Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 07, 18:08)
cia radau paplepejimus ta tema, jusu turetu but 1 arba 2:1  thumbup.gif .

http://www.anglija.c...a...D=4262&PN=1

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamukes ir ne mamukes, ieskau bendraminciu gyvenanciu ir studijuojanciu Anglijoje NUOTOLINIU BUDU. Nu niekaip nerandu ANGLIUKIU plepanciu apie tai. 4u.gif

Domiuosi tokia sistema: dirbi darbe (atlikineji praktika), ir tuo paciu studijuoji. Sitas studijavimo budas vadinasi FUONDATION DEGREE. Gal galetumet paaiskinti kas suprantate: ar tai Bakalauro laipsniai prilygstantis ir paskui gali ji apsiginti, ar cia zemesnis nei bakalauro laipsnis? Noreciau pretenduoti i universitetini issilavinima. blush2.gif

O del nuotolinio mokymosi... Geguzes men jau turesiu leliuka. Labai noriu mokytis ir dirbti, tai teks laika labai derinti. I universitetus nebebus kaip vazineti, nes daugiausia leliuku rupintis teks man vienai. Gal kas turite konkretesne nuomone, patirti su mokymusi internetu? Pvz.: www.openuniversity.co.uk , www.learndirect.co.uk ,...

Labai nebarkit manes, jei vistik yra tokia temele sukurta, bet tikrai nepavyko man rasti. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 02 07, 21:59)
Mamukes ir ne mamukes, ieskau bendraminciu gyvenanciu ir studijuojanciu Anglijoje NUOTOLINIU BUDU. Nu niekaip nerandu ANGLIUKIU  plepanciu apie tai.  4u.gif
Domiuosi tokia sistema: dirbi darbe (atlikineji praktika), ir tuo paciu studijuoji. Sitas studijavimo budas vadinasi FUONDATION DEGREE.  Gal galetumet paaiskinti kas suprantate: ar tai Bakalauro laipsniai prilygstantis ir paskui gali ji apsiginti, ar cia zemesnis nei bakalauro laipsnis? Noreciau pretenduoti i universitetini issilavinima.  blush2.gif

kad foundation degree yra pries bakalaura tai tikrai g.gif , o foundation degree yra paruosiamieji kursai i tavo norima programa, po kurios tau vieta univ. yra garantuota.

man open univ., learndirect.com kazkaip pasitikejimo nekelia, gal ir geros programos, bet ar darbdaviai pripazins g.gif .

nuotoliniu studiju paieskok ir normaliuose universitetuose, tikrai yra biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 vasario 2010 - 10:41
QUOTE(biti atskrend @ 2009 12 09, 15:42)
Labas moksliukes  biggrin.gif  bigsmile.gif
Mokaus magistra University of Sussex. Gal yra bendrazygiu?  cool.gif

Čia Braitone? Žiūrėjau, neradau ko man reik, todėl rinkausi Braitono universitetą, bet kol kas tik peržvelgiau, specialybės man patinka, tinka, yra net su anglų kalba kitataučiams papildomai, bet nepamenu ar magistras ten buvo, tik šiaip nudžiugau.
Kaip įstojai, kaip finansavimas magistro? Papasakok, jei netingi, man įdomu, nes domiuosi Braitonu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2010 02 10, 12:32)

Kaip įstojai, kaip finansavimas magistro? Papasakok, jei netingi, man įdomu, nes domiuosi Braitonu 4u.gif .

O as domiuosi magistro finansavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš pradėjau naršyti apie mokyklas, vidurinės mokyklas (turiu paauglę dukrą).
Juk būna kažkokie konkursai, kad vaikai laimi (aišku vienetai) stipendijas į vidurines mokyklas 4 arba 2 m. programa.
Gal naršant info apie univerus aptikot ir mokyklas?
Bučiau laaaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Labai tikiuosi, kad atsiras patariančiųjų šiuo klausimu. Labai noriu į JAV ir ieškau įvairiausių būdų ten patekti ir įsitvirtinti, taigi vienas iš būdų ten studijuoti ir po to įsidarbinti ax.gif Dabar studijuoju psichologiją VDU 2 kurse (neakiv.) ir noriu perstoti į kokį nors JAV universitetą ta pačia specialybe. Kažkuri mamyte minėjo, kad galima persivesti kreditus, kad kažkurią dalį užskaito, tačiau ar įmanoma tęsti studijas ir kaip gali man reikalai susiklostyti dėl atitinkamos vizos, galbūt įmanoma gauti finasavimą ir pan? Iš karto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cagey @ 2010 02 24, 08:52)
Sveikos mamytės. Labai tikiuosi, kad atsiras patariančiųjų šiuo klausimu. Labai noriu į JAV ir ieškau įvairiausių būdų ten patekti ir įsitvirtinti, taigi vienas iš būdų ten studijuoti ir po to įsidarbinti  ax.gif  Dabar studijuoju psichologiją VDU 2 kurse (neakiv.) ir noriu perstoti į kokį nors JAV universitetą ta pačia specialybe. Kažkuri mamyte minėjo, kad galima persivesti kreditus, kad kažkurią dalį užskaito, tačiau ar įmanoma tęsti studijas ir kaip gali man reikalai susiklostyti dėl atitinkamos vizos, galbūt įmanoma gauti finasavimą ir pan? Iš karto dėkoju už atsakymus 4u.gif

Norint mokytis JAV turi irodyti,kad turi tam lesu,nes bunant studentu negtali dirbti full time,tas irodymas tai tavo pacios finansai,sponcoriaus,arba gauta stipendija,kitu atveju be sansu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 08, 11:23)
kad foundation degree yra pries bakalaura tai tikrai g.gif , o foundation degree yra paruosiamieji kursai i tavo norima programa, po kurios tau vieta univ. yra garantuota.

na vieta univere tai negarantuota biggrin.gif juk vyksta stojimas,konkursas,taip kad pabaigus foundation dar nereiskia kad jau ir istojai i uni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trylika @ 2010 02 25, 09:32)
na vieta univere tai negarantuota  biggrin.gif  juk vyksta stojimas,konkursas,taip kad pabaigus foundation dar nereiskia kad jau ir istojai i uni  mirksiukas.gif

bet sansu istoti vis tiek yra daugiau mirksiukas.gif neistosi i viena, istosi i kita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 25 vasario 2010 - 10:11
NYC, o kalbant apie patį stojimą ar yra šancų, kad man užskaitys kreditus iš LT universiteto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 25, 11:10)
bet sansu istoti vis tiek yra daugiau  mirksiukas.gif neistosi i viena, istosi i kita  biggrin.gif

tai tas tai kas be ko mirksiukas.gif
as dabar foundation baigineju ir istojau i univera nuo kitu metu,mano spec foundation privalomas turi but pries uni
Atsakyti