Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

gal tikrai ju nereikai nes jis man toks perkrautas biski atrodo g.gif .
o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten ir taip grazu. (as apie arka)
kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos. mirksiukas.gif nu nz cia duag kas tu madu nesivaiko, bet man asmeniskai tai patinka puosti ka nors dekoruoti saltomis palvomis.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 11:13)

o tu dek tada sidabrini lietuti- bet man pvz tai ten  ir taip grazu. (as apie arka)
kaip tik dabar madoj tos saltos kaledos kada vyrauja saltos spalvos.  mirksiukas.gif  nu nz cia duag kas tu madu nesivaiko, bet man asmeniskai tai patinka puosti ka nors dekoruoti saltomis palvomis.

man ir ta melyna super wub.gif wub.gif aplamai melynos as megeja blush2.gif wub.gif ir tetei patiko, bet va mamai -per tamsu doh.gif as kai atsakinga uz ju namo puosyba doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
reikia pridėti balto ir pažiūrėti reikia ten jo ar ne wink.gif
ir išvis mano nuomone geriausia kalėdinė puošyba - mirksinčios (arba ne) lepikės thumbup.gif

ps kaštoninė eglė super wub.gif
Atsakyti
gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe? ax.gif arba gal panasaus pobudzio parduotuve kokia Kaune zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 12 22, 13:25)
man ir ta melyna super wub.gif  wub.gif aplamai melynos as megeja blush2.gif  wub.gif ir tetei patiko, bet va mamai -per tamsu doh.gif  as kai atsakinga uz ju namo puosyba doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

nu visai ne per tamsu gerai va sako Tranquility lempikiu dar prideti.
Atsakyti
Su Kalėdom visas!!! thumbup.gif Aš čia tiek grožių prisižiūrėjau, kad net pati sugalvojau ka nors sumeistravoti... blush2.gif Čia mano pirmasis darbelis doh.gif

user posted image
Atsakyti
mielas visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 25, 14:17)
Su Kalėdom visas!!!  thumbup.gif Aš čia tiek grožių prisižiūrėjau, kad net pati sugalvojau ka nors sumeistravoti...  blush2.gif  Čia mano pirmasis darbelis  doh.gif 

user posted image

wub.gif thumbup.gif grazu kaip . labai
Atsakyti
Tranquility, ritperliukas Ačiū už pagyrimus biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 12 22, 18:43)
gal kuri zinot, kur Kaune Shettelingas pasislepe?  ax.gif arba gal panasaus pobudzio parduotuve kokia Kaune zinot?  4u.gif

Aš berods mačiau juos šalia "A Klinika", vaistinė visą parą dirbą "Čemerys", na kur Žaliakalnio verslo centras yra. kad dar aiškiau tai netoli Prisikėlimo bažnyčios smile.gif
Atsakyti
[quote=bonda,2007 12 22, 10:50]
man tai grazu..melyna wub.gif wub.gif gal tikria sniego vos daugoka mirksiukas.gif

dabas as lauksiu patarimu blush2.gif mirksiukas.gif

konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik???
user posted image

As blizgucius sidabrinius apacioj butinai nuimciau.Is ko virsune? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolieee: 27 gruodžio 2007 - 17:39
Βοnda, gražios tavo eglutės, ir arka- man atrodo, kad galima ką dėti, galima ir taip palikti. Ant eglučių dėti į tarpus kokių karoliukų mėlynų ar perlinių ant tos kankrėžinės, ant kaštoninės- raudonų ar perlinių- arba nedėti nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 28 gruodžio 2007 - 20:11