QUOTE(Filotijia @ 2015 06 19, 14:50)
Sveikos, o gal kuriai buvo galvos odos grybelis?! Man slapiuoja galvos oda, yra paraudimas, su geltonom pleiskanom, turbot nuo slapiavimo

nebezinau ka daryt, esu tokioj vietoj kur pas gydytojus negaliu nueit, baisu kad nupliksiu
Nejuokaukit ir eikit pas gydytoja, nes jei tai grybelis, tai tik pritaikytas kremas gali padeti. Kitaip isplis tos demes. Blogiausiu atveju, jei jau tikrai tikrai negalite pas gydytoja nueiti, bandykit nereceptini
lamisil, jis apima platesni spektra. Dar galva plaukite Nizoraliu.
Gal laikote koki namini gyvuna (kate, juru kiaulyte...)? Mano dukra uzsikrete nuo juru kiaulytes, tai gydemes labai labai ilgai, o odos paraudimas yra iki siol ir, anot gydytojos, menesiai praeis, kol paraudimai isnyks. Ir pas maniske buvo tik viena didesne, o kita visai mazyte, vos matoma, demes. 'Paprastas' kremas su veikliaja medziaga clotrimazoliu jai nepadejo, prireike receptinio kremo.
Dar, kartu su gydymu, reikia butinai ziureti mityba: kuo maziau cukraus, bandeliu, vaisiu, o daugiau pilno grudo produktu, darzoviu, cesnako. Butina stiprinti imuniteta.
Uzjauciu...