Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

Kokios bebutu nuomones, bet as zinau tik viena, kad man patinka sis darzelis (neskaitant gana "sovietines" aplinkos), ir kas svarbiausia: mano vaikui cia patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 10 26, 12:57)
ir as zinau tokiu, kurie nedave ir tokiu,kurie tikrai dave, ir pastaruju zinau duagiau biggrin.gif  ne is tu,kas siemet pradejo lankyt, is seniau, bet nemanau,kad siemet situacija butu pasikeitusi

blush2.gif Tu teisi,aš irgi pažystu daugiau davusiu, nei nedavusiu.O kiti įkišo vaiką per ministerijas, tereikėjo pasiskųsti.Nes kitaip priklauso ar ne, jei tėvai nepatinka ar skurdžiau atrodo lieka be darželio. g.gif Aš esu dirbusi šiam darže ir pažystami yra,bet "gražiai" pasakė ne, nors buvau užsirašius nuo vaiko gimimo.Yra stebuklingas pasakymas nesuformuota grupė.Tegu tada daržo statusa keičia jei lopšiuku nenori priimt. drinks_cheers.gif Galėjau ir aš skambtelt į ministerija, bet nenorėjau su š prasidėt, tegu laimingesnės būna.Teisia dievas ne žmogus.
Atsakyti
***** blemba...skaitau as cia tas visas nuomones ir plaukai siausiasi...kaip pasirinkti teisinga...
pati vaiksciojau i ta darzeli, ir prisiminimai mano nekokie...
viena kart buvo mane su berniuku kazkokiu uzdare i tamsu kambari miegoti, nes mes triuksmavome...kaip dabar pamenu, kaip liepe issiskleisti ten lovas ir miegot nuo visu atskirtiems...atsimenu kaip tokia pagyvenusi vedeja buvo, kuri savo anuke atsivesdavo kartais ir kaip ji ja musdavo su rykste...
niu ir baisu man vaika ten leisti...
aisku, gal dabar jau viskas ok, juk per tiek metu tikrai pasikeite darbuotojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzklydusi @ 2004 05 04, 09:40)
Bistrycios gatveje yra"Pusaite" wink.gif as ji nusiziurejau ir uzrasiau savo pupa.praitais metais viska is pagrindu keite:langus,vamzdynus.....ten ena mano puseseres vaikai(pametinukai)ji labai gerai apie ji atsiliepe.ten dar yra daug visokiu papildomu uzsiemimu(turbut dabar visuose darzeliuose taip g.gif )pvz.anglu pamokeles 20 lt men.sokiu ar Penikio muzikos grupes nezinau kiek g.gif

tikrai ne visame darželyje keitė langus, pas mus nekeisti ir tėvai nenori susimest???šals ir sirgs žiema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 10 27, 20:51)
blush2.gif Tu teisi,aš irgi pažystu daugiau davusiu, nei nedavusiu.O kiti įkišo vaiką per ministerijas, tereikėjo pasiskųsti.Nes kitaip priklauso ar ne, jei tėvai nepatinka ar skurdžiau atrodo lieka be darželio. g.gif Aš esu dirbusi šiam darže ir pažystami yra,bet "gražiai" pasakė ne, nors buvau užsirašius nuo vaiko gimimo.Yra stebuklingas pasakymas nesuformuota grupė.Tegu tada daržo statusa keičia jei lopšiuku nenori priimt. drinks_cheers.gif Galėjau ir aš skambtelt į ministerija, bet nenorėjau su š prasidėt, tegu laimingesnės būna.Teisia dievas ne žmogus.

tai ir as nepatikau matyt arba skurdziai atrodau bigsmile.gif
skambinau ir as i ministerija, tik ne tam,kad i sita darza papulciau, o tiesiog pranesiau, kokia situacija, ir po skambucio pas vedeja nebejau. nu nenoriu as savo vaiko kazkur per konfliktus kisti schmoll.gif
Atsakyti
Parasysiu skeptikams, kuo isitikinau "savu kailiu" ax.gif Pries savaite musu grupeje sudejo langus. Ir visiems skeptikams, teigusiems, kad nuo to nepasikeis situacija galiu parasyti, kad grupeje temperatura pakilo 5-7 laipsniais. Aukletoja sako,kad taip silta dar niekad nebuvo. Ryte atejus i grupe temperatura apie 20 laipsniu,kai budavo max 15. Beje, iejus i miegamas patalpas, kur langai nepakeisti, salta taip,kaip ir buvo anksciau grupeje...
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2006 10 31, 09:08)
Parasysiu skeptikams, kuo isitikinau "savu kailiu" ax.gif Pries savaite musu grupeje sudejo langus. Ir visiems skeptikams, teigusiems, kad nuo to nepasikeis situacija galiu parasyti, kad grupeje temperatura pakilo 5-7 laipsniais. Aukletoja sako,kad taip silta dar niekad nebuvo. Ryte atejus i grupe temperatura apie 20 laipsniu,kai budavo max 15. Beje, iejus i miegamas patalpas, kur langai nepakeisti, salta taip,kaip ir buvo anksciau grupeje...

jei buvo seni ir netvarkyti langai, normalu, kad temp.pakilo, pas mano mamą bute 5 laipsniais pašiltėjo, o virtuvėje 8.
Atsakyti
Avita, ar tik ne meškučių grupę lankot?
Papildyta:
Ir dar norėjau pasakyti vieną dalyką.Jei norite, kad darželyje būtų šilta, jauku ir miela reikia ir patiem į tai investuoti.Abejoju ar taip išgirtas Vandenis tokiu tapo be tėvelių pagalbos...Negalvokit, kad ten viskas nukrito iš dangaus, tiesiog prieš jus buvę tėvai viską nupirko, sutvarkė ir t.t. O jūs atėjote ir pamatėte rezultatą. O Pušaitė, mano nuomone, puikus darželis.Mūsų grupė puiki, miegamasis atskirai, auklėtojos super.Negali nieko blogo pasakyti ir apie vedėją.Pakliuvom be jokių mokesčių.Pati net pasiūlė grupę.
Atsakyti
QUOTE(darsa @ 2006 10 31, 10:47)
Avita, ar tik ne meškučių grupę lankot?
Papildyta:
Ir dar norėjau pasakyti vieną dalyką.Jei norite, kad darželyje būtų šilta, jauku ir miela reikia ir patiem į tai investuoti.Abejoju ar taip išgirtas Vandenis tokiu tapo be tėvelių pagalbos...Negalvokit, kad ten viskas nukrito iš dangaus, tiesiog prieš jus buvę tėvai viską nupirko, sutvarkė ir t.t. O jūs atėjote ir pamatėte rezultatą. O Pušaitė, mano nuomone, puikus darželis.Mūsų grupė puiki, miegamasis atskirai, auklėtojos super.Negali nieko blogo pasakyti ir apie vedėją.Pakliuvom be jokių mokesčių.Pati net pasiūlė grupę.

Taip, meškiukų drinks_cheers.gif Jus irgi?
Darsa, tu mano mintis užrašei. Vakar vakare pagalvojau,kad būtent taip parašysiu, o tu aplenkei mane mirksiukas.gif Jei patys norėsime ir stengsimės, sukursime savo vaikučiams jaukumą thumbup.gif
Atsakyti
Taip, ir mes lankom tą pačią Meškučių grupę. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(darsa @ 2006 10 31, 12:39)
Taip, ir mes lankom tą pačią Meškučių grupę. biggrin.gif

Šaunu drinks_cheers.gif Džiaugiuosi,kad mūsų grupėje tokie supratingi tėveliai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Nieks nesako, kad keisti langus yra blogai ar yra nesupratingų tėvelių, tiesiog vieni gyvena nuo algos iki algos.O kad vedėja gera sako tas kas nesusidūrė tokioj situacijoje.Žmonės šiaip nepradeda šnekėt apie tai, kaip pas vedėja eurai akytėse blizga. lotuliukas.gif
Atsakyti