Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko TUTTELI

Mes naudojom tik TUTELI, tiko kuo puikiaisiai, nei bere, nei viduriavo thumbup.gif ir kaina prieinama smile.gif
Atsakyti
nors mano vaikai jau misinuku nevalgo, isaugo is to amziaus biggrin.gif , bet kiek pamenu nei vienam tutteli netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinaaaa: 08 birželio 2009 - 15:53
mes irgi isbandem daug misinuku, vienu metu buvom apsistoje prie NAN, bet po kurio laiko ir to pradejo negerti, tuomet pabandem pati pigiausia TUTELI ir ka visai patiko mano mazei. Be to man tai vienintelis misinukas kuris nesmirda, nes visi kiti kuriuos gerem tai kvapas nekoks. O TUTELIO kvapas panasus i tikro pieno skonis irgi thumbup.gif mes patenkontos
Atsakyti
Mano maziukui netiko tutelis visiskai-atpylinedavo, viduriukai,tai skysti,tai kieti, nors vyresnis brolis tik tuteli pripazino.
Atsakyti
mes esam isbande misineliu , nuo daugelio nan, semper aptamil atpildavo nespejus vaiko pakelt , fontanais varydavo , nuo semilaco kietejo viduriukai , kaip skau pigi preke nereiskia bloga , davem tutteli viskas kuo puikiausias valgom jau senai ir viskas ciki , kaip bus 2 nr bus matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruze28: 15 birželio 2009 - 22:28
Mes geriam Tuteli nuo pat gimimo,dabar jau antra numeri,tinka kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažoji dabar serga, ir visai nenori valgyti. Kai atėjo gydytoja , papasakojau bėdą, sako-nupirk Tuttelį, šitą valgys. Akurat, valgo.
Atsakyti
Mano vyresnėlis taip pat valgė Tuteli, bet mažius nevalgo. Tai jam perku Nestle Nan Ha2.
Iš tikrųjų Tutelis daug saldesnis už tą, kurį dabar valgom.
Atsakyti
Girdėjau, kad iš pradžių tei viduriukai suskystėja, bet po to atsistato
Atsakyti
Vyresneliui Tutteli netiko, viska isvemdavo lauk, baisiausiai pilvuka pusdavo, o mazaja iki siol MP maitinu bigsmile.gif Tikiuosi jai misiniu neprireiks smile.gif
Atsakyti
Mano mažoji jau perėjo prie Tutteli2, viskas puiku thumbup.gif Valgo noriai, viduriukai geri... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kai baigesi MP pirmas misinukas buvo aptamil tai neprakakodavo nuo jo, tada bandem NAN nuo jo isbere doh.gif o kai pameginom Tutteli tai gerem dar iki dabar,jau gerem Tuteli3 bigsmile.gif
Atsakyti