Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(hilin @ 2006 11 01, 21:13)
4u.gif Nieks nesako, kad keisti langus yra blogai ar yra nesupratingų tėvelių, tiesiog vieni gyvena nuo algos iki algos.O kad vedėja gera sako tas kas nesusidūrė tokioj situacijoje.Žmonės šiaip nepradeda šnekėt apie tai, kaip pas vedėja eurai akytėse blizga. lotuliukas.gif

O įdomu kurio darželio vedėjos akyse neblizga eurai? Šiuo metu kas tik prie valdžios lovio,tas ir naudojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2006 10 30, 08:09)
tikrai ne visame darželyje keitė langus, pas mus nekeisti ir tėvai nenori susimest???šals ir sirgs žiema verysad.gif

idomu ar labiau sergama uzsikretus ar nuo neuzklijuotu langu? g.gif ,,

QUOTE(hilin @ 2006 11 01, 21:13)
4u.gif Nieks nesako, kad keisti langus yra blogai ar yra nesupratingų tėvelių, tiesiog vieni gyvena nuo algos iki algos.O kad vedėja gera sako tas kas nesusidūrė tokioj situacijoje.Žmonės šiaip nepradeda šnekėt apie tai, kaip pas vedėja eurai akytėse blizga. lotuliukas.gif

tai kaip suprantu pati esi dirbusi, ir matyt labai gerai zinai, as nedirbusi, bet pati lankiausi, ir mano mama man pasakojusi kaip buvo
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 11 01, 22:13)
4u.gif Nieks nesako, kad keisti langus yra blogai ar yra nesupratingų tėvelių, tiesiog vieni gyvena nuo algos iki algos........... lotuliukas.gif

Nemanau, kad toki darzeli lanko tie vaikuciau kuriu teveliai gyvena nuo algos iki algos, jie lanko kur kas geresnius arba visai nelanko.
o labai norint visada galima pasispaust ir kokia 100Lt. pasitaupyti, ne per viena menesi o per kelis pvz., tam tik reikia tiesiog noro, o kaip jo nera tai apie ka mes tada kalbame. Geriausias variantas aisku ateiti ant visko gatavo ir sau svilpaut bei dziaugtis, ir visiems sakyti/pasakoti kaip gerai pas mus grupeje/darzelyje.
Atsakyti
QUOTE(MažiukasE @ 2006 11 10, 09:37)
Nemanau, kad  toki darzeli lanko tie vaikuciau kuriu teveliai gyvena  nuo algos iki algos, jie lanko kur kas geresnius arba visai nelanko.

o as manau, kad kaip tik atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MažiukasE @ 2006 11 10, 08:37)
o labai norint visada galima pasispaust ir kokia 100Lt. pasitaupyti, ne per viena menesi o per kelis pvz., tam tik reikia tiesiog noro, o kaip jo nera tai apie ka mes tada kalbame. Geriausias variantas aisku ateiti ant visko gatavo ir sau svilpaut bei dziaugtis, ir visiems sakyti/pasakoti kaip gerai pas mus grupeje/darzelyje.

drinks_cheers.gif , visiskai pritariu, reikia tik noro, o tada jau nesunku sutaupyti ax.gif , o kai noro nera tada ir prasideda teisybes ieskojimas blush2.gif . Juk galima tuos pinigelius ne iskarto visus duoti o dalim, jeigu siuo metu ju tikrai nera, o prisideti prie vaiku geroves norisi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šių dienų šietimo sistemos absurdas rinkliavos visokiems stogams, langams ir pan. Ir kada gi jis baigsis? Lieka tik pasvajoti.
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2006 11 10, 11:04)
Šių dienų šietimo sistemos absurdas rinkliavos visokiems stogams, langams ir pan.  Ir kada gi jis baigsis? Lieka tik pasvajoti.

net ir svajones nepades, tai yra naturalu, kad svietimas nepadeda, pradedant nuo darzelio, mokykloje tos pacios bedos, suolai, kedes, langai, klases remontas, knygos bei prat. sasiuviniai kiek reikalauja pinigu, bet yra taip kad niekur nedingsi, nes reimkia, reikia vaikui duoti viska ka tik gali.... sutaupysi ant darzelio langu, atiduosi daktarams, vaistams tiek kiek ir net nesvajoji, o prie viso to nervai, sveikata.... ko paskui ne uz juokius pinigus nenupirksi ir ne pasikeisi....
Atsakyti
perskaiciau visa tema, nes sis darzelis mano pirmasis, nu zinot, tai kad tos pacios problemos, kaip ir pries 20 m. tongue.gif , bet kiek zinau, tai puse personalo tikrai jau vos ne visa gyvenima ten dirba.

vaiku organizavimas, tai toks budavo: visi vaikuciai prie stalu, konstruktoriais zaisti doh.gif , lauke tai irgi neturedavom mes ten ka veikti, aukletoja susitinka su kita aukletoja ir davai bazaras, tai paskui pavesinese ant stalu sulipdavom, su vaiku uzimtumu tai tikras pravalas, ir tuo metu vaikai irgi pabegdavo pro tvoras biggrin.gif . Beja ten ir buvau nuo supyniu nukritus ir galva prasiskelus.

miegojom ten pat kaip ir valgem ir zaidem biggrin.gif .

gerai, kad mano mama ten dirbo, tai as zinot mastau.gif , pirma panienka buvau nail.gif .

beja sita darzeli lanke greta sapkaite ir paksaites vyras aivaras stumbras, mano sokiu partneris buvo blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(matomama @ 2006 11 10, 09:34)
drinks_cheers.gif  , visiskai pritariu, reikia tik noro, o tada jau nesunku sutaupyti  ax.gif , o kai noro nera tada ir prasideda teisybes ieskojimas  blush2.gif . Juk galima tuos pinigelius ne iskarto visus duoti o dalim, jeigu siuo metu ju tikrai nera, o prisideti prie vaiku geroves norisi  mirksiukas.gif .

tai kad ta gerove visi skirtingai supranta ax.gif o keliu teveliu noru turetu buti lojalus, nes kitaip oi kokie nesupratingi, nesiekiantys geroves ir pan, doh.gif

pvz mano noras kad grupeje nebutu kilimo, ir visu vaiku patalyne butu antialergine, nes turbut visi zino kad dulkiu erkutes labai nesveika, o jei vaikas alergiskas tai ka tada daryt,,,rekt man kad reik svarios aplinkos, ekologisko maisto ,,,renkam teveliai- juk tai gerovei, a g.gif

QUOTE(Makarska @ 2006 11 10, 10:04)
Šių dienų šietimo sistemos absurdas rinkliavos visokiems stogams, langams ir pan.  Ir kada gi jis baigsis? Lieka tik pasvajoti.

deja, ne visai sv sistema kalta, cia teveliu geroves supratimas toks, g.gif ( o darzas, tuo ir naudojasi, ir jau tada vedeja kitiems teveliams duoda suprati, girdama ka jie padare doh.gif ). ir tai kazkodel to nera kituose darzeliuose ..... kiek kur paklausineju, tai kad ir spindulelis, net darzelis valakampiuose, ar prie upes esantis, ( draugiu vaikai lanko)nerenka tokiu rinkliavu, max 50 lt.o apie langus tai is vis net nieks nekalba

o kas del personalo tai tiesa, turbut sunkiai pajudinamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 11 lapkričio 2006 - 21:48
QUOTE(Avita @ 2006 10 26, 14:21)
Kokios bebutu nuomones, bet as zinau tik viena, kad man patinka sis darzelis (neskaitant gana "sovietines" aplinkos), ir kas svarbiausia: mano vaikui cia patinka  thumbup.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , man ir mano pupai irgi ziauriai patinka, gal mes i ziauriai faina grupe papuolem, nieks neprase nei ko pirkti, patys pasisiulem pakeisti langus ir vaikams dabar silta bus. Nu negi galila lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Avita @ 2006 10 31, 13:07)
Taip, meškiukų drinks_cheers.gif Jus irgi?
Darsa, tu mano mintis užrašei. Vakar vakare pagalvojau,kad būtent taip parašysiu, o tu aplenkei mane  mirksiukas.gif Jei patys norėsime ir stengsimės, sukursime savo vaikučiams jaukumą thumbup.gif

ir cia as pritariu. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 11 11, 21:29)

pvz mano noras kad grupeje nebutu kilimo, ir visu vaiku patalyne butu antialergine, nes turbut visi zino kad dulkiu erkutes labai nesveika, o jei vaikas alergiskas tai ka tada daryt,,,rekt man kad reik svarios aplinkos, ekologisko maisto ,,,renkam teveliai- juk tai gerovei, a g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 11 11, 21:29)

as irgi daug ko noreciau, bet suprantu kad ne viskas imanoma, o duoti pora simtu kad silciau butu vaikui manau kad imanoma mirksiukas.gif . Kad ir is tu pinigu kuriuos vaikas kas menesi gauna is valstybes cool.gif . Cia tik paprasciausias principas neduoti as taip galvoju. Juk mes kalbame apie neskurstancius zmones? O jeigu seima tikrai sunkiai gala su galu suduria tada viskas suprantama...duos tiek kurie geriau gyvena.
Atsakyti