Įkraunama...
Įkraunama...

Floristikos menas (2 temelė)

Aha ax.gif Dar jų būna senukuose visokiuose- kažkaip man toks įspūdis, kad ten pigiau nei spec. floristikose- nors, aišku, žiūrint kokia ta floristika- didesnėse ir prabangesnėse flor. prekėse gal ir brangiau- kitur- neatkreipiau dėmesio, nes gyvenu netoi senukų tai ten ir perku.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Oazė priklausomai nuo firmos 1,68-virš 2 Lt. Manau, kad tikrai nebrangu. Šaunūs patarinai su tais pakabinamais vazonais, aš buvau juos pamiršus.
Boruze - labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 08 gegužės 2008 - 18:59
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 05 08, 20:43)

ACIU 4u.gif
Labai mergaites pagelbejot 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
labukas...

nu suaktyvejo biski temike!!! thumbup.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 05 08, 00:11)
O, beje, ar būtinai tie krepšeliai nori kad matytųsi?- Dar vienoms vestuvėms- salei- esu dariusi svyrančias kaskadines puokštes- kolonoms papuošti- tai nusipirkau plastikinių lėkštučių, skirtų po vazonais dėti, tokių minkštesnės plastmasės- prabadžiau kraštuose skylutes su yla- į lėkštę dėjau oazę, į skylutes suvarsčiau vielą, taip, kad ji eitų per oazės viršų ir ją prilaikytų, ir padariau iš tos storosios floristinės vielos puokštės pakabinimą kitoje lėkštės pusėje- irgi naudodamasi tomis pradurtomis skylutėmis- ir talėkštė taip, kaip koks laikrodis kabinosi ant kolonų (ant vinukų, manau, puikiai laikytųsi)- o į ją jau smaigsčiau gėles ax.gif

aciu uz pagyras... ax.gif
beje, gal butu galima pamatyti fotke? zinoma jei turi? bigsmile.gif

QUOTE(rimuze @ 2008 05 08, 14:41)
boruzzze thumbup.gif  :

aciu aciu 4u.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 05 08, 16:39)
aš tai dar perku floristikos prekėse už centus tokių mažuose, kaip arbatos ar dar mažesniuose pakeliuose tokio konservanto augalams, kad puokštė ilgiau laikytųsi- milteliai tokie- ir į kempinę pilu vandenį išmaišytą su tais milteliais. 

nu gi nugi? g.gif kas cia per?

QUOTE(julune @ 2008 05 08, 16:54)
boruzzze
thumbup.gif  :

aciu 4u.gif ax.gif

QUOTE(kaleda @ 2008 05 08, 19:58)
Boruze - labai gražu 4u.gif

aciukas 4u.gif ax.gif

niu ikeliu kitus darbelius mamos dienai...

cia sesei - jaunai svieziai mamytei..
user posted image
user posted image

dovana mylimai mamai...
user posted image
user posted image

niu siandienai pakaks... dar turiu is to paties reizo darytas, bet kita karta....
Atsakyti
Super abi puokštelės- o ypač, mamai thumbup.gif

Gaila, neturiu foto tų puokščių- ten draugės draugei dariau, kurios aš pernelyg gerai nepažinojau asmeniškai, tai ir nuotraukų kažkaip nesumojau paprašyti ax.gif

Ten dariau iš kaimiškų gėlių, darželio- nes veiksmas vyko tokioje liaudiško stiliaus kavinėje, primenančioje pilį ax.gif

O tuos miltelius- konservantus išbandžiau gal kokį antrą kartą- sunku pasakyti, ar veiksmingi, nes labai užsistovėję buvo- gal porą metų pas mane nenaudojami gulėjo- kažkur pametus buvau, ir kai reikėdavo, nerasdavau, o paskui atradau netikėtai biggrin.gif Tai va, gaila, nėra su kuo palyginti- ar tikrai geriau išsilaiko su jais. Bet turiu draugę, kuri turėjo su kuo palyginti- tai jos teigimu, tikrai ilgiau išsilaiko- o ji tokia, gana skeptiška, ne iš tų naivuolių, kur viskuo tiki ir viskuo puola žavėtis- tai gal ir ilgiau ax.gif Aš pirkau Vilniuje, Shetelig'e- bet gal būna ir kur kitur. Dar žinau, būna tokie brangūs konservantai- indelis šimtas litų ir daugiau- tai tų nebandžiau, bet jie matyt veiksmingesni, bet jei ir norėčiau- kažin ar jų taip paprasta gauti- nes Baltijos gėlės veja iš parduotuvės visus privačius asmenis (ir tiesiai šviesiai sako, kad nepageidauja jog jie ten vaikščiotų ir žiūrėtų- ne tik kad pirktų blink.gif - čia man taip asmeniškai pasakė, nors aš nieko nepirkau, tik pasižiūrėjau- bet kai prekiausiu- jau įtraukiau šią firmą į juodajį sąrašą, ir iš principo ten nepirksiu, nes ką jie sau mano su tokiu požiūriu ir tokia nepagarba klientams blink.gif -juk dauguma tų kurie prekiauja- irgi kažkada buvo mėgėjais, ir darė tik sau ar savo draugams ax.gif ), ir parduoda tik tiems , kas užsiima prekyba floristikos darbų- o ten tik ir mačiau tų brangių konservantų ax.gif Tai kol kas žadu su pigiais verstis- nes mano turbūt energija kokia bloga, ar ką lotuliukas.gif - kad vos tik aš prisiliečiu prie gėlių- padarau puokštę- jos labai greitai po to suvysta, paruduoja, nusimūčija- ir įteikti jau dažnai tenka tokia nlb. kokias doh.gif Tai kol kas bandysiu tuos miltelius už centus naudoti- vienas mažas pakelis- puslitriui arba litrui vandens- priklausomai nuo pakelio dydžio- nes būna ir didesnių ir mažesnių. Maniškiai milteliai berods, Spring, vadinosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 08 gegužės 2008 - 21:41
Sveikutės, esu tik mėgėja. Ir kai labai nagučiai niežti kanors sukomponuoju. Tik iš sausų augalų...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Čia jau senia daryti darbeliai, bet gal vėl kada paimsiu į rankas. ax.gif
Atsakyti
Boružei - matau, kad darbymetis buvo prieš mamos dieną ir labai puikūs rezultatai. Patys pačiausi man yra pirma puokštė , kur vakar rodei ir ta burbulinė su orchidėjom,jei teisingai įžiūri mano nusikankinusios akelės smile.gif Labai gražu. Pagal apsilankymą Macuičiuose, suprantu, kad tu mano ir Julunės kaimynė, t.y. iš Klaipėdos ar panašiai, smagu.
Va mes galim pasigirt, kad iš Macuičių nieks nevaro, nors jie irgi orientuojasi į didmenininkus. Tik pasiūlo trečiadieniais jų netrukdyti, nes parsiveža gėles. Nors ten irgi visokių keistenybių būna, kurios truputį nervina, bet iš esmės viskas gerai. Juolab, kad nelabai yra kito pasirinkimo. Man irgi bjauru, kai firma taip rūšiuoja klientus, kaip tos "Baltijos gėlės".
Brangaus konservanto nesu bandžiusi ir net mačiusi, o tie miltukai yra "Spring" (kai ir sakė svytejimas ezero dugne) prekių serijos, joje būna purškalai visokie, turbūt visi esam matę. Man jie patinka, jei turiu - naudoju.
b_i_k, gražu, lauksim naujų darbelių bigsmile.gif
Dabar esu panikoje, kitam šeštadieniui pažadėjau padaryti kelis darbus vestuvėms. Reikia papuošt dvi mašinas, tai vakarais narplioju kažkokias girliandas, paskui perpykstu ant savęs ir ardau, vėl narplioju... verysad.gif Nežinau kuo čia viskas baigsis.
Atsakyti
Nepamenu ar dėjau rudeninę puokštę draugei g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
b_i_k- labai meniški darbai, ir kompozicija taip subtiliai, gerai žiūrisi- matosi, kad daryta suprantančio apie tai žmogaus thumbup.gif

aga- tas obuoliukas- faina mintis- aš vis dirbtinius obuoliukus visur dedu- o čia, juk ir pasivaišinti dar galima draugei thumbup.gif Apsidžiaugčiau tokią gavusi thumbup.gif Ir saulėgrąžas labai mėgstu- gražios man jos- gaila, kad ne sezonas dabar, o parduotuvėse nemačiau šiuo metu ax.gif
Atsakyti
Čia dar turėjo būti aplink obuoliuką pagal sumanymą šermukšnio uogos, bet per trumpi kotukai nuskinti buvo, niekaip nesugebejau pritvirtint aš jų blush2.gif O lipt į medį naujų nenorėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
O tie rudi lapeliai bik puokštelėje pirmoje- vaškuoti, dažyti, džiovinti, ar dar kaip nors perdirbti? Pirkai ar pati darei?- nes aš vis audžiu keletą idėjų puokščių karkasams iš tokių lapų, bet nežinau iš kur gauti jų- parduotuvėse jų, jei ir būna, tai kažin ar didelis pasirinkimas- gali nebūti kokių reikia formų arba brangiai atsieiti- o pati daryti- nemoku, nebandžius, bet jei bus noro- mokysiuosi ax.gif Tik, va, man svarbu, kad tie lapai tokie nei džiovinti nei žali būtų- na, kad standūs, nesusiraukšlėję ir nesuplonėję išliktų suvisam ax.gif
Papildyta:
Aga- šermukšniai ir panašios uogos tai iš viso mano silpnybė- dedu į puoštes visada, kai yra galimybė- kartais net vietoj gėlių dovanojų tik uogų puokštę, apipavidalintą kaip nors. Ir dar balti paukšteliai- be jų irgi neapsieina dauguma mano puokšių. Ir obuoliukai bei laukų ir darželio gėlės taip pat javai visokie- vat cool.gif Visa tai- mano silpnybė, ir naudoju, kai tik turiu glimybę ax.gif

Šermukšnių šakeles aš būčiau užteipavusi ir tvirtinusi prie kietos vielos ar medinio iešmuko- kad prailginčiau kotus, ir būtų patogu įsmeigti, arba dėjusi į įsmeigiamą kapsulę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 05 09, 23:08)
O tie rudi lapeliai bik  puokštelėje pirmoje- vaškuoti, dažyti, džiovinti, ar dar kaip nors perdirbti? Pirkai ar pati darei?- nes aš vis audžiu keletą idėjų puokščių karkasams iš tokių lapų, bet nežinau iš kur gauti jų- parduotuvėse jų, jei ir būna, tai kažin ar didelis pasirinkimas- gali nebūti kokių reikia formų arba brangiai atsieiti- o pati daryti- nemoku, nebandžius, bet jei bus noro- mokysiuosi ax.gif Tik, va, man svarbu, kad tie lapai tokie nei džiovinti nei žali būtų- na, kad standūs, nesusiraukšlėję ir nesuplonėję išliktų suvisam ax.gif
Papildyta:
Aga- šermukšniai ir panašios uogos tai iš viso mano silpnybė- dedu į puoštes visada, kai yra galimybė- kartais net vietoj gėlių dovanojų tik uogų puokštę, apipavidalintą kaip nors. Ir dar balti paukšteliai- be jų irgi neapsieina dauguma mano puokšių. Ir obuoliukai bei laukų ir darželio gėlės taip pat javai visokie- vat cool.gif  Visa tai- mano silpnybė, ir naudoju, kai tik turiu glimybę ax.gif

Šermukšnių šakeles aš būčiau užteipavusi ir tvirtinusi prie kietos vielos ar medinio iešmuko-  kad prailginčiau kotus, ir būtų patogu įsmeigti, arba dėjusi į įsmeigiamą kapsulę ax.gif

Pirkau juos Kaune, vienoje floristikos prekių parduotuvėje, tik gatvės nebeatsimenu, turbūt Krėvės pr. Tie lapukai kieti. Dariau iš jų ir eglutę kalėdinę. Ant karkaso. dėl formų negaliu pasakyt, nes jau taip senai ten buvau... Nebepamenu doh.gif
Atsakyti