Pirmoji temele
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 17, 07:58)
O tu gyveni tradiciniame daugiabutyje? Ar kokiame "kietesniame", ar gal tai privatus namas...
Nes aš gyvenu tradiciniame daugiaukščiame, ir vis galvoju, kad norėčiau ant durų savo, vainiką pasikabinti, ir šiaip papuošti laiptinę, nes butas nedidelis, o fantazija ramybės neduoda- ir bute jau jai per ankšta- tiesiog neturi ji kur plėtotis- o namie darbų nėra kur dėt, viskas užgriozdinta- tai tokiam pašėliojimui laiptinė pats tas- ir jaukiau namo pareit, ir svečiams gražiau, ypač kai tos mūsų laiptinės tokios varganos
Bet pas mus niekas nepuošia, tai jei aš papuošiu, tai kaimynai galvos, visai nukvako merga nuo dyko buvimo, geriau darbu užsiimtų rimtesniu..
Nors aš nelinkusi į tokius galvojimus, kas ką sakė pasakė, manys pamanys...tai jaučiu vis vien kažką sugalvosiu
Tik šiaip įdomu pasidarė, ar kitų daugiabučių gyventojai puošiasi laiptines...
Mes tai su vaikais kiekvienais metais puošiam savo laiptine
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau
sita dovanojau

cia mano siemetine pasipuosus virtuve

[/quote]
P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose
sita dovanojau

cia mano siemetine pasipuosus virtuve

[/quote]P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 12:13)
niu kaip grazu
tikrai
kaleda, tai jau susipakavai irankius?ir pas amne vakar bute bordakas
kalbant apie laiptines - pirmos sventes kai gyvenu atskirai nuos avo tevu ir dar daugiabutyje, tai man irgi norisi ant duru pasikabimti vainikeli, taciau bijau kad man kas jo nenufirnitu
o visos medžiagos būna floristikos parduotuvėse?
ps labai gražūs darbeliai....
ps labai gražūs darbeliai....
Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat?
boruzzze aciukas uz pagyrimus labai
bonda be galo grazu saunuole taip ir toliau. viskas gerai cia su tom fotkem.
svarbu matosi
QUOTE(boruzzze @ 2007 12 17, 12:37)
aciu
QUOTE(Heart @ 2007 12 17, 12:39)
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 14:48)
dekui
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 15:55)
aciu
dekui
ai, kazkaip vis tiek realaus to grozio negaliu perduot
uztat abydna biski

dekui
sweikos,na as irgi juksiuos prie jusu,pati esu baigusi floristika
QUOTE(So Lucky @ 2007 12 17, 14:48)
Aš Šiauliuose kai gyvenau, tai beveik visko rasdavau, ko man reikėdavo. O dabar Klaipėdoj nesigaudau, niekur akis neužkliuvo, kad viskas vienoje vietoje būtų. Įtariu, kad reikia į gargždus važiuoti į bazę, jei ką rimčiau reikia nusipirkti. O kur jūs Klaipėdietės dažniausiai floristikos medžiagom apsiprekinat?
Shetelingas Klaipėdoje, jei neklystu, yra Grandus prekybos centro antrame aukšte, O pigesnių yra senajame turguje esančioje žalioje stotelėje.