Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

as tiesa pasakius apie LSE nieko visiskai negirdejus.
keista net. gyvenu londone 4 metus, apie open university labai daug ir atsiliepimu girdejau neblogu, ir kad pripazysta ji cia visur, ir pamenu i darba vazinedavau metro iki vaikelio gimimo tai plakatu nemazai buvo stotyse.
nesakau, kad LSE blogesne istaiga, tik nieko apie ja negirdejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2009 10 15, 10:58)
ar yra studijuojanciu Open University? nuotoliniu budu?
as kadangi dukryte maza turiu,ilgai svarsciau ir nusprendziau bandyt. uzsiregistravau, laukiu popieriu ir medziagos, knygu. Sausi pradedu

pazystu viena mergina kuri mokinasi open university ir dirba pilnu etatu, kiek zinau tai daug labai mokinasi , paskutiniai metai dabar, tai sake nelengva , bet kur gi lengva biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2009 10 16, 00:13)
as tiesa pasakius apie LSE nieko visiskai negirdejus.
keista net. gyvenu londone 4 metus, apie open university labai daug ir atsiliepimu girdejau neblogu, ir kad pripazysta ji cia visur, ir pamenu i darba vazinedavau metro iki vaikelio gimimo tai plakatu nemazai buvo stotyse.
nesakau, kad LSE blogesne istaiga, tik nieko apie ja negirdejau unsure.gif

LSE blogesnė įstaiga...tai geriausias universitetas Europoje, kuris specializuojasi būtent ekonomikos ir politikos moksluose. Reitinguojasi lygiagrečiai su Oxbridge. Open University tai nulis smile.gif
Atsakyti
Nezinoti LSE doh.gif doh.gif

LABAI domintu magistras ten jei scolardshipas atsirasu lotuliukas.gif
Svajones verysad.gif
Atsakyti
N u ka, matau atsirado zinanciu biggrin.gif Liuks panos, kad jus sitaip 4u.gif O man teks tada palaukti pradziai koledziuko, bet tik nuo rugsejo, nes ziema i koledza nepriima accountancy specialybei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitute @ 2009 10 15, 22:36)
Ir as labai noreciau sita dalyka studijuoti, tik deja, as manau, kad man nebus laiko, kai turiu du mazylius. Net neisivaizdavau, kad 30 valandu pasimokinti per savaite yra mazai... teks pakenteti su open university ar lse external. Reiketu labiau pasidometi, kuom sitos dvi istaigos skiriasi.. Gal kuri gali ka pasakyti bendrais bruozais?  net nzn, gal pradziai uztektu eiti i koledza.. smile.gif kaip gerai mamos, kad jus cia esate ir galite padeti man su savais patarimais  4u.gif

..Na mazai ,nes paciai viska suprasti man rodos kazkiek daugaiu uztrunka...O gal cia taip tik man..Gi esme ne kiek perskaitysi ,bet kiek suprsti ir isisavinti pavyks.. blush2.gif ..Open university turi siek tiek gersene programa parenge..o LSE tai mazdaug visai vienas esi..Na bet kaip jau kad cia merginos minejo LSE pirmose reitingose vietose, taip ,kad kai tokia galimybe yra tai jau rinktis placiausiai pripazystama.. ax.gif
...del pasirinktos specialybes tai as labai nekantrauju ne tik kada ta diplomiuka gausiu ,bet ir kada dirbti realiai sioje sferoje galesiu pradeti...Manau ,kad net judeciau ACCA arba CPA link...cia tokios svajoklio drambliones... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o kokiais jus balais istojot i univerus ax.gif .
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

gal patartumet kokius anglu kalbos kursus ax.gif Nesenai atvykau i UK, reiketu kalba pasitobulinti smile.gif Ir aisku kad nebutu labai brangus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 10 08, 14:53)
Jeigu tau reikia oficialaus palyginimo, turesi savo dokumentus siusti i NARIC http://www.naric.org.uk/
jie parasys kam tavo diplomai/ atestatai ekvivalentus

P.S. mokestis vienas nesvarbu kiek dokumentu siunti

dar labai noriu paklausti gal kas zinosit ar butina atestata per sita agentura tvirtintis stojant i koledza ar universiteta ar ne g.gif o gal galima paprasta angliska vertima padaryt ir su originalu ji parodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 10 22, 00:55)
dar labai noriu paklausti gal kas zinosit ar butina atestata per sita agentura tvirtintis stojant i koledza ar universiteta ar ne  g.gif  o gal galima paprasta angliska vertima padaryt ir su originalu ji parodyt  g.gif

Išversti tikrai neužtenka, turi patvirtinti tam tikros institucijos (nebūtinai šita, kiek teko girdėti).
Atsakyti
QUOTE(imidzz @ 2009 10 21, 22:16)
Sveikos mamos  4u.gif

gal patartumet kokius anglu kalbos kursus  ax.gif  Nesenai atvykau i UK, reiketu kalba pasitobulinti smile.gif Ir aisku kad nebutu labai brangus  blush2.gif

Jei suzinosi, parasyk ir man i az, prasau, irgi domina 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti,kaip man ieskoti koledzo kad galeciau mokintis anglu kalbos,gal zinote kokiu adresiuku.Aciu.
Atsakyti