Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(velniuke;) @ 2010 07 22, 10:40)
Sveiki,
mes irgi pas Voveriukus wink.gif

Nu, ka draugausim. smile.gif Rugpjucio pabaigoj reiketu nueiti su aukletojom susipazinti.
Atsakyti
laba, mano panele irgi voveriuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annet_ @ 2010 07 23, 11:41)
Nu, ka draugausim. smile.gif Rugpjucio pabaigoj reiketu nueiti su aukletojom susipazinti.

o is tikruju - kaip butu smagu pries pradedant lankyti darzeli nueiti su vaikiuku i grupe,apsidairyt,susipazint su aukletoja. Idomu, kaip sureaguotu vedeja ar aukletoja,jei ateitume su tokiu noru rugpjucio pabaigoj? Man tai tikrai kazkaip ramiau pasidarytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2010 07 27, 00:16)
o is tikruju - kaip butu smagu pries pradedant lankyti darzeli nueiti su vaikiuku i grupe,apsidairyt,susipazint su aukletoja. Idomu, kaip sureaguotu vedeja ar aukletoja,jei ateitume su tokiu noru rugpjucio pabaigoj? Man tai tikrai kazkaip ramiau pasidarytu smile.gif

Tai ir nueikit smile.gif - as taip ir padariau, pries pradedama vest savo vyresnele pas Irena ax.gif .Beje, taip man pasiule padaryti pati direktore mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas zino, kokios aukletojos dirbs lopseliu grupese? Ir kokie atsilepimai?
Atsakyti
Sveiki,

Mano mazoji keliaus nuo rugsejo i Peliuku grupe. Berods bus aukletoja Angele - gal kokiu atsiliepimu apie zinot? Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Ar Jūs nemanote,kad lopšelio grupėje 15 vaikučių yra per daug? Ar suspės visus sužiūrėti?Kažkaip neramu pasidarė,kad tiek vaikučių bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolia: 20 rugpjūčio 2010 - 15:05
tikrai nemanau, kad per daug, darzeli jau 20-22,,visada taip buvo ir viskas ok, vaikas negali isitisai augti siltnamio salygom
Atsakyti
QUOTE(jolia @ 2010 08 20, 16:03)
Sveikos mamytės.
Ar Jūs nemanote,kad lopšelio grupėje 15 vaikučių yra per daug? Ar suspės visus sužiūrėti?Kažkaip neramu pasidarė,kad tiek vaikučių bus.

Sveiki, manau,kaip visad ne visi iš tikrųjų ir lanko-pas mus realiai turbūt ir nebūdavo niekad pilno sąrašo-kiti tik vietą užsiima. Man kažkaip paskutiniu metu užkliuvo būtent tai,kad šeimininkės, kurios nešioja karštą maistą lopšeliukams yra pensijinio amžiaus. g.gif Nemanau,kad šiemet kas pasikeis, būtent pas Angelę ir yra senoji Zosytė(jei neklystu)!Man ji nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincė: 26 rugpjūčio 2010 - 14:16
QUOTE(lincė @ 2010 08 26, 15:15)
Sveiki, manau,kaip visad ne visi iš tikrųjų ir lanko-pas mus realiai turbūt ir nebūdavo niekad pilno sąrašo-kiti tik vietą užsiima. Man kažkaip paskutiniu metu užkliuvo būtent tai,kad šeimininkės, kurios nešioja karštą maistą lopšeliukams yra pensijinio amžiaus. g.gif Nemanau,kad šiemet kas pasikeis, būtent pas Angelę ir yra senoji Zosytė(jei neklystu)!Man ji nepatiko

Ka jus turite pries vyresnio amziaus zmones ?
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 08 26, 14:15)
Man kažkaip paskutiniu metu užkliuvo būtent tai,kad šeimininkės, kurios nešioja karštą maistą lopšeliukams yra pensijinio amžiaus. g.gif Nemanau,kad šiemet kas pasikeis, būtent pas Angelę ir yra senoji Zosytė(jei neklystu)!Man ji nepatiko

As tai sakyciau, kad svarbu ne seimininkutes amzius, o tai, kad ji butu mylinti vaikus, gera bei megstanti tvarka, svara, higiena ir palaikanti ja grupeje ax.gif Man rodos, svarbiausia ne amzius, o tai, kaip zmogus savo darba atlieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 27 rugpjūčio 2010 - 06:57
Aš tikrai ne prieš vyresnio amžiaus dirbančius žmones,bet jums neramu,kad grupėje daug vaikų ar auklėtoja spės prižiūrėti,tai auklytės, manau, irgi didelis indėlis padėti auklėtojai su lopšeliukais,kurie dar ir su pampersais būna, kuriuos ir aprengti reikia ir į lauką palydėti 4u.gif
Manau,kad ir jaunesniam sunku spėti,o vyresniems ramesnio gal darbo reiktų ir tiek-aš tikrai nesiimu jų atleidinėti, tieiog mūsų šeimininkė jauna,tai mes problemų neturim,bet kai vasarą pakliuvom į kitą grupę,tai kilo abejonių ir tiek...
Atsakyti