Kraujavau apie menesi,o tepe dar kokia pusantro menesio.
as gausiai kraujavau apie savaite,paskui jau pasidare kaip menesines ir truko apie 2 sav.dabar jau tik skaidrios iskyros eina,gal dar kiek specifinio kvapo

kazkur apie 2sav.tai ta prasme jojau ant spec.iklotu,o shiaip gera menesi nenuilstant krujavau,o poto ilgokai dar tepe,jau nepamenu kiek tik vis galvojau,kad jau chia niekad nesibaigs..
baigesi che che che

Man lygiai 2 men. tai kraujavo, tai tepliojo
galvojau niekados nesibaigs

galvojau niekados nesibaigs

Nu siaubas kazkoks,as jau virs dvieju sav.po gimdymo,tai kraujuoju,tai tepa.Su pirmu atrodo greiciau nustojau.O kai paskaiciau kad jus cia po du menesius kraujuojat,tai negera pasidare..
Kraujuoti normalu apie 6 savaites, per tiek laiko pilnai susitraukia gimda, po to laiko galimas dar tepliojimas
Po gimdymo praejus 3 menesiams butina pasirodyti pas ginekologa

Po dvynuku kraujavau 8 savaites
Kraujavau kokias 2 sav. po to tepe nepilnai pora men, o galiausiai prasidejo mmmm, ne gausios, sakyciau tokios gan keistos. O dar sekmingai maitinu savo lelyte....

QUOTE(jbs @ 2007 09 04, 10:06)
po 6 sav butina pasirodyti pas ginekologa
Jei pati pagimdei, pas gydytoja butina pasirodyti po 3men. Jeigu buvo daryta operacija - butina pasirodyti po 4-6sav.

Man dabar jau praejo daugiau kaip 6sav. po operacijos. Kraujavau nepilnas 3sav. Iki dabar teplioja, buna gleiviu, kartais kelias dienas visai nieko

kraujavau po pirmos dukros 10 dienu,o tepliojo apie 2 men,su antra ilgiau viskas gijo,nors smarkiai kraujavau trumpiau
man nors pati pagimdziau kraujavau apie 3 sav. jau nuo dimdymo praejo 1 men ir sav bet man dar kartais pateplioja ypac kai daugiau pavaikstau padirbu ar pasitampau. o siaip isskyru nelabai gero kvapo dar vis yra. kalbejau su savo gyd.tiesa telefonu taip gali buti kokius 2 men.
Gausiai kraujavau tik 4 dienas. Vis dar teplioja. Tik kartais, kai aktyviau kažką darau, tai šiek tiek kraujuoja.