Sveikos, prisidėsiu ir aš su savo graudžia istorija. Su šiuo džiaugsmu kovoju jau septintus metus (ir nelabai sėkmingai). Įtariu, kad gali būti androgeninė alopecija (moteriškas plikimas), bet turiu ir tiroiditą, nors pagal tyrimą skydliaukės hormonai šiuo metu lyg ir normoj, tik prie žemesnės ribos. Man nuo 19 metų, kai prasidėjo, tai išslinko kokie du trečdaliai, taip ir neatsistatė. Tai dar būtų galima gyventi, nors ir švietė prie pat kaktos plikas plotas, bet dar šiaip taip buvo galima kirpčiukais uždengt (jeigu vėjas tiesiai į veidą nepučia heh heh). Betgi praeitą vasarą - viskas iš naujo

Rudenį krūvą pinigų į mezoterapiją sukišau - padėjo tik kol dariausi intensyvų dešimties kartų kursą (kai reik, kartą į savaitę, po to kartą į dvi savaites eit), po to sakė man profilaktiškaikas mėnesį ateit pasidaryti. Nu tai ką jūs galvojat. Praėjo gal kokio pusantro mėnesio po tos intensyvios terapijos (o jau buvo kiek ataugę plaukiukų) ir akurat - slinkimas su nauja jėga, dar toks smarkus nebuvo, ir tas kartas į mėnesį jau nieko nebepadėjo, tai nutraukiau tas procedūras. Dabar jau vis po bishki pratinuosi prie minties, kaip reiks plikai gyvent, nes nebedaug jau liko tų plaukų, o kaip slinko, taip slenka. Naudoju įvairias natūralias kaukes plius geriu cinką, jodą Kelp ir žuvies taukus, bet tokiu atveju šios priemonės akivaizdžiai per silpnos. Bandysiu dar Rogaine - paskutinė viltis jau, nors iš pradžių, kai prisiskaičiau šalutinių poveikių, nekilo noras. Bet jį reik visą gyvenimą naudot, gal žinot, ar galima kaip nors kažkur užsakyti iš užsienio?