Įkraunama...
Įkraunama...

Odos grybelis

QUOTE(bendralanka. @ 2009 06 11, 18:31)
o gal kur kreipetes , tiretes del grybelio privaciai ar tiesiok gydimas nuo visu grybeliu tas pats ? Nes visi tik ir mini nizoral, jei grybelis. Beje nizoral paprastai vaistineje galima nusipirkti, nereceptinis ?

As papildomai kreipiausi pas gydytoja, nes po kiek laiko pastebejau kelias demeles ant nugaros. Pasirodo buvau nepilnai issigydzius. Gydymas yra nizoralio sampunu ir man gydytoja israse toki tirpaliuka, kuri pagamino vaistinej. Dabar jau viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 12 17, 17:43)
Man buvo atsirade tokiu demeliu, "uzsikreciau" soliariume.

na nieko sau blink.gif o dar sako, kad dezinfekuoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

man taip pat nustatė grybelį, tik kitokio tipo, užsikrėčiau nuo katės, kurią parsinešėm iš lauko.
Visą kūną siaubingai niežti, išmėtė raudonom pleiskanojančiom dėmėm, ypač krūtinę, rankas, kirkšnis, net apie akis yra (iš pradžių pagalvojau, kad miežis), ant blauzdų - šlapiuojančios žaizdelės. Dermatologė išrašė antiseptiko tirpalo bei tepalo, kuriuo tepsimės visa šeima bei katė, bet nieko neminėjo nei api rūbų dezinfekavimą ar pan.
Be to, tas antiseptinis tirpalas - ryškiai raudonas ir nenusiplaunantis (kaip "zelionkė"), tai apie akis teptis negaliu - kaip į darbą eiti blink.gif
Žodžiu, gal kas esate susidūrę su tokia liga ir galit papasakoti, kaip gydėt, kaip pavyko išgyt?
Atsakyti
help.gif gal žinote kaip tokį grybelį gydyti? http://upload.wikime..._2938_lores.jpg irgi su nirozal? nes jau savaitę tepu jį ir jis nesumažėji, o kaip tik padidėjo ;( verksiu tuoj! pas mane jis ant krūtinės.
http://en.wikipedia....Dermatophytosis

nueičiau pas dermatologą, bet talonai tik bus rugsėjo mėn. tai apaugsiu visa tuo šlykštyne. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smartcat: 03 rugpjūčio 2011 - 08:34
tai nejaugi niekas nieko nežino?
Atsakyti
QUOTE(Smartcat @ 2011 08 04, 12:51)
tai nejaugi niekas nieko nežino?

greičiausiai tai grybelis, kurį reiktų tepti priešgrybeliniu tepalu (nizoral ar kokiu kitu su tokia veikliąja medžiaga)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga22: 21 spalio 2011 - 16:56
As asmeniskai tai naudoju Travacort krema ir tikrai naikina ta parausvejima bet dabar neturiu tableciu tai negaliu uzmusti bakterijos pacios tai tik laikinai galiu pasalint nuo odos tuos plemus:) Man jau antra karta atsirado sie plemai pirma karta irgi isigydes buvau su Travacort kremu ir nizoral tabletemis, siuos vaistu man israse privatus daktaras smile.gif
Atsakyti
Sveiki

O jai nepleiskanoja tik šviesuliukai ant odos nedideli ar tai tikrai grybelis doh.gif ar tik pigmentacija ar vis išlenda baltmė nuo silpno imuniteto nes su tom dėmelėm susiduriu nuo vaikystės ant veido tai vienoj vietelėj atsiranda šviesus skrituliukas niek nedarau išnyksta tai vel ant kito skruosto g.gif, mama niekada mažos nevedė pas gyd tai dabar pati susirūpinau ... kremų nenaudoju tepu ant dregnos odos aliejus su pertraukėlėm jai matau kad oda sausoka patepu bet ne kasdien...mano linkusi būti sausa nuo vaikystės ax.gif higiena griežta pas mane biggrin.gif

kažkada maža kai buvau turėjau egzemą bet kai vaikas buvau kokių 12 metų išgydėm tai nebėra buve nuo tų laikų šito "gėrio " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 01 06, 10:34)
Sveikos,

man taip pat nustatė grybelį, tik kitokio tipo, užsikrėčiau nuo katės, kurią parsinešėm iš lauko.
Visą kūną siaubingai niežti, išmėtė raudonom pleiskanojančiom dėmėm, ypač krūtinę, rankas, kirkšnis, net apie akis yra (iš pradžių pagalvojau, kad miežis), ant blauzdų - šlapiuojančios žaizdelės. Dermatologė išrašė antiseptiko tirpalo bei tepalo, kuriuo tepsimės visa šeima bei katė, bet nieko neminėjo nei api rūbų dezinfekavimą ar pan.
Be to, tas antiseptinis tirpalas - ryškiai raudonas ir nenusiplaunantis (kaip "zelionkė"), tai apie akis teptis negaliu - kaip į darbą eiti  blink.gif
Žodžiu, gal kas esate susidūrę su tokia liga ir galit papasakoti, kaip gydėt, kaip pavyko išgyt?

kaip Jums sekesi isgyti? as neseniai uzsikreciau kaciu grybeliu, dabar kartu su katineliu gydomes.
Atsakyti
Labas vakaras, žiūriu tema apmirusi, tai pabandysiu ją prikelti...

Neseniai man gydytoja diagnozavo pliažinį (ar paplūdimio) grybelį. Rekomendavo Nizoralį ir dar išrašė gamybinėje vaistinėje užsisakyti tokį rūgštinį tirpalą ir pasakė, kad gydydamasi turiu dezinfekuoti visus rūbus, patalynę, rankšluoščius ir pan. Išėjau iš klinikos ir tik paskui pagalvojau, kad net neįsivaizduoju, kaip juos dezinfekuoti... unsure.gif Na gal patalynę ir rankšluoščius galiu išvirinti 90 laipsnių karščio vandenyje, bet ką daryti su rūbais? Susitrauks daugybė rūbų man, o ir šilkinių turiu, kuriuos išvis tik šaltam vandeny galima skalbti... Dar lyg galima su actu skalbiant, bet irgi nežinau kaip... Ir ar tas actas tinka visiems rūbams, pvz kašmyrui, vilnai, medvilnei ir pan.
Gal kuri esate susidūrusi su tokia problema ir galite man padėti, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 10 19, 19:08)
Labas vakaras, žiūriu tema apmirusi, tai pabandysiu ją prikelti...

Neseniai man gydytoja diagnozavo pliažinį (ar paplūdimio) grybelį. Rekomendavo Nizoralį ir dar išrašė gamybinėje vaistinėje užsisakyti tokį rūgštinį tirpalą ir pasakė, kad gydydamasi turiu dezinfekuoti visus rūbus, patalynę, rankšluoščius ir pan. Išėjau iš klinikos ir tik paskui pagalvojau, kad net neįsivaizduoju, kaip juos dezinfekuoti...  unsure.gif Na gal patalynę ir rankšluoščius galiu išvirinti 90 laipsnių karščio vandenyje, bet ką daryti su rūbais? Susitrauks daugybė rūbų man, o ir šilkinių turiu, kuriuos išvis tik šaltam vandeny galima skalbti... Dar lyg galima su actu skalbiant, bet irgi nežinau kaip... Ir ar tas actas tinka visiems rūbams, pvz kašmyrui, vilnai, medvilnei ir pan.
Gal kuri esate susidūrusi su tokia problema ir galite man padėti, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Laba,

Pas mane prieš keletą metų ant nugaros taip pat buvo tokios baltos dėmės, nustatė odos grybelį, irgi prausiausi nizoral šampūnu ir gėriau stiprius vaistus nuo grybelio - Lamisil tabletes. Išnyko tos dėmės, bet ir vėl atsirado. Teks vėl kreiptis į gydytoją g.gif doh.gif
Rūbus irgi liepė dezinfekuoti. Skaičiau yra skalbimo milteliai kurie dezinfekuoja Clovin. Nebandžiau aš, bet gera rūbų dezinfekcija yra jų lyginimas iš vidinės pusės. taip užmušamos bakterijos.
Atsakyti
Jau pradėjo nykti tos dėmės pas mane ir nebepleiskanoja smile.gif tai greičiausiai nusipirksiu antrą nizoral buteliuką ir profilaktiškai karts nuo karto maudysiuos, o viską ant 60 laipsnių išskalbiau ir išlyginau, tikriausiai tiko g.gif
Atsakyti