Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

Buvau sestadieni IESKOMAM, tj nelabai patiko... Toks saudo -gaudo, tik A. Jolie labai zavinga biggrin.gif
Artimiausiu metu ketinu nueiti i 2 DIENOS PARYZIUJE bei GUNDANTI KLASTA.
Papildyta:
Kalbant apie "Atpirkima" (maciau daug diskusiju siuo filmu) tai man jis labai patiko. Tikrai sukreciantis, liudnas, verciantis susimastuti, pagalvoti, kaip regis smulkmena, neapgalvotas zodis gali smarkiai keisti zmoniu likimus... As iki siol suzaveta siuo filmu wub.gif
Dar vienas neperseniausiai rodytas filmas SIOJE SALYJE NERA VIETOS SENUKAMS ( NO COUNTRY FOR OLD MEN). Labai butu idomu suzinoti, kokios jusu nuomones apie ji? Man labai patiko.
Ir ar matet 14.99 euro? Patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2008 07 07, 15:25)
Ir ar matet 14.99 euro? Patiko?  smile.gif

Norėjau nueit (dėl knygos) bet taip ir neteko ax.gif Gal parsisiųsiu kada rolleyes.gif
Atsakyti
as esu filmu megeja.anksciau eidavau visus geresnius filmus pasiziureti i kina ,bet dabar kai tokios kainos ,tinka ir atsisiusti.labai patikusiu filmu isigyju dvd,kolikas turiu dar maza kolekcija bet jinai sparciai auga.o paciu filmu esu maciusi begales ,skaiciuojant ir per tv ir kine.

is paskutiniu filmu maciau kung fu panda, Forgetting sara marshall, zinaoma Sex and city movie ir kolkas kitu nelabai pamenu naujesniu.Nevengiu ir siaubo filmu ir veiksmo.laaabai noreciau pamatyti ta nauja filma Wanted.(tiesa filmus ziuriu grieztai tik angliskai ,arba originalo kalba ,nes vertimas labai gadina kokybe ,jau nekalbu apie lietuviu bandoma perduoti jumora verciant is kitu kalbu).

siaip visai neseniai siunciausi ir ziurejau filma Inconvenient truth (nepatogi tiesa), ir mane labai suzavejo ,gal sakau kas zinote dar kokiu nors mokslinio tipo filmu ? kazko panasaus i naujaja dokumentika? geriausia tokiais atvejais koki nors Discovery ziureti ,bet tokio nelabai kanalo turiu ..... unsure.gif tai gal sakau patars man kas nors del filmu
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 07, 19:06)
Norėjau nueit (dėl knygos) bet taip ir neteko  ax.gif Gal parsisiųsiu kada  rolleyes.gif

Man labai patiko sis filmas, isvis dabar kai pagalvoju, vienas geriausiu is visu mano matytu. Butinai paziurek! Labai idomus jo pastatymas, mintis, siuzeto linijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos tiesiog dievinu kiną ir bent jau į mėnesį vieną kartą nueinu blush2.gif
Šiandien buvau Hankoke. lotuliukas.gif Labai patiko na gal daugoka fantastikos, bet vistiek nerealūs aktoriai na ir aišku Willas Smithas tongue.gif
Praitą mėnesį buvau Išleistuvių naktis tai tiesa pasakius labai nepatiko doh.gif
Šiam kartui tiek biggrin.gif
Atsakyti
as irgi maciau hankoka,tikrai toks labai jau fantastinis,bet man visvien patiko .dar buvau ieskomas,tai irgi daug fantastikos,bet jis gal net geresnis uz hankoka tokie spec efektai,tiek daug veiksmo,nebuvo vietu,kada nuobodziaut...
Atsakyti
Na va apmirusi temelė. Buvau šiandien "Ieškomas" nepasakyčiau,kad begalo patiko, bet buvo gan įdomu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kol gyvenau Lietuvoj, eidavau vos ne į visus naujus filmus ax.gif Dabar va esu susižavėjusi filmu Mamma Mia (jau du kartus kine žiūrėjau blush2.gif )
Atsakyti
Penktadienį teko pabuvot "The Dark Knight" pramjeroje.

Ką galiu pasakyti. Man tokio žanro filmai nepatinka, tačiau "Ironman" patiko žymiai labiau, nors jis kritikų įvertintas prasčiau, nei "The Dark Knight".
Iš tikrųjų, šio filmo pagrindinė žvaigždė- Jokeris, o ne Betmenas (turint omeny vaidybą ir, mano nuomone, scenarijų). Nors eidama tikėjau, kad Jack'o Nicholson'o kaip Jokerio niekas nenurungs, tačiau klydau. Heath Ledger toks pats puikus psichas. Gera ateitis būtų jo laukusi, gaila, kad mirė. Čiau jau tik klausimas, kuris aktorius šiaip didesnes simpatijas kelia.

Žodžiu, eidama, pagal vertinimus (vidutiniškai 9,5, kas retai pasitaiko), tikėjausi gana neblogo filmo, tačiau įspūdžio nepaliko nei vaidyba (išskyrus Jokerį), nei efektai, nei scenarijus. Per daug banaliai pateikta kova "tarp gėrio ir blogio", kas mane, žiūrint filmą, verčia šypsotis, o ne įsijausti.
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2008 07 07, 15:25)
Papildyta:
Kalbant apie "Atpirkima" (maciau daug diskusiju siuo filmu) tai man jis labai patiko. Tikrai sukreciantis, liudnas, verciantis susimastuti, pagalvoti, kaip regis smulkmena, neapgalvotas zodis gali smarkiai keisti zmoniu likimus... As iki siol suzaveta siuo filmu  wub.gif
Dar vienas neperseniausiai rodytas filmas SIOJE SALYJE NERA VIETOS SENUKAMS ( NO COUNTRY FOR OLD MEN). Labai butu idomu suzinoti, kokios jusu nuomones apie ji? Man labai patiko.
Ir ar matet 14.99 euro? Patiko?  smile.gif

Kaip tik siandien sumasciau paziuret "Atpirkima", bet perziurejau tik 30min, nes man nelabai patinka britiskas akcentas, labai sunkiai eina suprast apie ka kalba biggrin.gif ax.gif

O del No Country For Old Men... Siaip is sio filmo tikejaus daugiau, kadangi jau toks apdovanotas. Labiausiai nuvyle pabaiga, man lyg ir noretys tesinio g.gif O suzaveta buvau zudiko ginklu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
buvau ir "ieskomas" ir "gundanti klasta", bet nepasakyciau kad nors vienas labai suzavejo...
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 07 07, 23:17)
is paskutiniu filmu maciau kung fu panda, Forgetting sara marshall, zinaoma Sex and city movie

Nors ir nemėgstu popsinų filmų, bet žiūrėjau "SATC" kino teatre, net susigraudinau dramatiškiausiu momentu biggrin.gif , bet išėjau labai patenkinta ir pakilios nuotaikos thumbup.gif Galbūt filmas taip patiko todėl, kad senai pažįstamos herojės, jų gyvenimo vingiai, dramos ir džiaugsmai, tai buvo įdomu ir miela vėl pamatyti tą patį pakvaišusį NYC ketvertuką, toks jausmas lyg su senom draugėm būtum susitikus bigsmile.gif

Mėgstu karts nuo karto prisiminti ir pažiūrėti siaubo kūrinių meistro Stenlio Kubriko 1980m."Švytėjimą". Tos milžiniškų kalnų, siaurų keliukų scenos yra fantastiškos, grėsminga muzika kuria tokią įtampos ir artėjančios grėsmės nuojautą, tuščias milžiniškas senoviškas viešbutis, turintis savą paslaptingą, kraupią atmosferą... Tuo ir įdomus filmas, kad kraupus, senas...

Iš senų dar toks su savotiškas, įdomus, turintis savą dvasią yra "Pusryčiai pas Tifani" ax.gif
Atsakyti