Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų gydymas po nuslinkimo

QUOTE(Rasytee @ 2012 11 08, 09:34)
dariausi ir ir pilna krauja ir atskirus elementus ir feritinus ...viska. viskas gerai feritinas jei neklustu 75.
as manau kad tai paveldima nes tik neseniai suzinojau kad mano senelis (kurio nesu macius) 30metu smarkiai prapliko .o gydytoja sake kad mano plauko gyvenimo ciklas labai trumpas.

yra neti paveldimas plikimas, bet ir androgeninis, kai hormonai ima veikti pries plauku svoguneli, taip labai sutrumpindami plauko gyvenimo trukme. si liga taip pat labai sunkiai gydoma
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 12 09, 14:43)
yra neti paveldimas plikimas, bet ir androgeninis, kai hormonai ima veikti pries plauku svoguneli, taip labai sutrumpindami plauko gyvenimo trukme. si liga taip pat labai sunkiai gydoma

Gerai kartais cia uzsukt ir paskaityt ka pati rasei pries metus bigsmile.gif , nes plauku dienorascio tai nevesi biggrin.gif
Po metu padetis geresne . Meciau visus minoxidilius !
Pasidariau 8 mezoterapijas , puse metu geriau priorina ir biotina ir plaukai nebeslenka thumbup.gif ataugineja po truputi rolleyes.gif aisku kasos kudos bet bent jau ramu kad toliau nebeslenka thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip liudna... buvau ir as GK klinikoje, tai irgi aiskino, kad jei stresas, ar truksta kokiu vitaminu tai kapsules,sampunai , mezo padeda labai lengvai, o vat jei plikimas androgeninis, tai jau liudna, nes veikia hormonas ir paprastu vitaminu nieko nepadarysi.... bandziau as ir prp proceduras ir mezo ir nebezinau ko griebtis, bloga net pagalvot kas laukia , kuo iveikti plikima...
Atsakyti
Gal gali kas parasyti kokius hormonus skyre issitirti del slinkimo plauku?
Atsakyti
QUOTE(Emanuelle @ 2014 02 07, 23:59)
oi kaip liudna... buvau ir as GK klinikoje, tai irgi aiskino, kad jei stresas, ar truksta kokiu vitaminu tai kapsules,sampunai , mezo padeda labai lengvai, o vat jei plikimas androgeninis, tai jau liudna, nes veikia hormonas ir paprastu vitaminu nieko nepadarysi.... bandziau as ir prp proceduras ir mezo ir nebezinau ko griebtis, bloga net pagalvot kas laukia , kuo iveikti plikima...

O kiek laiko dareties mezo ?kiek kartu prp? Gal per greit rezultato norit g.gif ?
Man mezoterapijos poveikis pasijuto po kokios 6-7 karto g.gif
Atsakyti
Mačiau laidą per tv3 "Klauskite daktaro" ar kažkas panašaus. Laidoje kalbėjo apie nuplikimą.
Nu žodžiu ten kalbėjo kalbėjo, nieko naujo nepasakė, tik parodė priemonę - plaukų pudrą, kuri užmaskuoja plikas vietas.
Klausykit, gal tikrai čia šiokia tokia išeitis jaustis ne visai plikai bent jau per šventes?
Niekas nebandėt?
Atsakyti
O kaip del nagu sluoksniavimosi, ar Panatagor irgi padeda?
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 18, 16:36)
O kaip del nagu sluoksniavimosi, ar Panatagor irgi padeda?

O Panatagor cia kazkokie kiti vitaminai, ar tie patys Pantogar turimi omenyje?

Jei Pantogar, tai man asmeniskai nepadejo jis nei nuo stipraus plauku slinkimo, nei nuo nagu sluoksniavimosi ir luzinejimo schmoll.gif Geriau saziningai lygiai puse metu. Sitiek pinigu ismestu i bala doh.gif

Beje, man gyd. dermatologe kazkada rekomendavo vitaminus plaukam "Volume Hair" plauku slinkimui stabdyti. Sake, kad ju sudetis net geresne, nei to isreklamuotojo Pantogaro, o ir kainuoja pigiau. Gal kas bandete "Hair Volume"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adelara: 24 balandžio 2014 - 15:16
Gal kas bandėt gydytis plaukų slinkimą plaukų lazerine fototerapija su Hairmax lazerinėm šukom?
Atsakyti
O gal kas bandėt PRP procedūrą?
http://www.sugihara....auku-slinkimui/

Atsakyti
Gal slinkimas man nebuvo iki plikimo, bet po labai didelių stresinių situacijų plaukai tiesiog pradėjo eiti kuokštais. Aišku, kai to streso sumažėjo - plaukų nepadaugėjo. Tai pradėjus naudoti geriamus vitaminus, maisto papildus stiprinau plauką ir iš išorės. Labai pagelbėjo Dikson ampulės "Polipant". Čia pagrindiniai ingridientai - placenta, dilgėlės ir čili. Jau po mėnesio vitaminų gėrimo ir tų ampulių naudojimo plaukai žymiai atsistatė. cool.gif
Atsakyti
Įdomu kaip ten su tais dermaroller'iais? g.gif
Gal kas bandėt pasivoluot, kad stabdytų plaukų slinkiną ir skatintų augimą?
Atsakyti