Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(Ailuma @ 2011 06 22, 16:49)
Nenesem nei pirma karta, nei antra, prieme be problemu.

Aš irgi nieko nenešiau, irgi be problemų. Bet mano vaikams darželis priklauso pagal gyvenamą vietą..
Atsakyti
QUOTE(Ailuma @ 2011 06 22, 16:49)
Nenesem nei pirma karta, nei antra, prieme be problemu.

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 06 22, 23:24)
Aš irgi nieko nenešiau, irgi be problemų. Bet mano vaikams darželis priklauso pagal gyvenamą vietą..

Na tuomet Jūs vienos iš tų laimingųjų lotuliukas.gif
Kas būtų jei visus, kurie priklauso pagal gyvenamą vietą pasiųstų kito darželio pasiieškoti??? rolleyes.gif Daug žinau apie šitą darželį, bet... Argi Lietuvoj būna kitaip valstybinėse įstaigose??? lotuliukas.gif Pūsk prieš vėją kiek nenori - nepapūsi... Nebent pats irgi sėdi minkštoj vietoj doh.gif
Atsakyti
sveikutes.
pakliuvom ir mes isi darzeli...
noreciau pasiterauti, ko reiktu i ji einant pirma karta, ty rugsejo 1d.
kaip ten su apsipratinumu daro ir pan?
ar ten nera tokios kaip rugsejo 1d?
na kas galit issamiau pasakyti pirma kart leidzianciam zmogui, savo zioga i darzeli... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 06 23, 12:31)
Na tuomet Jūs vienos iš tų laimingųjų  lotuliukas.gif
Kas būtų jei visus, kurie priklauso pagal gyvenamą vietą pasiųstų kito darželio pasiieškoti???  rolleyes.gif  Daug žinau apie šitą darželį, bet... Argi Lietuvoj būna kitaip valstybinėse įstaigose???  lotuliukas.gif Pūsk prieš vėją kiek nenori - nepapūsi... Nebent pats irgi sėdi minkštoj vietoj  doh.gif

bigsmile.gif Aš irgi tokios nuomonės, tai jau nebe valstybinis darželis lotuliukas.gif Darbuotojai irgi pykti dirba, nes valdžia savo, o ne valstybinę tvarką daro.
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 07 14, 12:29)
sveikutes.
pakliuvom ir mes isi darzeli...
noreciau pasiterauti, ko reiktu i ji einant pirma karta, ty rugsejo 1d.
kaip ten su apsipratinumu daro ir pan?
ar ten nera tokios kaip rugsejo 1d?
na kas galit issamiau pasakyti pirma kart leidzianciam zmogui, savo zioga i darzeli... blush2.gif

į lopšiuką vaikai priimami palaipsniui, tai rugpjūtį dar sutarkit pas vedėja nuo kurios dienos ateisit
o su apsipratinimu tai... vaikas paliekamas iškart vienas, mamos į grupę neleidžia. jei vaikas pakankamai normaliai jaučias pirmas dienas pabūsit po porą valandų, paskui pusdienį iki kol auklėtoja pasakys kad gali likti miegot pietų. maniškis taip ir neliko iki pat vasaros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 07 14, 14:50)
į lopšiuką vaikai priimami palaipsniui, tai rugpjūtį dar sutarkit pas vedėja nuo kurios dienos ateisit
o su apsipratinimu tai... vaikas paliekamas iškart vienas, mamos į grupę neleidžia. jei vaikas pakankamai normaliai jaučias pirmas dienas pabūsit po porą valandų, paskui pusdienį iki kol auklėtoja pasakys kad gali likti miegot pietų. maniškis taip ir neliko iki pat vasaros biggrin.gif

dekui 4u.gif
na su likimu be mamos, manau bedu nebus.. o va su miegeliu... unsure.gif
o rubeliai kokie einamiausi?
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

norėčiau nepagailėti gerų žodžių šiam darželiui smile.gif
Mes sugebam parašyti, kas blogai, bet labai retai parašome, kas gerai. Aš irgi, prieš vedant vaiką į šitą darželį, "žiauriai" bijojau, kaip viskas bus blogai. O dabar, bus 3 metai, mano mažoji zyzia, kada pagaliau bus ruduo, kada pagaliau eis į darželį. Priėmė mus be kyšio, gal kažkiek nervų buvo, bet... Auklėtoja mūsų puiki, aš, intensyviai dirbanti mama, negaliu tiek laiko skirti vaikui, kiek jis gauna darželyje. Ir norėčiau parašyti tom mamytėm, kurios ves vaikučius į šitą darželį - viskas bus puiku biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, gal galite patarti del Pusaites darzelio. Jau savaitele meginu prisiskambinti, bet niekas nekelia ragelio, gal kokie kiti numeriai be pagrindinio yra? Noretume savo mazuli uzrasyti ir susipazinti kaip ten kas.
Atsakyti
kiek zinau direktore atostogauja iki rugsejo.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2011 08 25, 16:00)
kiek zinau direktore atostogauja iki rugsejo.

Och, na supratau.
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2011 08 25, 17:53)
Och, na supratau.

direktore jau dirba, grizo is atostogu, bet jei norite uzrasyti vaika i darzeli ir pasiklabeti, geriau nuvykti patiems ir akis i aki pasikalbeti... o ne telefonu.. beje nepamirskit su savim tureti gimimo liudijimo kopijos, jei rasysit prasyma ta pacia diena...
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 07 14, 14:50)
o su apsipratinimu tai... vaikas paliekamas iškart vienas, mamos į grupę neleidžia

nzn. bet tikrai papriestarausiu zodziams "o su apsipratinimu tai... vaikas paliekamas iškart vienas, mamos į grupę neleidžia.". isleidau du savo vaikus i lopselines grupes, tiek pries keleta metu, tiek dabar kai mazaji leidau mama galejo buti su vaiku grupeje, pratinti ji prie aukletojos ir t.t.. su vyresneliu praleidau dvi dienas iki pietu. su mazuoju viena diena, nes vaikas pats norejo but kaip brolis didelis ir likti vienas. bet bent jau manes tikrai niekas neistate, net kalbos nebuvo, kad mama negali buti kartu pirmom dienom.... doh.gif gal nuo aukletojos priklauso, bet mums su musiske jokiu bedu tuo klausimu nebuvo. kai leidau vyresneli, tai mes gal 3 mamos kartu sedejom grupeje su pypliais.

pasakysiu kuo patinka darzelis, nes pripeikta pakankamai. turi aktu sale, turi sporto sale, tai is tikruju yra didelis pliusas, kai matau kaip "naminuke" mazieji nuolatos turi pasislinkti uzleisdami repeticijoms savo grupe. mes likimo buvom suvesti su geriausiomis aukletojomis darzelyje, todel tikrai skustis vaiku prieziura, auklejimu, poziuriu i vaikus negalim. esam patenkinti ir dziaugiames.
tikrai nemokejom nieko del priemimo vaiku. buvo uzrasyti laiku, dokumentai sutvarkyti laiku, savo teises zinojom, tai didesniu bedu nebuvo.

is minusu: perkrautos grupes ir atvedami sergantys ar pusiau sergantys vaikai. bet nemanau, kad rastumete darzeli kur to nera. nes serganciu vaiku vedimas tik tevu reikalas, o tevai kaip zinia siais laikais sugebes pateisinti ir vaiko su 39 temp atvedima smile.gif
Atsakyti