Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

kaleda, nu kaip sauniai atrodo tie kiausiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .cia su servetelem kaip suprantu? as nusipirkau graziu serveteliu su visciukais,bet patingejau klijuot blush2.gif tai i smaigali plunksneliu prikisau, o i buka gala kaspineli itvirtinau.nu irgi neblogai atrodo.
SVEIK kaleda!!! 4u.gif
Atsakyti
Mano darytas darbelis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Panfulia, labai miela pavasariška kompozicija thumbup.gif Išduok paslaptį, kaip prtivirtinai kolbutes prie šakelės ax.gif

O čia mano verbos ir velykinė kompozicija su hiacintu ir pipirnių daigais kiaušinio lukštuose. Sorry už nuotraukos kokybę blush2.gif
Atsakyti
Viena Velykine ir as parodysiu blush2.gif cia padaryta bedazant kiausinius lotuliukas.gif is to, kas buvo rasta namie blush2.gif blush2.gif ji gana nemaza, nes kiausas tai strucio cia ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 kovo 2008 - 09:00
panfulia labai grazus darbelis
su prejusiom sventom velykom as irgi savo imetu sedevra biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 26 kovo 2008 - 10:00
Džiaugiuosi, kad patiko mano hiaintas blush2.gif O saldainiai mūsų namuose yra labai jau trumpalaikė laikina dekoracija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 03 25, 16:30)
Panfulia, labai miela pavasariška kompozicija  thumbup.gif  Išduok paslaptį, kaip prtivirtinai kolbutes prie šakelės  ax.gif

Tvirtinau su plona vielute smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 03 26, 09:40)
super thumbup.gif o is kur tokiu kolbuciu galima gaut? blush2.gif
grazu wub.gif

As pirkau zalioj stotelej prie kalvariju turgaus.
Atsakyti
Darbeliai parodai is sausu ir gyvu geliu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Su dvipuse lipnia juostele yra tokia oaze mazike pritvirtinta prie jos toks baltas plastmasiukas, niu nz kaip paaiskinti blush2.gif ir ta puokste dvieju auksciu daryta lotuliukas.gif
Atsakyti

Savaitgalio darbelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
norejau jusu paklausti ar jus specialiai perkat geles tom kompozicijom,ar kai gaunat dovanu ar seip is kur jusu namuose atsiranda geles g.gif .
Atsakyti
As tai perku,mat reik biggrin.gif nes savo malonumui tai butu labai jau prabanga lotuliukas.gif
Atsakyti