Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

Šį rudenį vesiu savo vaiką į šį darželį, lopšelio grupę. Vedėja gerokai keista. Susireikšminus. Esu užrasiusi vaiką kai jam buvo du mėn, darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą, o dabar štai atejus rašyti to pakartotinio prašymo vedėja akis tik varto "gal pakliūūūsit, gal nepakliūūūūūsit". As jai parodysiu "nepakliūūūsit" g.gif
Atsakyti
QUOTE(More @ 2012 04 09, 20:03)
Šį rudenį vesiu savo vaiką į šį darželį, lopšelio grupę. Vedėja gerokai keista. Susireikšminus. Esu užrasiusi vaiką kai jam buvo du mėn, darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą, o dabar štai atejus rašyti to pakartotinio prašymo vedėja akis tik varto "gal pakliūūūsit, gal nepakliūūūūūsit". As jai parodysiu "nepakliūūūsit" g.gif

man vakar telefonu jinai sakė, kad pakartotinį prašymą, t.y. patvirtinimą, kad tikrai norėtume lankyti man reikia atnešti tik per gegužę, o ar pakliūsim, tai tas pats.... gal pakliūsit... o gal ir ne...
kokį jūs prašymą pakartotinį dabar nešėt? bus bajeris, kad jinai paskui man sakys, kad pavėlavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2012 04 18, 01:25)
kokį jūs prašymą pakartotinį dabar nešėt? bus bajeris, kad jinai paskui man sakys, kad pavėlavau  doh.gif

man irgi idomu, nes as buvau kovo menesi, tai sake ateit geguze parasyti doh.gif g.gif
Atsakyti
mes planuojam i si darzeli nuo rudens,priklauso pagal gyvenama vieta mums nors ir tolokai nuo namu ( arba as ipratus i darzeli per kiema tik pereit), bet... neaisku ar pakliusim. Ne tai ne,reiks ka nors galvot kitur(kysio is principo nenesiu)
Kai uzsirasinejom tai liepe kovo men ateit patvirtint,kai atejom kova - sake per anksti atejot, bet vistiek uzpildem prasyma.

labai butu idomu daugiau info apie darzeli ir aukletojas suzinot
Atsakyti
Siaip tai, jei vadovaujantis teies aktais tuos "patvirtinimus" reikia iki gegužės pirmos dienos pateikti. Tai pasistengiau nevėluoti, kad paskui ta vedėja vėl akiu nevartytu "pakliuuuuusit, nepakliuusit"
Atsakyti
QUOTE(More @ 2012 04 26, 22:26)
Siaip tai, jei vadovaujantis teies aktais tuos "patvirtinimus" reikia iki gegužės pirmos dienos pateikti. Tai pasistengiau nevėluoti, kad paskui ta vedėja vėl akiu nevartytu "pakliuuuuusit, nepakliuusit"

na anksciau buvo iki birzelio 1... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Gal galite pasidalinti patirtimi ar kam yra pavykę patekti į darželį ne nuo rugsėjo, o metų viduryje? Nes direktorė nėra linkusi normaliai paaiškinti ir mėto ragelį doh.gif
Mes prašymą taip ir esame užpildę nuo metų vidurio. Ir eilėje berods pasakė, kad esame penkiasdešimt kažkelinti, gal žinote kiek grupių yra darželyje, nes poniai direktorei metus ragelį taip ir nespėjau paklausti ar mes papultume jeigu eitume nuo rugsėjo.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 06 birželio 2012 - 11:44
QUOTE(svelnute @ 2012 06 06, 12:38)
Sveikos mamos,

Gal galite pasidalinti patirtimi ar kam yra pavykę patekti į darželį ne nuo rugsėjo, o metų viduryje? Nes direktorė nėra linkusi normaliai paaiškinti ir mėto ragelį  doh.gif
Mes prašymą taip ir esame užpildę nuo metų vidurio. Ir eilėje berods pasakė, kad esame penkiasdešimt kažkelinti, gal žinote kiek grupių yra darželyje, nes poniai direktorei metus ragelį taip ir nespėjau paklausti ar mes papultume jeigu eitume nuo rugsėjo.

Dėkui  4u.gif

Paskambinkit i savivaldybe - viska normaliai paaiskins. Bet nemanau, kad nuo metu vidurio priims
Atsakyti
na apie direktore ir jos bendravimo maniera viskas aisku doh.gif o kaip jums aukletojos? ar pasikeite kas nors per paskutinius metus? 4u.gif
Atsakyti
Laba,
ar yra kas ketina vesti savo mažius į lopšelį šiemet?... ar ką girdėjot apie auklėtojas?... Nuo kada pradedat vesti mažiukus?...
ačiū ax.gif
Atsakyti
Labas,
mes kaip tik pavasari baigem lankyt lopsiuka, Peliuku grupe. Apie auklyte Angele tik geriausi atsiliepimai. Is pradziu ji pasirode keistoka, bet kai pamaciau, kaip jinai dirba su vaikais, bet kokios abejones dingo. Labai energinga, speja pas visus, ir apkabint, pasodint ant keliu nebijo. Ir vaikai panasu ja megsta. Angele pavaduodavo Elenute, tai ta ramesne, labiau atsiputusi, bet maloni. Apie seimininkute Zosele skaiciau cia ankstesnius pasisakymus, tai nereikia bijoti kiek grieztesnio zmogaus, jinai tarsi toks reikalingas pipiriukas, duoda vaikams disciplinos, moko susitvarkyti. Mano dukrai buvo tik i nauda, o kadangi nebijodavo nei Zoseles, nei auklyciu, speju, kad niekas neskriaude. Vienu zodziu, esu labai dekinga sitoms moterims uz darba.
Atsakyti
Mes lankeme si darzeli. Kaip malonu dabar sakyti, kad lankeme, nes jau nebelankome, mes pabegome is jo. Begome keturiomis, jeigu galima taip issireiksti. Siaip labai gaila, kad mums nepasiseke su aukletoja. Dariau viska ka galejau, kad vaikai nebutu itakojami tokios desperatiskos aukletojos ir jos auklejimo, buvo gaila vaiku, ypatingai jautresniu ir silpnesniu, bet as negaliu eiti viena pries visa sistema...todel dabar laimingai lankome kt darzeli. Antakalnio Pusaiteje mes buvome tris metus. Paskutiniais metais mes gavome sovietiniu laiku aukletoja su tokiu pat auklejimu...Kaip yra taip, bet mes laimingi kad musu ten nera smile.gif Sekmes...
Papildyta:
Tiesa, si foruma seka darzelio aukletoja, pati yra sakiusi man apie tai, todel neabejoju, kad mano komentara irgi turetu atpazinti del minimu sovietiniu laiku auklejimo. Tad, linkiu, jums direktore, neuzsibuti siame poste, uzleiskite jaunimui, ileiskite sviezio oro gurksnio i savo teritorijas....
Atsakyti