Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

ziurejau Hankoka,seksa ir miesta,Ieskoma,Tamsos riteri,Mama mia,mumija,x failus,tai labiausiai is ju patiko tamsos riteris ir mumija .artimiausiuose planuose pragaro vaikis,kaip pagrobti nuotaka,ieskokit gudrucio,na ir gal kada i kelione i zemes centra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 09 rugpjūčio 2008 - 20:55
2 dienos paryziuje didziausia nesamone kokia kadanors maciau, rodos prancuzu filmas, nepasakyciau kad ten tikras filmas, o stilium primena dokumentini.. na nezinau kaip cia issireiksti...
kaip pavogti nuotaka - seip neblogas, nors raso kad komedija, bet nemaciau kad ten butu labai juokinga...
mamamia man labai patiko, toks nuotaikingas ir linksmas filmas thumbup.gif
Su kirpėju Zohanu geriau nejuokauk! - visai nieko, komedija, buvo galima pasijuokt..
hankokas - man labai patiko, toks fantastinis filmas, bet fainas thumbup.gif

o sakykit y mumija apsimoka eiti? seip dvi pirmos dalys man visai patiko 4u.gif
buvau ir 14.99 euro, tai ka zinau tokia lempa biski... narkomaninis filmas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 11 rugpjūčio 2008 - 16:45
man mumija labai patiko thumbup.gif tuos filmus,kuriuos tu aprasei,isskyrus hankoka,as praleidau ir nenuejau ,tai gal gerai padariau lotuliukas.gif
o siandien paskambino,pasake,kad laimejau 2 bileitus i naktini seansa pragaro vaikis ,tai vat eisiu ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
na man mamamia ir zohanas tai patiko visai 4u.gif
tai y mumija eisiu tada tikrai 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip paskaicius jus net i kina uzsinorejau, pagalvojau, kad simta metu nebuvus doh.gif

Reikes dabar sturmuot iskart kokis 5-6 filmus biggrin.gif
Atsakyti
mes tai sestadieny buvom dviejuose filmuose, ir abudu nekokie pasitaike... schmoll.gif o seip man labai patinka eit y kina, nusiperkam aluas, spragesiu ir ziurim filma, tai savotiskas mano atsipalaidavimo budas thumbup.gif
Atsakyti
man irgi patinka kinai,atsisedi minkstai,nusiperki akzko uzkast ir atsipalaiduoji,daugiau apie nieka negalvoji,lengvi filmai thumbup.gif thumbup.gif tai va,ketvirtadieni sturmuosiu naktini kina bigsmile.gif
Atsakyti
na va, vakar buvau mumijoj 4u.gif patiko man labai 4u.gif na dabar reik laukti gudrucio 4u.gif
Atsakyti
O va Haris poteris nusikėlė iki kitų metų liepos unsure.gif (Buvo planuojamas lapkritį)
Atsakyti
kaip giala del Hario blink.gif verysad.gif

o Hellboy toks nezinau,ne mano skonio filmas,nelabai patiko biggrin.gif dabar labai noiriu i ieskokit gudrucio
Papildyta:
o kur tu matei,kad pasikeite? ax.gif
http://www.imdb.com/title/tt0417741/
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 18, 20:02)
kaip giala del Hario  blink.gif  verysad.gif

o Hellboy toks nezinau,ne mano skonio filmas,nelabai patiko  biggrin.gif  dabar labai noiriu i ieskokit gudrucio
Papildyta:
o kur tu matei,kad pasikeite? ax.gif
http://www.imdb.com/title/tt0417741/

HP temoj ir šiaip internete parašyta, pvz.: čia
Atsakyti
maciau beveik visus naujausius filmus tik mama mia nespejau,bet kelione i zemes centra visai patiko grazi pasaka 4u.gif
Atsakyti