Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

[quote=motinas suchkus,2010 08 08, 21:51]
Sveiki,

Mano mazoji keliaus nuo rugsejo i Peliuku grupe. Berods bus aukletoja Angele - gal kokiu atsiliepimu apie zinot? Aciu smile.gif
[/quote
Sveikos,
mes i Peliuku grupe eisim smile.gif man irgi idomu butu suzinot apie aukletoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Annet_ @ 2010 07 19, 13:51)
Sveiki, mes nuo rugsejo lankysim lopseli. Busim voveriuku grupeje.  4u.gif

Maniske irgi pas voveriukus. Susitiksim rugsejo vidury smile.gif
Atsakyti
[quote=ericuty,2010 08 27, 13:20]
[quote=motinas suchkus,2010 08 08, 21:51]
Sveiki,

Mano mazoji keliaus nuo rugsejo i Peliuku grupe. Berods bus aukletoja Angele - gal kokiu atsiliepimu apie zinot? Aciu smile.gif

Angelę vardas įpareigoja. Išties puiki auklėtoja, maniškiui patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lamborgini @ 2010 08 29, 19:58)
Angelę vardas įpareigoja. Išties puiki auklėtoja, maniškiui patiko.

Jei cia ta pati Angele, apie kuria galvoju, tai thumbup.gif aukletoja-mano sunenas (dabar jau pauglys) pas ja ejo-labai nuosirdi, rupestinga, gera, svelni ir mylinti vaikiukus - bent jau tokia ja atsimenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 29 rugpjūčio 2010 - 20:07
Aciu uz atsiliepimus apie Angele smile.gif
As irgi manau, kad labai tinkamas aukletojos vardas - simboliska patiketi vaika zmogui angelo vardu smile.gif
Tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Buvom siandien Vezliuku grupuje susipazint, apsiziuret-viskas normaliai-tik, ziuriu, grupe, tai ne is siltuju ir labai gaila, kad Gintare iseina-man ji labai patikjo-vaikai ant keliu sulipe jai, o ji juos myluoja, glosto, asareles nuosluosto ax.gif .Albina irgi nieko pasirode-rupestinga ir gera. Vietoj Gintares Lina ateis-kiek girdejau, tai atsiliepimai ne is geriausiuju apie ja ax.gif
Atsakyti
Mes ryt planuojam nueit i Vezliuku grupe susipazint. Tikekimes,kad abi aukletojos myles vaikus, mes naujokai, jauciu,kad vis labiau jaudinuos... blush2.gif
Atsakyti
pas vyresniaja grupeje dauguma berniukai, dabar ziuriu ir voveriuku grupeje mergaites bus pagerbtos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romena @ 2010 08 30, 13:32)
Mes ryt planuojam nueit i Vezliuku grupe susipazint. Tikekimes,kad abi aukletojos myles vaikus, mes naujokai, jauciu,kad vis labiau jaudinuos...  blush2.gif

mes ir naujokai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes lankėm Vėžliukus ir labai džiaugėmės,kad šiemet viskas taip ir liks,bet šiandien atėję sužinojom,kad Gintarę perkėlė į kitą grupę pas tokio pat amžiaus vaikus.Nematau prasmės ir dar su kitais tėveliais visgi bandysim ją susigrąžinti,nes ir Albina sakė išleidus mus eis į pensiją. Viskas taip čiki buvo...o dabar ... ta Lina ir mums nelabai... 4u.gif Vaikai ir taip po vasaros visi nelabai nusiteikę...o dabar ir auklėtoja kita...
Atsakyti
QUOTE(lincė @ 2010 08 30, 16:42)
Mes lankėm Vėžliukus ir labai džiaugėmės,kad šiemet viskas taip ir liks,bet šiandien atėję sužinojom,kad Gintarę perkėlė į kitą grupę pas tokio pat amžiaus vaikus.Nematau prasmės ir dar su kitais tėveliais visgi bandysim ją susigrąžinti,nes ir Albina sakė išleidus mus eis į pensiją. Viskas taip čiki buvo...o dabar ... ta Lina ir mums nelabai... 4u.gif Vaikai ir taip po vasaros visi nelabai nusiteikę...o dabar ir auklėtoja kita...

drinks_cheers.gif ir jungsimes i palaikanciuju Gintare puse-nors ja siandien maciau tik pirma karta, taciau man ji paliko labai gera ispudi-taip graziai,siltai ir nedirbtinai bendravo su vaikais ir labai nuliudau, isgirdusi, kad ji i kita grupe perkelta ax.gif As irgi tos rokiruotes prasmes ne l. supratau, o Gintare sake, kad jai ir paciai l. gaila Vezliuku vaikucius palikt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 30 rugpjūčio 2010 - 17:02
QUOTE(lincė @ 2010 08 30, 17:42)

QUOTE(Ditele @ 2010 08 30, 18:01)
drinks_cheers.gif ir jungsimes i palaikanciuju Gintare puse-nors ja siandien maciau tik pirma karta, taciau man ji paliko labai gera ispudi-taip graziai,siltai ir nedirbtinai bendravo su vaikais ir labai nuliudau, isgirdusi, kad ji i kita grupe perkelta ax.gif As irgi tos rokiruotes prasmes ne l. supratau, o Gintare sake, kad jai ir paciai l. gaila Vezliuku vaikucius palikt  rolleyes.gif

ajaj kaip gaila verysad.gif mes irgi būtinai jungsimės prie bandančiųjų susigražint Gintarę, juk vieni metai liko - galėjo Albiną ir Gintarę jau palikt tiems meteliams, kol mažiukai išeis pas kitą auklėtoją g.gif

lince,jei ką rašyk man į až ar skambink, jei neprasilenksim darželyje smile.gif
Atsakyti