Super abi puokštelės- o ypač, mamai
Gaila, neturiu foto tų puokščių- ten draugės draugei dariau, kurios aš pernelyg gerai nepažinojau asmeniškai, tai ir nuotraukų kažkaip nesumojau paprašyti
Ten dariau iš kaimiškų gėlių, darželio- nes veiksmas vyko tokioje liaudiško stiliaus kavinėje, primenančioje pilį
O tuos miltelius- konservantus išbandžiau gal kokį antrą kartą- sunku pasakyti, ar veiksmingi, nes labai užsistovėję buvo- gal porą metų pas mane nenaudojami gulėjo- kažkur pametus buvau, ir kai reikėdavo, nerasdavau, o paskui atradau netikėtai

Tai va, gaila, nėra su kuo palyginti- ar tikrai geriau išsilaiko su jais. Bet turiu draugę, kuri turėjo su kuo palyginti- tai jos teigimu, tikrai ilgiau išsilaiko- o ji tokia, gana skeptiška, ne iš tų naivuolių, kur viskuo tiki ir viskuo puola žavėtis- tai gal ir ilgiau

Aš pirkau Vilniuje, Shetelig'e- bet gal būna ir kur kitur. Dar žinau, būna tokie brangūs konservantai- indelis šimtas litų ir daugiau- tai tų nebandžiau, bet jie matyt veiksmingesni, bet jei ir norėčiau- kažin ar jų taip paprasta gauti- nes Baltijos gėlės veja iš parduotuvės visus privačius asmenis (ir tiesiai šviesiai sako, kad nepageidauja jog jie ten vaikščiotų ir žiūrėtų- ne tik kad pirktų

- čia man taip asmeniškai pasakė, nors aš nieko nepirkau, tik pasižiūrėjau- bet kai prekiausiu- jau įtraukiau šią firmą į juodajį sąrašą, ir iš principo ten nepirksiu, nes ką jie sau mano su tokiu požiūriu ir tokia nepagarba klientams

-juk dauguma tų kurie prekiauja- irgi kažkada buvo mėgėjais, ir darė tik sau ar savo draugams

), ir parduoda tik tiems , kas užsiima prekyba floristikos darbų- o ten tik ir mačiau tų brangių konservantų

Tai kol kas žadu su pigiais verstis- nes mano turbūt energija kokia bloga, ar ką

- kad vos tik aš prisiliečiu prie gėlių- padarau puokštę- jos labai greitai po to suvysta, paruduoja, nusimūčija- ir įteikti jau dažnai tenka tokia nlb. kokias

Tai kol kas bandysiu tuos miltelius už centus naudoti- vienas mažas pakelis- puslitriui arba litrui vandens- priklausomai nuo pakelio dydžio- nes būna ir didesnių ir mažesnių. Maniškiai milteliai berods, Spring, vadinosi