Įkraunama...
Įkraunama...

kiek dienų po gimdymo kraujavot?

kraujavau apie dvi savaites, o tepliojo das kokias tris doh.gif
Atsakyti
2 sav
Atsakyti
visa menesi kankino mane tas kraujavimas, na toks gausus gal tik 1,5 sav blink.gif
Atsakyti
4u.gif

smarkiau krauj 8 dienas, tepliojo apie 10 d.
Atsakyti
Man kraujavimas tesesi pora savaiciu, po to dar pora - tepliojimas ax.gif
Atsakyti
Stipriai kraujavau 2-3 dienas. O paskui 6 savaites buvo kazkas panasaus i tepliojima, kad naudojau tik paprastus iklotus.
Atsakyti
man stipriai 2 sav, o dar kokias 2 sav po truputi, tada jau pakakdavo always naktiniu, o tai tai su "pampersais" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2008 12 11, 16:04)
na as pirma savate smarkokai kraujau, o toliau kelios dienos teplioniu, kelios dienos gausus kraujavimas, vel tepliones vel kraujavimas  doh.gif  ir taip 7 savaites  blink.gif

Na, man po pirmo gimdymo tie tepliojimai-kraujavimai pasibaigė tik 8 sav. Kai buvo 6 sav. jau atrodė, kad baigėsi visai, tai už dienos vėl atsinaujino. 10 sav. buvau pas ginekologę, tai buvo viskas galutinai susitvarkę: nebetepliojo, gimda mažuliukė, gimdos kaklelis užsidaręs.

Dabar esu 4 sav. po antro gimdymo. Gausiai kraujavo 2 dienas, po to pusiau kraujas pusiau gleivės (tokios permatomai rausvos) kokias 4 dienas, o dar vėliau kraujavo panašiai kaip per mėnesines (tai šviesiai, tai tamsiai, tai daugiau, tai mažiau). Bet kadangi turėjau patirties po pirmo nėštumo, tai nepergyvenau, o dar ir jaučiuosi gerai. Bet... prieš 4 dienas "pagimdžiau" užsilikusį placentos gabalėlį blink.gif Ir dabar 4 dienos jau tik teplioja ir užtenka plonyčių kasdieninių įklotų.
Na, bent aš taip galvoju, kad ten placentos gabaliukas. Užsimaniau į tuliką "didelio", gerai pastenėjau ir jaučiu, kad kažkas slenka ir po to pliumptelėjo. Supratau, kad ne tas kas turėjo būti. Atsinešiau maišelį, užsimoviau ant rankos ir išsitraukiau, kad apžiūrėt. Tai buvo graikiško riešuto dydžio darinys (kietokos jungiamojo audinio skaidulos su krešuliukais). Paskambinau ginekologei (galvojau gal pakvies echoskopuotis), viską papasakojau. Ji sakė, kad taip galėjo būt ir gerai, kad organizmas pats išsivalė (nebuvo uždegimo, nekarščiavau), reiškia gimdos kaklelis mano dar galutinai neužsidaręs, kad išstūmė tą darinį.

VANDA-panda, jei gerai jautiesi - tai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Mazdaug 5 savaites, savaite daug, po to mazejo.
Atsakyti
kraujavau apie 2 sav, o po 28 dienu susirgau mmm doh.gif
Atsakyti
As net neturejau tu specialiu iklotu smile.gif Ligoninej man ju dave gal 3 kokius (ir pilnai uzteko), o po to naudojau always (naktinius, nes jie ilgesni) ir nebuvo jokiu rupesciu ax.gif Galiu pasakyt, kad daug patogiau su normaliais iklotais nei su tais issiputusiais specialiais. O kraujavau tai 5 savaites doh.gif
Atsakyti
O man tik savaite pakraujavo, po to su kasdieniniais iklotukais, nes tik truputeli pakraujuoja, tik neaisku, kaip bus per menesines, girdejau atsiliepimu, kad po cezario jos buna gerokai gausesnes negu iki nestumo
Atsakyti