Dekui, mamukes uz atsakymus!
Dar klausimukas - as buciau international ar ne international studentas universitete?

Kaip supratau, jai studiju pirma diena busi pragyvenes Anglijoje 3 metus - tada jau NE INTERNATIONAL (turint omenyje, kas as is EU).

Ir tai reiskia, mokslai man maziau kainuos!!!

Ar vistik priklauso nuo univiero?
Is cia:
http://www_ukcisa_or...s_ewni.php#cat4Domiuosi University of Birmingham. Gal kasnors ten mokotes?
Kaip su tuo FUNDATION DEGREE? Ar apskritai verta su juo prasideti, jei nera reikalaujama? 2 metai... - ar nebus tik laiko gaisinimas? Gal geriau is karto meginti stoti kad ir part time, bet i undergraduate?

Mano anglu k nera briliantine = Level 1 Literacy (tai prilygsta GCSE ,,D"). O Ielts egza atitiktu mazdaug Level 2 Literacy (iki sito man dar reikia pasitempti

).
Taigis, ir mastau - geguzes pabaigoj turesiu leliuka. Iki to laiko gal spesiu issilaikyti Level 2. Ir mastau - gal tas fuondation nelabai reikalingas - vistik 2 metus... + dar 3 arba 5 metai su Undergraduate... Leliuka 3 men jau priima i nurseries universiteto.

Pagalbos jokios neturesiu kas liecia leliuka...
Kaip jus planuojates ir kaip tvarkotes su mokslais UK/JAV ir su vaikais ir vyrais?

Bet vistiek inau kad yra tokiu, kurios turi seimoje ir po kelis vaikucius ir dar randa laiko mokslams...