Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko TUTTELI

Kadangi MP jau nepakanka,tai kas antra maitinima duodu tutelio ir visai patinka mano zirniukui thumbup.gif
Atsakyti
Mes pradejom vartot, kai teko primaitint ir tiko , o dabar, kai pati nebemaitinu tai valgo tik tutteli misinuka ir viskas gerai, nei atpilinejimu nera nieko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colicoli: 08 sausio 2010 - 12:05
pas mus tas pats.aptamil gerem po to tiuteli pabandziau ziuriu jokio skirtumo.ne kart neatpyle.viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirmą jį užauginau "ant tiutelio". Mažoji irgi su juo auga ax.gif
Atsakyti
Labai saunus misinukas smile.gif nuo pat gimimo naudojam, nieko blogos nepastebejau, o ir kaina nesikandzioja 4u.gif
Atsakyti
Su irmu vaiku naudojome tik skystą Tuteli mišinuką, buvom labai patenkinti, nors kaina ir didelė, o dabar su antru vaiku, deja, tokio negauname, susisiekus su atstovais paaiškėjo, jog jis aplamai nebegaminamas blink.gif per brangus buvo doh.gif todėl nepaklausus doh.gif
Atsakyti
O kažin kodėl jis toks pigus palyginus su kitais? g.gif
Atsakyti
Įvairumo dėlei daviau ir aš savo vaikui šio mišinuko, geria labai skaniai biggrin.gif jokio pašalinio poveikio nepastebėjau.
Tiesa, mano vaikas jau didelis, daviau tą mišinį, kuris skirtas nuo metų smile.gif
Ar ateityje duosiu šį mišinį net nežinau....
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 06, 12:21)
Su irmu vaiku naudojome tik skystą Tuteli mišinuką, buvom labai patenkinti, nors kaina ir didelė, o dabar su antru vaiku, deja, tokio negauname, susisiekus su atstovais paaiškėjo, jog jis aplamai nebegaminamas blink.gif per brangus buvo doh.gif todėl nepaklausus doh.gif

kažką čia painiojate gerbiamoji 4u.gif
tai pats pigiausias mūsų rinkoje siūlomas mišinys biggrin.gif ir niekur jis iš prekybos nedingo schmoll.gif pilna visur jo yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 27, 14:18)
kažką čia painiojate gerbiamoji  4u.gif
tai pats pigiausias mūsų rinkoje siūlomas mišinys  biggrin.gif ir niekur jis iš prekybos nedingo  schmoll.gif  pilna visur jo yra  smile.gif

Kalba, kaip supratau, eina apie skystą Tutelli mirksiukas.gif Ir bent jau mūsų mieste jo gauti beveik nebeįmanoma (iš draugės patirties žinau).
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 02 28, 19:01)
Kalba, kaip supratau, eina apie skystą Tutelli mirksiukas.gif Ir bent jau mūsų mieste jo gauti beveik nebeįmanoma (iš draugės patirties žinau).

aišku dabar 4u.gif

įdomu,ar labai savo sudėtimi skiriasi paruoštas vartoti tutteli pieno mišinys nuo pieno mišinio milteliais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 06 10, 15:10)
mes irgi isbandem daug misinuku, vienu metu buvom apsistoje prie NAN, bet po kurio laiko ir to pradejo negerti, tuomet pabandem pati pigiausia TUTELI ir ka visai patiko mano mazei. Be to man tai vienintelis misinukas kuris nesmirda, nes visi kiti kuriuos gerem tai kvapas nekoks. O TUTELIO kvapas panasus i tikro pieno skonis irgi thumbup.gif  mes patenkintos

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif maziukas valgo Tutteli ir viskas tvarkoj, o ir kiti man smirdedavo ir skonis slykstus, o Tutteli skanus vaikui smile.gif
Atsakyti