QUOTE(linak10 @ 2008 07 16, 10:53)
Su plauku slinkimu ir as kovoju jau tris metus
. Tyriausi pas gydytojus visokiausiais budais, tyrimu rezultatu net papke esu uzsiveduss. Naudojau visokius papildus, sampunus, kapsules, losjonus, naturalias kaukes...kaip ir daugelis is jusu. Bet jie kaip slinko taip ir slenka. Gal siek tiek mazesniais kiekies, bet turbut del to kad ju daug maziau like. Mezoterapija ir azotas man nepadejo. Siaip labiausiai mano plaukams padejo naturali kauke (siame forume jau mineta) su svoguno sultim, kiausiniu, ricina, skystais vitaminais. Nuo sios kaukes plaukuciai pagrazejo, bet slinkti nenustojo. Paskutiniu metu pradejau tepliotis Rogaine 2%, bet teko nutraukti del
. Laukiu plauku pagerejimo bent siems 9 menesiams, bet baisu kas bus po to
. Jei ka domina turiu uzsipirkus rogaine 9 menesiam i prieki, galiu parduoti.
Is visos plauku slinkimo istorijos mane labiausiai uzknisa daktaru nekompetencija. Dermatologas tai is viso gerietis, sako niekas tau nepades. Jei slenka tai slenka, juk dar neplika
. Bet pakausis tai visas kiaurai persimato-tai mano galva netoli ir plikas.
Laikykites mergaites.

Is visos plauku slinkimo istorijos mane labiausiai uzknisa daktaru nekompetencija. Dermatologas tai is viso gerietis, sako niekas tau nepades. Jei slenka tai slenka, juk dar neplika

Laikykites mergaites.

Va būtent.Mano panaši patirtis.Slenka plaukai ir nė kiek nemažėja tas slinkimas,nors tikrai daug pastangų dedu.Jau baigiu prarasti viltį