Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

QUOTE(Šelma @ 2007 12 17, 18:15)
labai grazios plausinukes  wub.gif
o mano kaledines dovaneles artimiesiems stai cia  biggrin.gif

user posted image
user posted image

man ta sidabrine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 12 17, 22:13)
siemet ant plausiniu egliu uzsikabinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

sita dovanojau  wub.gif

cia mano siemetine pasipuosus virtuve  biggrin.gif

P.S. gaila, tik kad nemoku to realaus vazido tinkamai perteikt nuotraukose blush2.gif 

labai patiko 4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 02:58)
labai patiko  4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela  ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna  doh.gif

grazi eglute bet man kazko ryskasu truktu. n nz gal real atrodo ir grazei. saunuole
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2007 12 17, 16:15)
labai grazios plausinukes  wub.gif
o mano kaledines dovaneles artimiesiems stai cia  biggrin.gif

blush2.gif

grazios man taviskes? is ko darei tas zalias? blush2.gif

QUOTE(QWERTI @ 2007 12 18, 00:58)
labai patiko  4u.gif ,tai ir pati išbadžiau eglutė nieko ipatingo ,bet man miela  ax.gif , o vaizdo perteikti tikro ir man nesigauna  doh.gif

grazu mirksiukas.gif neryski foto -realiai gal visai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 19, 00:55)
grazi eglute bet man kazko ryskasu truktu. n nz gal real atrodo ir grazei. saunuole

Dėkui, šeip tai aš ir pati mėgstu kad būtu ryškiu spalvų ,bet šita gavosi minimalistinė lotuliukas.gif ir visai man patinka bigsmile.gif

QUOTE(bonda @ 2007 12 19, 01:52)

Ačiū ,realiai tikrai gražiau ax.gif ,
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 12 18, 15:52)
is ko darei tas zalias? blush2.gif

kadagio smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos darbstuoles smile.gif vat siandien vargau prie savo vainiko karsta.gif
nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas doh.gif nz imetu jusu teismui. verysad.gif
user posted image
Atsakyti
ką aš žinau, man tai labai gražus blush2.gif
na, gal šakelės šiek tiek per daug nubalintos, bet šiaip liuks thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2007 12 21, 15:32)
ką aš žinau, man tai labai gražus  blush2.gif
na, gal šakelės šiek tiek per daug nubalintos, bet šiaip liuks  thumb_yello.gif

aciukas. pati pripazystu kad sakas per daug to sniego pripurskiau. doh.gif dar flakonas taip man lievai purske ta sniegeli.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 13:17)
sveikos merginos darbstuoles  smile.gif  vat siandien vargau prie savo vainiko  karsta.gif
nu nesigauna man seis metais papuosti graziai nors tuka. vainika nusipiniau be didelio vargo. bet tas visas papuosimas  doh.gif nz imetu jusu teismui. 

man tai grazu..melyna wub.gif wub.gif gal tikria sniego vos daugoka mirksiukas.gif

dabas as lauksiu patarimu blush2.gif mirksiukas.gif

konkorezine eglute -cia nzn -gal dar kazko reik? nereik???
user posted image

dar viena eglute -kastonine -vel tas pats klausimas- gal zalumos -ta prasme egles saku kokiu ar ko?
user posted image
is arciau
user posted image

cia pas tevus arka -tradicine kiekvienais metais :damnfunny tik galvoju, galgi visgi balta lietuti det vietoj to melyno :wink: ka manot?
user posted image
is arciau
user posted image
Atsakyti
bonda aciu uz nuomone aciuks.gif , nes tas vainikas man gal biski perkrautas na nz mna jis taip atrodo. g.gif
na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai wub.gif tik gal kokios isdabrinio ar melyno lietucio reiktu na trauputeli. apvinioti. te nkur syskos. pats visas priekis gerai atrodo. thumbup.gif
kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. g.gif na cia tik mano pafantazavimas
o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip. wub.gif
saunuole bonda thumbup.gif

visoms darbstuolem su artejanciom graziausiomis metu sventemis kaledomis ir naujaisiais newyear.gif 000054.gif santa2.gif wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 22 gruodžio 2007 - 10:09
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 10:01)
bonda aciu uz nuomone aciuks.gif , nes tas vainikas man gal biski perkrautas na nz mna jis taip atrodo.  g.gif
na as isakysiu savo nuomone- pirma eglute is sisku labai  wub.gif  tik gal kokios isdabrinio ar melyno lietucio reiktu na trauputeli. apvinioti. te nkur syskos. pats visas priekis gerai atrodo. thumbup.gif
kastoninej - idomi labai. saunuole irgi kazko truksta bet nedaug. nz gal kokiu ryskiu raudonu apvaliu mazu zaisliuku.ar  galima dar girlenenda plasmasine apvinioti ryskia raudona su raudonais varvekliais nukarusia. arba geltona ar auksine juostele pajuosti. g.gif  na cia tik mano pafantazavimas
o girlianda ant arkos as nieko nedaryciau, jokio lietucio nedeciau, gal tik sniegeliu papurksciau arbe baltu dar plunksneliu ikabinciau.. bet esme - kad ten nieko daugiau netruksta. gali buti ir taip.  wub.gif
saunuole bonda thumbup.gif

tu gal tuos kaspinespius nuimk -cia dar syki paziurejus pamasciau biggrin.gif

aciuks mirksiukas.gif va man rigi kazko truksta -na gal siandien damusiu... ta va nuomone sir idomu mirksiukas.gif

del ant arkos - as galvoju ta melyna lietuti nuųimt, ir det vieotj jo balta g.gif gal tad ane tokia tamsi butu g.gif nu dar nz biggrin.gif
Atsakyti