QUOTE(Sigitute @ 2009 10 15, 22:36)
Ir as labai noreciau sita dalyka studijuoti, tik deja, as manau, kad man nebus laiko, kai turiu du mazylius. Net neisivaizdavau, kad 30 valandu pasimokinti per savaite yra mazai... teks pakenteti su open university ar lse external. Reiketu labiau pasidometi, kuom sitos dvi istaigos skiriasi.. Gal kuri gali ka pasakyti bendrais bruozais? net nzn, gal pradziai uztektu eiti i koledza..

kaip gerai mamos, kad jus cia esate ir galite padeti man su savais patarimais
..Na mazai ,nes paciai viska suprasti man rodos kazkiek daugaiu uztrunka...O gal cia taip tik man..Gi esme ne kiek perskaitysi ,bet kiek suprsti ir isisavinti pavyks..

..Open university turi siek tiek gersene programa parenge..o LSE tai mazdaug visai vienas esi..Na bet kaip jau kad cia merginos minejo LSE pirmose reitingose vietose, taip ,kad kai tokia galimybe yra tai jau rinktis placiausiai pripazystama..
...del pasirinktos specialybes tai as labai nekantrauju ne tik kada ta diplomiuka gausiu ,bet ir kada dirbti realiai sioje sferoje galesiu pradeti...Manau ,kad net judeciau ACCA arba CPA link...cia tokios svajoklio drambliones...