Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų gydymas po nuslinkimo

Sveikos,

Man penktą mėnesį po gimdymo (va kažkur prieš porą savaičių) pradėjo slinkti plaukai kuokštais, tai jau buvau išsigandus ne juokais, kad nenuplikčiau. Vyras pasiūlė jau peruko ieškotis ax.gif Tai nusipirkau varnalėšų aliejuko NIVEA firmos ir dar CUTRIN BIO+ šampūno ir to paties pavadinimo serumo. Nežinau, ar bus veiksminga... Nes plaukai slenka saujom, pilni namai jų mėtosi visur, tik spėk rinkti. O dar vaikas labai mėgsta plaukus pešioti blink.gif Tai net nežinau, ko griebtis. PATARKIT.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 15, 09:00)
Sveika  mirksiukas.gif
O kas cia per vitaminai ir kokia ju sudetis  g.gif

Ducray Anacaps vitaminus siulo gyd. Sabuniene is Sugiharos grozio klinikos. Ju galima pirkti pas juos, galima ir kitur vaistinese (beje, pvz., Seimos vaistinej sitie vitaminai kainuoja 10 Lt pigiau nei Sugiharoj).

Ju sudetis yra 4 augalu ekstraktai (negaliu parasyt kokiu, nes prancuziskai nekazin ka tesuprantu), cinkas, vitaminas E, vit. PP, vit. B5, vit. B6, vit. B8, sojos lecitinas, mikroelementai. Yra po 60 kapsuliu. Gerti reik po dvi ryte 3 menesius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2008 04 15, 13:20)
Sveikos,

Man penktą mėnesį po gimdymo (va kažkur prieš porą savaičių) pradėjo slinkti plaukai kuokštais, tai jau buvau išsigandus ne juokais, kad nenuplikčiau. Vyras pasiūlė jau peruko ieškotis  ax.gif Tai nusipirkau varnalėšų aliejuko NIVEA firmos ir dar CUTRIN BIO+ šampūno ir to paties pavadinimo serumo. Nežinau, ar bus veiksminga... Nes plaukai slenka saujom, pilni namai jų mėtosi visur, tik spėk rinkti. O dar vaikas labai mėgsta plaukus pešioti  blink.gif Tai net nežinau, ko griebtis. PATARKIT.

Mano gera drauge, kuriai plaukai tiesiog kuokstais nuejo atstate per beveik metus plauku bukle tokia kauke :

1 trynys;
1 s ricinos aliejaus;
1 S medaus;
svoguno sultys (ji reikia sutarkuoti ir nukosti per merliuka);
citrinos sultys (susimaisiusios su medumi jos ji minkstina, padeda lengviau issiplauti kaukei);
ir vitaminas A, E (arba D) - bet skystas (ampolemis).

Tai vat tokia kauke - karta arba du per savaite. Jei problema tikrai rimta, tai patariu nepatingeti ir isbandyti naturalias priemones - pirma pagalba nuo slinkimo - svogunu sultys su citrina itrinant i saknis thumbup.gif
Atsakyti
Coliuke, suprantu, kad baisu, bet po gimdymo beveik visoms taip buna, tas siaubelis, bet visa laime, kad jis praeina. Tikrai praeina. Man irgi praejo mirksiukas.gif tiesa, gimdziau pries 12m. ir jau kita istorija, kad veliau vel eme slinkti verysad.gif
Pabandyk tai, ka nusipirkai ir stebek. Patariu dar butinai kokiu nors vitaminu nusipirkti (tik, aisku, jeigu maitini vaikuti, reik su gydytoja pasitart, nes, pvz. Anacaps negalima maitinancioms vartoti). Paskaityk tema, rasi ivairiu atsiliepimu ir patarimu del vitaminu. Kas padejo vienai, nereiskia, kad 100 proc. pades ir kitai, juk tai individualu. Tu vitaminu (kaip ir sampunu, losjonu, ampuliu, nat. priemoniu yra ivairiausiu): silicis, dermabion, merz special, pantogar, priorin, cinkas, evelle, fitoval, grozvita, femilife, humavit, harmony line, kelasin si, nutricap, nutri style, perfectil, vega hair ir t.t., ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Tikrai reikės su gydytoja pasitarti - gal kuriuos ir galėsiu gerti. O gal galima gerti paprasčiausią nakvišų aliejų kapsulėmis g.gif
Vat tikrai - vitaminų ir šampūnų yra milijonai, tai reiks kažkaip sau tinkamą variantą rast...
Atsakyti
Gal kas nors galetu isversti,mazdaug galima suprasti kaip naudoti ta priorina,bet norisi tiksliau 4u.gif http://www.priorin.de/index.php?id=882
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 15, 21:07)
Gal kas nors galetu isversti,mazdaug galima suprasti kaip naudoti ta priorina,bet norisi tiksliau  4u.gif  http://www.priorin.de/index.php?id=882

Kada slenka plaukai reikia vartoti 3 men. po 2 kapsules ryte ir 1 kapsule vakare uzgeriant. Veliau (po 3 men.) galima sumazinti doze iki 1 kapsules per diena.

Jei plaukus norima sustiprinti, profilaktiskai pakanka gerti po 1 kapsule per diena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 04 15, 21:28)
Kada slenka plaukai reikia vartoti 3 men. po 2 kapsules ryte ir 1 kapsule vakare uzgeriant. Veliau (po 3 men.) galima sumazinti doze iki 1 kapsules per diena.

Jei plaukus norima sustiprinti, profilaktiskai pakanka gerti po 1 kapsule per diena. 4u.gif

ACIU notworthy.gif
Atsakyti
Fire, malonu is taves isgirst naujienu! Tikiuosi nieko rimto ten nenutiko.. 4u.gif o nervus tai cia visom i konservus dazniau reiketu deti blush2.gif Tai va kad ir as manau, kad is to plauko tyrimo realiai jie nieko daugiau nei pati kad zinai negali pasakyt..apart kad jie silpni, ar kad daug slenkanciu yra..o priezasties negali nustatyti, siaip ar taip..
As tai zinai galvoju, kad vis delto tam plauku slinkimui 'didele paslauga' daro seborejinis dermatitas..nes as kiek stebiu, tai kai man pradeda galva niezet, atrodo ir plaukai labiau slenka..ir atvirksciai..siaip sunku ji gydyt, man va vel prasidejo niezejimas, nebezinau ko besigriebt g.gif
O del alpicort, tai as ji turiu..kartais pateplioju, bet dabar turbut reikes saziningiau uzsiimti..aprasyme, tai taip ir raso, kad labai tinka zvynelinei, visokio tipo dermatitams..ypac plaukuotoje galvos dalyje..ir dar raso vartoti, kol nustos slinkt plaukai...tai vel tik irodo, kad tokios ligos daug itakos plauku slinkimui turi.. verysad.gif
Atsakyti
Ir as galvoju, kad butent del seborejinio dermatito tas slinkimas kur kas intensyvesnis. Gal pagrindine priezastis ir ne ta, bet juk tos susikaupusios pleiskanos trukdo saknims kvepuoti ir t.t., todel ir slinkimas nesustoja verysad.gif

To alpikort as kazkaip prisibijau, nes jis hormoninis, nesinori tokio stipraus vaisto vartot, kas butu ji nutraukus g.gif ar netektu vel grizt g.gif

Jau kelios dienos kaip is aplinkiniu sulaukiu pastebejimu, kad plaukai atrodo graziai, atsigave, kad blizga blush2.gif Cia gal nuo nuolatiniu pastangu, o gal ir nuo tos kaukes su placenta, nzn g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
as geriu Priorina jau pusantro menesio, bet JOKIO pagerejimo, tik dar pavasarinis paumejimas.. verysad.gif Na, bet ziesiu, kad bus, kai baigsiu gert visa kursa.. gal per greit uzsimaniau kasu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 04 22, 09:06)
Sveikos,
as geriu Priorina jau pusantro menesio, bet JOKIO pagerejimo, tik dar pavasarinis paumejimas..  verysad.gif Na, bet ziesiu, kad bus, kai baigsiu gert visa kursa.. gal per greit uzsimaniau kasu..  blush2.gif

As irgi geriu,bet dar tik savaite,tai nieko kol kas ir nesitikiu biggrin.gif ,o mano drauge geria pantagora,tai pagerejima pajuto tik po 3 men.,taip kad linkiu mums kantrybes mirksiukas.gif
O po kiek ju geri per diena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 22 balandžio 2008 - 08:14