Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų gydymas po nuslinkimo

Tai ar yra bandziusiu Priorin papildus? Ar jie veiksmingi?
Atsakyti
Noriu labai pasidziaugti stai sia Saaf Organic Enriching Hair Oil priemone, tai ivairiu alieju misinys ir be jokios chemijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Naudoju apie menesi laiko ir tikrai galiu pasakyti, kad slinkimas sumazejo 80% be to pilna galva nauju atauginejanciu plauku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man nuo slinkimo padejo mezoterapija thumbup.gif uzteko 4 kartu su B grupes vitaminais thumbup.gif tik reikejo palaukti kokias 3-4savaites kol suveiks ir dabar jau daug maziau slenka,nes jau pries tai buvau daug ka isbandziusi,visokius sampunus,balzamus ir t.t... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 03 30, 18:41)
Noriu labai pasidziaugti stai sia Saaf Organic Enriching Hair Oil priemone, tai ivairiu alieju misinys ir be jokios chemijos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Naudoju apie menesi laiko ir tikrai galiu pasakyti, kad slinkimas sumazejo 80% be to pilna galva nauju atauginejanciu plauku  4u.gif
user posted image

Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 02, 09:10)
Kur perkate?

Feelunique.com
Atsakyti
Sveikos, gal kas yra praplikes nuo zvynelines, (psoriaze), atsiliepkite.
apsiverkiau siandien, kai pamaciau plauku sruogas rankose.. plikas vietas (monetos dydzio) pridengiu likusiais plaukais , bet manau reiketu vel apsikirpti ir sleptis kuri laika po kepure. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agane24 @ 2011 05 10, 18:06)
Gal kas dare tyrimus karoliniskese ? smile.gif kur atseit paima plauku ir siunci ai maskva,poto konsultuoja kam ko truksta ir pataria ka vartot ? smile.gif ka galetumet pasakyt ? verta moket 200 lt ?  4u.gif

Sveikos,merginos 4u.gif Prisijungsiu ir as i jusu kompanija . Mano plauku slinkimo priezastis - hormonine spirale Mirena . Tiksliai nezinau ka ji padare ,bet plaukai slenka dar ir praejus 3 menesiams po istraukimo . Jau virsuj praplike verysad.gif verysad.gif ... Dariausi as ta plauko tyrima ,kur siuncia i Maskva (tik Klaipedoje) ,tai tipo vario ir mangano pas mane per daug ,bet gydytojas konsultavo ,tai sako tikrai neslinktu del to su visom saknim ,kaip mano atveju . Brangus ir nereikalingas tyrimas schmoll.gif
Atsakyti
Po vaikucio maitinimo nutraukimo nupliko man plaukai ties smilkiniais, suaktivejo psoriaze, kuokstais krito plaukai, bet Maxi Hair papildai man labai padeda (geriu po 1 i diena) - baigia ataugti plaukuciai, sukietejo nagai http://www.iherb.com...blets/1714?at=0
o zvynelines beveik nebeliko galvoje naudojant „Aubrey Organics“ tropinių paparčių (Calaguala) šampūną ir nenuplaunamą kondicionierių thumbup.gif (Sveikuose produktuose arba iHerb perku)
Tiesa, pries Maxi Hair geriau biotina - tai nieko ipatingo nepastebejau. Manau kad geriau gerti ne gryna biotina, o vitaminu kompleksa kaip pvz. Maxi Hair. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Contessa: 17 balandžio 2012 - 06:23
QUOTE(Fire @ 2008 02 27, 13:56)
Niu bet kaip idomiai  blink.gif gal man pazistama supainiojo suma 250Lt?  g.gif Bet ne is vieno zmogeliuko girdejau, kad tiek vokieciu vaistine prase anksciau... Gal numazino kaina? Bet tai gaunasi dar pigiau nei Vokietijoj (ten perkant iseina apie 130-140Lt), o juk vokieciai ju gamintojai  g.gif
Ir man rudeni taip, sakyciau, nemaloniai ir kategoriskai atreze, kad tikrai nebeves i LT tu vitaminu  blink.gif Gal ten kokia valytoja atsiliepe  lotuliukas.gif

O jeigu Tavo tetis gali israsyti tu vitaminu, gal man okuliste irgi galetu g.gif reiktu pasidomet, nes labai noreciau testi toliau naudoti, bent kursa uzbaigti. Buciau daugiau parsivezus, bet nupirkau paskutinius, keliose vaistinese is viso nebebuvo, kiba vokietem masiskai slenka plaukai  lotuliukas.gif

blink.gif man tai isvis mistika tas Priorinas ... sudetis lyg ir nieko ,bet as po Mirenos jau paniskai bijau vartoti firmos Bayer gaminius fear.gif schmoll.gif Nors kaip mano vyras sako ,gal kaip tik padetu ,nes tas pats Bayer padare taip ,kad mano plaukai nuslinktu , tai gal jo produkcija suveiks kaip priesnuodis ir ims augti plaukai biggrin.gif Sakau ,butu juokinga ,jeigu nebutu liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 03 19, 00:16)
As griau ir Pantogar, ir Priorin  ax.gif Nezinau, nepastebejau kazkokio stebuklo, tiesa, trumpokai Priorin geriau, neuzteko man jo trim menesiams  verysad.gif ir po jo lyg daugiau ataugusiu plaukuciu, nei nuo Pantogar  g.gif bet kas ten zino, kai geriau vos po 2men. pertraukos vienus po kitu  blush2.gif Manau, kad nors trumpa pertaukele reikia visada padaryt  g.gif
Ruosiuos pradet gert Ducray Ancaps, bet tai bus tik nuo balandzio, o dar reik keis menesius palaukt rezultato, tik tada galesiu kokius nors ispudzius parasyt  ax.gif

Jurgutele, nezinau ar Cezariai galejo turet itakos siam negalavimui, kas cia pasakys  g.gif Va, as speju, kad man skyrybos galejo but ta "duobe" del kurios emiau savo puosmenas barstyt  doh.gif  biggrin.gif Taciau tai buvo jau taip seniai... Kita vertus, buvo mano gyvenime ir dar liudnesniu dalyku, ir didesniu stresu, tai jau tokiu atveju turejau plika palikt, o kol kas (tfu, tfu, tfu) sio to ant galvos yra  biggrin.gif  Ir kas jau taip be to streso ta gyvenimeli nugyvena... Dabar tiek skubejimo, streso, darbu, rupesciu  pas visus, niu bet ne visus plaukai kuokstais palieka  biggrin.gif

Dauguma cia rasot,kad stresas kaltas ,nu bet kokio dydzio tas stresas turetu buti ,kad imtu plaukai krist saujom doh.gif ? Manau priezastys kitokios slinkimo g.gif ,ypac jei tas slinkimas eina link plikimo .
Atsakyti
As ir netikiu,kad nuo streso,taip slinktu plaukai,mano tetai 70metu ir ji gyvena toki stresini gyvenima,bet plaukai neslenka is vis. Dabar skaiciau ,kad plaukai labai slenka del androgenu hormonu sutrikimo,tai reikia butinaijuos issitirti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 07 25, 21:57)
As ir netikiu,kad nuo streso,taip slinktu plaukai,mano tetai 70metu ir ji gyvena toki stresini gyvenima,bet plaukai neslenka is vis.  Dabar skaiciau ,kad plaukai labai slenka del androgenu hormonu sutrikimo,tai reikia butinaijuos issitirti. 4u.gif

O as tikiu.. ir tai irodytas dalykas.. ir man paciai taip yra.. plaukai labai reaguoja i stresa ir slenka daug daugiau po kazkokio didelio streso.. unsure.gif ne visiem juk vienodai.. jei jusu tetai neslinko, tai aciu dievui.. visi zmones skirtingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 liepos 2012 - 21:07