Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Geras, o iš kur tokį gavai? Nes man vistiek kiaušinukai blush2.gif
Kažkur mokaisi?
Atsakyti
Visi manes sito klausia, bet galiu atsakyt tik tiek kad namie lotuliukas.gif net nz is kur tokie atsirado pas mane matyt siuntinyje buvo prideta kad nesusitrankytu siuntinys g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Ruošiuos Velykoms-bandau visokias žaliavas panaudot, kol atrasiu kas labiausiai patinka ax.gif

Atsakyti
O kas cia tam pirmam pav? g.gif kaip pupeles man jos atrodo lotuliukas.gif o as ryt gaminsiu vianika ir reik visokiu dalikeliu is virtuves lotuliukas.gif tai pasiimsiu sakiau makaronu kukuruzu spalvotu, ka dar butu galima prigriebt? mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, pupelės, kukurūzai spraginimui(radau užkištų, gal 5 metų senumo) ir žirniai.
Kokios tematikos bus vainikas? Nes daug ko galim prigalvoti
Atsakyti
VAinikas bus is sieno lotuliukas.gif ir reik is produktu randamu virtuvej nes jis stoves virtuvej smile.gif nu kazka tokio sake biggrin.gif
Atsakyti
Džiovinti aitrieji pipirai(būna prieskonių parduotuvėse), kaip tu pati sakei-makaronai įvairiausi, tarpeliams galima gal kokių pipirų kvepiančiųjų,pupelių raudonųjų. Kažkur internete mačiau net džiovintus burokėlius-gražu, pasirodo. Ai, dar svogūnų mažyčių gali.
Saldžiam vainikui gal ir daugiau "žaliavos" yra.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2008 03 02, 14:58)
Ruošiuos Velykoms-bandau visokias žaliavas panaudot, kol atrasiu kas labiausiai patinka ax.gif

Kas čia per žaliavos g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 gegužės 2008 - 09:09
Turbūt klausi apie vainiką-viela ir beržo šakelės. ax.gif
Atsakyti
Net nepasakyciau g.gif labai jau idomiai atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
Aaaa dabar ikirtau kas kur yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, apmoviau ir aš tave, kaip tu su tais kiaušinukais...
Atsakyti
lotuliukas.gif tikrai taip blush-anim-cl.gif
Atsakyti