Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų gydymas po nuslinkimo

QUOTE(Neryte @ 2008 04 22, 09:14)
As irgi geriu,bet dar tik savaite,tai nieko kol kas ir nesitikiu  biggrin.gif ,o mano drauge geria pantagora,tai pagerejima pajuto tik po 3 men.,taip kad linkiu mums kantrybes  mirksiukas.gif
O po kiek ju geri per diena  g.gif

Tai va, laukiu ir as..
As po tris i diena.. ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau jusu problemeles, tad pasipasakosiu kaip ir man buvo... Buvau gal 16 m., kai pradejo masiskai slinkti plaukai... Nepatikesit gal, bet kenciau beveik du metus ir nieko nedariau tik nervinaus... Maniau nesulauksiu dvidesimties ir nupliksiu (ziauru)...Treciais metais jau sugbejau nugaleti baime ir kreipiausi i gydytojus (pas seimos bei odos)... Gal nieko gero nepasake, bet psichologiskai buvau pasiruosusi su tuo kovoti... Pavyzdingai geriau vitaminus (gan ilgai), kuriuos perkant reikia atkreipti sudeti, nes kai kurie yra tik is zoleliu (tokie tikrai nepades... Taip pat lankiau kursa kosmetikos kabinete, kur sukuoja su masazuojamom sukom (jausmas kaip dilgciojancios adateles), matyt pagerina galvos apytaka. Po geros savaites kosmetologe per lupa (padidinimo stiklas) ziurejo ar ataugineja plaukai, patiekit, ju buvo ,,miskas"...tai buvo didziule viltis, kad vikas bus gerai... Dar pirkau aliejuko skatinancio plauku augima... Patikekit, pinigu negailejau. Pirkau kuo geresnes priemones plaukams. Ir as pasiekiau savo. Gal nelabai greit, bet jie nustojo slinkti... Bet dabar kaskart pageriu stipresniu vitaminu, ypac, kai matau, kad valgau neidealiai..
Atsakyti
Ziuriu atsirado kazkoks naujas Priorin N,gal kas suprantat ka apie ji raso,idomu kuo skiriasi nuo paprasto Priorin g.gif http://www.getpharma...inlink=pharmacy
Nepastebejau kad cia angliskai doh.gif ,tai pasiskaitykit vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 23 balandžio 2008 - 10:33
QUOTE(eirian @ 2008 04 22, 22:49)
Perskaiciau jusu problemeles, tad pasipasakosiu kaip ir man buvo... Buvau gal 16 m., kai pradejo masiskai slinkti plaukai... Nepatikesit gal, bet kenciau beveik du metus ir nieko nedariau tik nervinaus... Maniau nesulauksiu dvidesimties ir nupliksiu (ziauru)...Treciais metais jau sugbejau nugaleti baime ir kreipiausi i gydytojus (pas seimos bei odos)... Gal nieko gero nepasake, bet psichologiskai buvau pasiruosusi su tuo kovoti... Pavyzdingai geriau vitaminus (gan ilgai), kuriuos perkant reikia atkreipti sudeti, nes kai kurie yra tik is zoleliu (tokie tikrai nepades... Taip pat lankiau kursa kosmetikos kabinete, kur sukuoja su masazuojamom sukom (jausmas kaip dilgciojancios  adateles), matyt pagerina galvos apytaka. Po geros savaites kosmetologe per lupa (padidinimo stiklas) ziurejo ar ataugineja plaukai, patiekit, ju buvo ,,miskas"...tai buvo didziule viltis, kad vikas bus gerai... Dar pirkau aliejuko skatinancio plauku augima... Patikekit, pinigu negailejau. Pirkau kuo geresnes priemones plaukams. Ir as pasiekiau savo. Gal nelabai greit, bet jie nustojo slinkti... Bet dabar kaskart pageriu stipresniu vitaminu, ypac, kai matau, kad valgau neidealiai..

Idomu g.gif as galvoju tuos masazus palankyt, kur sukuoja ax.gif O kur Tu vaiksciojai? Nes yra toks dalykas Vilniuje Vokieciu g. grozio institute, bet tai yra Sugiharos filialas, gal dar kur nors tai daro? O kokius butent vitaminus gerei?
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2008 04 22, 21:49)
Perskaiciau jusu problemeles, tad pasipasakosiu kaip ir man buvo... Buvau gal 16 m., kai pradejo masiskai slinkti plaukai... Nepatikesit gal, bet kenciau beveik du metus ir nieko nedariau tik nervinaus... Maniau nesulauksiu dvidesimties ir nupliksiu (ziauru)...Treciais metais jau sugbejau nugaleti baime ir kreipiausi i gydytojus (pas seimos bei odos)... Gal nieko gero nepasake, bet psichologiskai buvau pasiruosusi su tuo kovoti... Pavyzdingai geriau vitaminus (gan ilgai), kuriuos perkant reikia atkreipti sudeti, nes kai kurie yra tik is zoleliu (tokie tikrai nepades... Taip pat lankiau kursa kosmetikos kabinete, kur sukuoja su masazuojamom sukom (jausmas kaip dilgciojancios  adateles), matyt pagerina galvos apytaka. Po geros savaites kosmetologe per lupa (padidinimo stiklas) ziurejo ar ataugineja plaukai, patiekit, ju buvo ,,miskas"...tai buvo didziule viltis, kad vikas bus gerai... Dar pirkau aliejuko skatinancio plauku augima... Patikekit, pinigu negailejau. Pirkau kuo geresnes priemones plaukams. Ir as pasiekiau savo. Gal nelabai greit, bet jie nustojo slinkti... Bet dabar kaskart pageriu stipresniu vitaminu, ypac, kai matau, kad valgau neidealiai..

kokie vitaminai? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, prisidėsiu ir aš su savo graudžia istorija. Su šiuo džiaugsmu kovoju jau septintus metus (ir nelabai sėkmingai). Įtariu, kad gali būti androgeninė alopecija (moteriškas plikimas), bet turiu ir tiroiditą, nors pagal tyrimą skydliaukės hormonai šiuo metu lyg ir normoj, tik prie žemesnės ribos. Man nuo 19 metų, kai prasidėjo, tai išslinko kokie du trečdaliai, taip ir neatsistatė. Tai dar būtų galima gyventi, nors ir švietė prie pat kaktos plikas plotas, bet dar šiaip taip buvo galima kirpčiukais uždengt (jeigu vėjas tiesiai į veidą nepučia heh heh). Betgi praeitą vasarą - viskas iš naujo verysad.gif Rudenį krūvą pinigų į mezoterapiją sukišau - padėjo tik kol dariausi intensyvų dešimties kartų kursą (kai reik, kartą į savaitę, po to kartą į dvi savaites eit), po to sakė man profilaktiškaikas mėnesį ateit pasidaryti. Nu tai ką jūs galvojat. Praėjo gal kokio pusantro mėnesio po tos intensyvios terapijos (o jau buvo kiek ataugę plaukiukų) ir akurat - slinkimas su nauja jėga, dar toks smarkus nebuvo, ir tas kartas į mėnesį jau nieko nebepadėjo, tai nutraukiau tas procedūras. Dabar jau vis po bishki pratinuosi prie minties, kaip reiks plikai gyvent, nes nebedaug jau liko tų plaukų, o kaip slinko, taip slenka. Naudoju įvairias natūralias kaukes plius geriu cinką, jodą Kelp ir žuvies taukus, bet tokiu atveju šios priemonės akivaizdžiai per silpnos. Bandysiu dar Rogaine - paskutinė viltis jau, nors iš pradžių, kai prisiskaičiau šalutinių poveikių, nekilo noras. Bet jį reik visą gyvenimą naudot, gal žinot, ar galima kaip nors kažkur užsakyti iš užsienio?
Atsakyti
QUOTE(Soleila @ 2008 02 15, 23:06)
Sveikos visos, mano sese turejo didele problema su plauku slinkimu. Pas ja ir taip nedaug tu plaukuciu, o dar kaip pradejo slinkti is vis panika apeme. Ko ji tik nedare ir namines kaukes isbande ir mezoterapija niekas nepadejo. Tada as ja uzregistravau GK Klinika Vilniuje. Daktare apziurejo ir israse receptus kazkokiems maisto papildams ir losjonui. Jie vezami is Vokietijos, ju yra tik keliose vaistinese. Juos reikejo naudoti apie 4men, suma gavosi irgi panasiai apie 800lt. Bet super,  nuosirdziai sakau padejo vaistukai labai, plaukai nustojo slinkti, sustiprejo. O jau buvo praradusi vilti. Jei kam bus idomu galesiu paklausti seses kaip tie vaistai vadinasi ir kokoje tiksliai vaistineje.

QUOTE(Soleila @ 2008 02 18, 19:26)
Tie papildai vadinasi Priorin, dar prie ju kazkoks skystis yra. Lietuvoje ju be recepto neparduoda. Su receptu galima isigyti Vokieciu vaistinese. Kas jau viska isbande ir niekas nepadejo, sie papildai gali buti issigelbejimas thumbup.gif
As pati turiu labai ilgus ir grazius plaukus. Taciau po gimdymo labai issigandau kai jie pradejo slinkti, tai pradejau gerti pantogar ir tryniau čemeryčių vandeniu. man per menesi susitvarke plaukai

Idomu po kiek laiko naudojimo ji pajuto poveiki g.gif Ir kaip sekasi dabar kai nustojo vartoti ar vis dar vartoja ir kiek laiko g.gif
Atsakyti
Kaip sekasi visoms g.gif
Atsakyti
Ka tik grizau is uzsienio - ilsejausi, daug valgiau, miegojau ir apie nieka negalvojau bigsmile.gif ir ka jus pasakysit - tuo metu, kelias savaites beveik visai neslinko plaukai bigsmile.gif Visi, kas buvo su manim, pastebejo, kad plaukai labai atsigavo, graziai blizga, purus... Be to, ten labai minkstas vanduo, gal ir tas turejo itakos g.gif
Bet, va, vos grizus i Lietuva (dar tik kelios dienos), jau po antro galvos plovimo vel kuokstas isslinko verysad.gif nieko nesuprantu g.gif gal man reiktu virintu (suminkstintu) vandeniu galva imti plaut g.gif gal man LT klimatas ir vanduo kenkia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
girdejau, kad gerai plaukus skalauti mineraliniu vandeniu biggrin.gif o tipo ypac faini plaukai buna po druskininku mineraliniu vandenu. as nezinau, pati nebandziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 05 19, 17:45)
Ka tik grizau is uzsienio - ilsejausi, daug valgiau, miegojau ir apie nieka negalvojau  bigsmile.gif ir ka jus pasakysit - tuo metu, kelias savaites beveik visai neslinko plaukai  bigsmile.gif Visi, kas buvo su manim, pastebejo, kad plaukai labai atsigavo, graziai blizga, purus... Be to, ten labai minkstas vanduo, gal ir tas turejo itakos  g.gif
Bet, va, vos grizus i Lietuva (dar tik kelios dienos), jau po antro galvos plovimo vel kuokstas isslinko  verysad.gif nieko nesuprantu  g.gif gal man reiktu virintu (suminkstintu) vandeniu galva imti plaut  g.gif  gal man LT klimatas ir vanduo kenkia  doh.gif  blush2.gif

kažkada labai seniai girdėjau tokią istoriją, kad mergaitei ar atsikrausčius į naują butą, ar po seno remonto (nepametu tiksliai) pradėjo labai slinkti plaukai, ir niekas negalėjo išsiaiškinti nuo ko, bet žodžiu kažkaip nustatė, kad tai nuo medžiagos, kuria buvo ar lubos dažytos,ar dar kažkas doh.gif doh.gif net ir taip būna, aš jau irgi galvoju gal man nuo kokių dažų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2008 04 22, 12:13)
Tai va, laukiu ir as..
As po tris i diena..  ax.gif

Sveika,
kaip sekasi ,ar apmazejo jau slinkimas,man po 1,5men dar jokiu pokyciu verysad.gif
Atsakyti