Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(Behnaz @ 2009 09 28, 22:58)
Labas vakarelis  4u.gif

Ziuriu cia visos dar tik ruosiasi stoti arba jau baigineja...
Gal yra pradejusiu mokslus si menesi anglijos universitete?idomu butu isgirsti kaip sekasi... 4u.gif
Man pradzia atrodo sunki  verysad.gif

Nebūtinai smile.gif Aš šiemet pradėjau masters program Danijoje. Kol kas nerealiai džiaugiuosi, ypač tuo, kad nelengva. Paradoksaliai skamba, bet Lietuvoje mane nerealiai nervino žemas lygis, kai gali egzaminą išlaikyti realiai pasimokęs porą dienų. Čia apie išlaikymą nė kalbos nėra, plius turi daryti grupinius didelius projektus su realiom įmonėm ir home exams, kur nesvarbu, kiek literatūros turi ir kiek pagalbos sulauki, vis tiek gali gauti prastą pažymį, nes nėra vieno teisingo atsakymo, yra išsamiausi, originaliausi, inovatyviausi, o to "nesufake'insi" biggrin.gif Univere dažnai praleidžiu beveik pilną darbo dieną, išsskyrus vieną dieną per savaitę, kada iš tiesų dirbu. Manau, kad tik tai ir gali būti vadinama full-time master studies, o ne Lietuvoje dažname universitete visiškai iškrypęs "dirbu pilną darbo dieną, prieš egzą pasimokau, rašto darbus nusikopinu ar copy/paste kažką sujungiu ir gaunu diplomą".
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 29, 08:21)
tai, ir mums papasakok, kokie tie sunkumai, kokie lengvumai  ax.gif .

Pirma savaite apskritai buvo kazkoks pasimetimas unsure.gif Tvarkarasciu neduoda,reikia patiems viska internete susirast.Ten irgi viskas taip sumakaluota,kad suprast neina.Net prisiregistruot normaliai neduoda...
Dabar antra savaite jau prasideda paskaitos.pirma paskaita atrodo neblogai,bet velgi...Nesupranti kokio zodzio ir nebesusigaudai apie ka visas sakinys buvo,zodyna ne visada spesi atsiverst... unsure.gif Na bet cia del to tai nieko,reikia zodyneli plest ir tiek... ax.gif
Man labai nepatinka,kad daug kas internetu.Knygos,studijoms skirti zurnalai ir t.t.
As niekuomet nemegau internetiniu knygu...Labai bus sunku jauciu...

Na o lengvumai tai turbut tokie,kad yra didelis noras(aciu dievui dar nedingo,nors jau buvo netoli to) ir zinojimas ,kad ne as viena tokia pasimetusi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 09 30, 21:19)
Pirma savaite apskritai buvo kazkoks pasimetimas unsure.gif Tvarkarasciu neduoda,reikia patiems viska internete susirast.Ten irgi viskas taip sumakaluota,kad suprast neina.Net prisiregistruot normaliai neduoda...
Dabar antra savaite jau prasideda paskaitos.pirma paskaita atrodo neblogai,bet velgi...Nesupranti kokio zodzio ir nebesusigaudai apie ka visas sakinys buvo,zodyna ne visada spesi atsiverst... unsure.gif Na bet cia del to tai nieko,reikia zodyneli plest ir tiek... ax.gif
Man labai nepatinka,kad daug kas internetu.Knygos,studijoms skirti zurnalai ir t.t.

Na o lengvumai tai turbut tokie,kad yra didelis noras(aciu dievui dar nedingo,nors jau buvo netoli to) ir zinojimas ,kad ne as viena tokia pasimetusi... doh.gif

Hm, o man kaip tik labai patinka kad viskas internetu. Nereikia bibliotekoj knygu gaudyt, namie ramiai prie kompo atsisedi su puodeliu arbatos ir atsisiunti/susirandi ka reikia smile.gif Be to, nereikia laukti kol kazkokia knyga/zurnalas atsiras lentynoj, info nauja, nepasenusi thumbup.gif Pvz lietuvoj situacija tragiska su internetiniais zurnalais ir straipsniais. O JK tikras malonumas studijuot thumbup.gif

Ech vakar pridaviau magistrini. Nuo rytojaus oficialiai nebestudente. Ir net gaila kazkaip smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 09 27, 13:26)
HPC tinklapyje kur jus davet, pasiziurejau kad http://www.qmu.ac.uk/  yra patvirtintas tu instituciju. Bet ten jokiu stojimo reikalavimu kaip kad kituose nepavyksta rasti, man butu reikalingos kaip suprantu postgraduate studies.

MSc Physiotherapy

Entry Requirements

BSc Physiotherapy or equivalent. Candidates whose first language is not English are required to submit an IELTS/TOEFL score with their application. The minimum requirements are an overall IELTS band score of 6.5 or a TOEFL score of 600/250. Ideally candidates should have up to 1 year of full-time postgraduate clinical experience and an academic score of 60%, or over, for last 2 years of their undergraduate degree.
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 09 30, 18:19)

Kai as mokiausi BSc, tai pirmus metus praleidau mokindamasi angliskus zodzius, o ne pati dalyka, nors as jau daug zinojau, ko klausdavo, bet daznai neidavo paaiskint - zodziu pritrukdavo. Tai bet po pirmu metu kalba tikrai pageres, juk kiekvienas destomas dalykas turi savo specifinius zodzius - terminologija, tai ta ir reikia ismokt. Man ypac padejo snekejimas su angliakalbiais, laisvo laiko leidimas su drauge is anglijos. Na aisku rasiniu rasymas irgi labai pagerina kalba, su laiku tik lengves... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 09 29, 14:51)
Čia apie išlaikymą nė kalbos nėra, plius turi daryti grupinius didelius projektus su realiom įmonėm ir home exams, kur nesvarbu, kiek literatūros turi ir kiek pagalbos sulauki, vis tiek gali gauti prastą pažymį, nes nėra vieno teisingo atsakymo, yra išsamiausi, originaliausi, inovatyviausi, o to "nesufake'insi" biggrin.gif Univere dažnai praleidžiu beveik pilną darbo dieną, išsskyrus vieną dieną per savaitę, kada iš tiesų dirbu.

cia apie CBS, o kaip suprasti "išsamiausi, originaliausi, inovatyviausi" ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Behnaz @ 2009 09 30, 21:19)
Tvarkarasciu neduoda,reikia patiems viska internete susirast.Ten irgi viskas taip sumakaluota,kad suprast neina.Net prisiregistruot normaliai neduoda...

bet, kad ir Lietuvoje taip pat unsure.gif , na mano istaigoje tai tikrai ax.gif . O su kalba prasilausi, reikia laiko tam ax.gif .
Atsakyti
Sveikos.Labai reikia jusu patarimu,taigi pradedu su savo istorija.
Siais metais baigsiu 12kl ir jau planuoju vaziuoti i lonodona mokytis. Esu nusiziurejusi keleta universitetu tiksliau koledzu kuriems reikia siusti savo duomenis per UCAS.Ar labai sunku yra istoti? Vat kas mane domina? Visgi stojanciu daug o koledzu tik kazkoks skaicius yra ir labai idomu kaip jus istojote? ar is karto? jau baiminuosi kad gali nepavykti
su anglu kalba nera problemu eisiu issilaikyti IELTS mazdaug gruodzio menesi planuoju. ar ne per velu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo materiallove: 01 spalio 2009 - 20:25
QUOTE(garbane @ 2009 09 30, 22:27)
namie ramiai prie kompo atsisedi su puodeliu arbatos

i SM ilendi.... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 10 01, 11:39)
cia apie CBS, o kaip suprasti "išsamiausi, originaliausi, inovatyviausi"  ax.gif .

čia ne tiesiogiai apie CBS, bet atsakymus, kurie gauna aukščiausius balus ir kas minimalizuoja nusirašymo tikimybę.
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 10 01, 18:24)
Sveikos.Labai reikia jusu patarimu,taigi pradedu su savo istorija.
Siais metais baigsiu 12kl ir jau planuoju vaziuoti i lonodona mokytis. Esu nusiziurejusi keleta universitetu tiksliau koledzu kuriems reikia siusti savo duomenis per UCAS.Ar labai sunku yra istoti? Vat kas mane domina? Visgi stojanciu daug o koledzu tik kazkoks skaicius yra ir labai idomu kaip jus istojote? ar is karto? jau baiminuosi kad gali nepavykti
su anglu kalba nera problemu eisiu issilaikyti IELTS mazdaug gruodzio menesi planuoju. ar ne per velu?

Sveika, ar sunku istoti, tai priklauso, i koki unika stoji, kokie balai, kokia motyvacija, kokia patirtis (jei yra) ir panasiai. Bet nerimauti neapsimoka, istosi - bus labai gerai, neistosi - galesi bandyt kita karta. As stojau 2005 metais, tai i viena istojau, i kita reikejo, kad IELTS butu 7, i kitus likusius neistojau, tai zodziu visko gavau smile.gif.
Su IELTS tai kiek atsimenu, tai jiems veliau gali rezultatus siust, nebutinai su aplikacija, nes tarkim jei jie rezultatu neturi, tai tau atsiust salygini pasiulyma studijuoti "conditional offer", o salyga bus tokia, kad tarkim is IELTS gautum 6.5 (cia tik kaip pvz.).
Atsakyti
QUOTE(Sniegelyte @ 2009 10 03, 02:52)
Su IELTS tai kiek atsimenu, tai jiems veliau gali rezultatus siust, nebutinai su aplikacija, nes tarkim jei jie rezultatu neturi, tai tau atsiust salygini pasiulyma studijuoti "conditional offer", o salyga bus tokia, kad tarkim is IELTS gautum 6.5 (cia tik kaip pvz.).

Istiesu IELTS nereikia su prasymu siusti, nes juk pries laikydamas egzamina uzpildai universiteto i kuri stoji adresa ir jie patys rezultatus ten nusiuncia.
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 09, 19:14)
As mokiausi ekonomika ir sekes labai gerai! Baigiau auksciausiu balu lotuliukas.gif  Bent jau mano universitetas turejo nursery salia tiems, kurie mokosi ir turi vaikucius! O kad jau seniai nesimokei,tai nebijok- pas mane grupeje buvo viena moteriske,kuriai buvo virs 50 metu ir baige ji labai gerai mirksiukas.gif

kurį univerą baigei? smile.gif
Atsakyti