Apie savaitę, bet dar tris valėsi šviesiom išskyrom
QUOTE(sinikke @ 2009 04 19, 10:51)
Apie savaitę, bet dar tris valėsi šviesiom išskyrom
jatuz, jusu paskaicius net pavydas apeme

Tris savaites maždaug ir dar kokias dvi tepliojo.
buvau prisipirkusi didziuliu iklotu, bet ju man isvis neprireike
dare cezario pjuvi, tai gal kokia diena buvo daugiau kraujo (bet tada dar gulejau lovoj), o kai atsikeliau, paprasiau vyro, kad nupirktu man iklotu, skirtu kasdieniam naudojimui (na tu plonyciu, mazuciu) - ju man pilnai pakakdavo
net gydytojo klausiau, ar cia normalu, bet sake, kad operacijos metu matyt viska labai gerai isvale, todel nedaug kraujo. o tepliojo mazdaug 5-6 sav. kada tiksliai atsirado menesines dabar jau nepamenu, bet kazkaip jau as ju labai laukiau, man vis atrode, kad per ilgai neatsiranda
buvo net paranoja, kad gal jau ir antra karta pastojau, tai net nestumo testa nusipikau
pasidariau ji (aisku, neigiamas buvo), ir ant rytojaus prasidejo menesines

su pirma apie 5sav valesi gimda,o dabar-dar vis valosi,bet nedaug
.man tu didziausiu paketu po gimdymo net nereikejo abu kartus,mazesniu po kelis ir toliau-paprasti,mazi pakeltukai ejo i trasa

QUOTE(pomada @ 2009 04 23, 10:53)
su pirma apie 5sav valesi gimda,o dabar-dar vis valosi,bet nedaug
.man tu didziausiu paketu po gimdymo net nereikejo abu kartus,mazesniu po kelis ir toliau-paprasti,mazi pakeltukai ejo i trasa

man taip pat 5 savaites valesi
Man valesi ape 7 sav.

QUOTE(smalsute @ 2004 09 11, 22:21)
As ir panasiai apie 10 dienu kraujavau, o daba tik vos kraujingos iskiros, ar tai normalu? Na tiesa, kai nueinu i tuoleta, tai iskrenta karts nuo karto kresulys...
o kazin ar normalu tie kresuliai? nes as kraujuoju labai negausiai, bet koki karta i diena po maza kresuliuka pasirodo... tai net nzn ar cia panikuot ar cia normalu?
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 02, 16:38)
o kazin ar normalu tie kresuliai? nes as kraujuoju labai negausiai, bet koki karta i diena po maza kresuliuka pasirodo... tai net nzn ar cia panikuot ar cia normalu?
Tu gi tik ka pagimdei, tai visiskai normalu. Ir manau, kad tai visiskai normalu tuo laikotarpiu kai gimda valosi. Taip kad maziau jaudinkis ir dziaukis savo mazyle!

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 05 02, 19:47)
Tu gi tik ka pagimdei, tai visiskai normalu. Ir manau, kad tai visiskai normalu tuo laikotarpiu kai gimda valosi. Taip kad maziau jaudinkis ir dziaukis savo mazyle! 

kad labai jau biaju visokiu gimdos uzdegimu ir t.t.

tai vadinas nebutinai turi eiti svieias grazus kraujukas?

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.