti
aciu sachar mirksiukas.gif idejau ir savo keleta nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2007 12 22, 10:58)

o as "Patriota" su Melu Gibsonu thumbup.gif kas kam lotuliukas.gif man dabar meiles istorijos nesiziuri,jau tada geriau kur saudo,koja kokia patranka nunesa... lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(sachar @ 2007 12 22, 11:04)
jei gerai supratau, tai cia filmas, jame Dziulija Roberts vaidino, isties neblogas filmas  biggrin.gif O man labiau patinka "Purvini sokiai (1983 metu)"  blush2.gif Tas tai filmas man nemirtingas  blush2.gif

o "Purvinus sokius" dar nuo kokios 9 klases pas mane eidavo visi ziureti ant videako thumbup.gif ypac viena klasioke buvo isimylejus sita filma,tai itariu as su visais paziurejau si filmeca kokius 40 kartu doh.gif lotuliukas.gif

labas rytas beje biggrin.gif

BMB vakar ikyrumo deka priverte mane pakelti rageli pagaliau-tai sutarem,kad 1dienio Kucioms skelbiam paliaubas ir einam pas mano tevus vakarienes thumbup.gif o paskui gal net pas jo mama per Kaledas ax.gif tai siandien vesim mazaji pas alergologa ir dovaneliu kazkokiu smulkiu visiems (tiksliau nuotraukas daryt ir remint,nes siais metais visi gaus po fotke tongue.gif ). Taigi pas mus sventines paliaubos ax.gif ziuresim ar spesim susirieti ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 22, 11:04)
1. o "Purvinus sokius" dar nuo kokios 9 klases pas mane eidavo visi ziureti ant videako  thumbup.gif  ypac viena klasioke buvo isimylejus sita filma,tai itariu as su visais paziurejau si filmeca kokius 40 kartu  doh.gif  lotuliukas.gif

2. BMB vakar ikyrumo deka priverte mane pakelti rageli pagaliau-tai sutarem,kad 1dienio Kucioms skelbiam paliaubas ir einam pas mano tevus vakarienes  thumbup.gif  o paskui gal net pas jo mama per Kaledas  ax.gif  tai siandien vesim mazaji pas alergologa ir dovaneliu kazkokiu smulkiu visiems (tiksliau nuotraukas daryt ir remint,nes siais metais visi gaus po fotke tongue.gif ). Taigi pas mus sventines paliaubos  ax.gif  ziuresim ar spesim susirieti ar ne  lotuliukas.gif

1. O as net atsisiunciau i kompa biggrin.gif Visai neseniai vel ziurejau blush2.gif

2. Graziu jum svenciu 4u.gif o svarbiausia ramiu ir dziaugsmingu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyluma7 @ 2007 12 22, 12:00)

Jau matau sachar atsakė mirksiukas.gif o man kaip tik žiūrėjosi meilės scenos,taip gražu wub.gif
Atsakyti