Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

g.gif ne tikrai vaiko neleisiu, dar maniau pakovot del vietos, bet palauksim dar metus
Atsakyti
Vat idomu, kai uzsirasem i darza, vedeja sake: vaiku dar neperdaugiausiai, papulsit, darzelis musu senas-geras, tik ateikit. o cia staiga vietu nebera. tai jei tas sarasas saziningai sudaromas, juk is karto butu aisku, kelinti mes ir ar papulsim (ieskociau kito darzelio, o ne ramiai laukciau rugsejo, net med.pazyma pasidarem blink.gif ). Aisku, duociau babkiu ir jau papuole, bet nenoriu, nebetraukia manes i si darza su tokia ju politika. Dar tikejausi, kad ten bent grupes geros ir uzsiemimu daug, o is jusu pasakojimu panasu kad ir to nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Sofia @ 2006 09 04, 16:40)
Panasu, kad taikei man, nors pati irgi nepriklausai pgl gyv. vieta  tongue.gif .
O kaip tavo vaikui, Ursule, darzelis patiko? Kaip aukletoja? Ar daug grupeje vaiku?

taip, taip, labai nustebau, kai jus pamaciau, kai SuperD.,,irgi rasesi seniausiai ir jai pasako , kad vietu ner,,nu,,,.,bl.
o jum juk ir taip , iki tvarkos pasikeitimo, nepriklausė, ar ne?

musu grupe turbut ta prie prasciausiu, nes nera atskiros patalpos kur miegoti,,bet aukletoja, bent jau is isvaizdos patiko,,,ji sake, kad vis tiek tik metus tose grupese vaikai buna, o po to i tokias ateina.

patikekit, jei ji butu musu nepriemusi, as uzsirasiau kai Guostei buvo 4 men.
as jau buciau tikrai netylejusi,( buciau rasiusi ir ejusi visur kur tik galima) tongue.gif nes tas nepriklausymas tik pavasari atsirado, ir musu nieks neperspejo, gaila, kad super d. -jusu nenorejo priimti, ir aisku, gaila, kad nekovosi( turbut) nes idomu, kas butu tada.
mus prieme tik todel, kad as lankiau, mane pamena--taip ir pasake

QUOTE(Sofia @ 2006 09 05, 07:16)

Beje, grupeje buvo 1,5 m. vaikas. Tai kaip jis pakliuvo, jei vaikai priimami nuo 2 m.?  g.gif

tai vat, kad ir man sake, kad priima nuo 2,,,o svietimo skyriui pasake, kad privalo priimti nuo 1,5. ( guostei daba 2,4,, beveik visi uz ja jaunesni) AS DAR su aukletoja pakalbesiu,,,pasakysiu, kad keistai cia pas jus,,viena sako kita daro..paziuresim ka pasakys.

Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 09 06, 18:28)
AS DAR su aukletoja pakalbesiu,,,pasakysiu, kad keistai cia pas jus,,viena sako kita daro..paziuresim ka pasakys.

O ka ta vargse aukletoja pasakys? Ji - tik mazytis sraigtelis.
Mano Vilte- jau toje pacioje grupeje su Guoste. Sian pirma diena vaikas buvo (tiksliau, su vyru tongue.gif ). Nespejome ateiti, prisistate vyr. aukletoja ir pradejo moralizuoti. Neva, kokia esu negera ir t.t., kad drisau paskambinti i sviet. sk. ir pasakyti apie tai, kokios buna aukletojos (rekia uz paliesta veidrodi, musa). Man atrodo, dar tavo, Ursule, vyras nebuvo isejes. Susinervijau, pakvieciau pasikalebti uz duru. Sako, reikejo gi pas mus ateiti - butume viska sutvarke. As ir sakau, kad vedejos jau rugsejo 1-aja prasiau palikti mus Vezliuku grupeje (mes ten jau buvome kojas apsile, praleide gal 20 min, iki direktore i darba atvyko). Ir paklausiau: "Tai kiek kartu tureciau varstyti direktores duris, kad mane isgirstu? Ir ka reiketu atsinesti rankoje?" Nutilo. Finale pasakiau, kad del vaiko padarysiu viska, atgal nesidairysiu. Beje, prikiso ir tai, kad neva nepriklausau siam darzeliui. Teko moteriske pataisyti ir pasakyti, ka man deste sviet. skyriuje. Nutilo. O siaip vis tik i gera gavosi - vyr. aukletoja visa diena aplink grupe sukinejosi, vis ziurejo, ar vaikuciams gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofia @ 2006 09 06, 19:06)
O ka ta vargse aukletoja pasakys? Ji - tik mazytis sraigtelis.
Beje, prikiso ir tai, kad neva nepriklausau siam darzeliui. Teko moteriske pataisyti ir pasakyti, ka man deste sviet. skyriuje. Nutilo. O siaip vis tik i gera gavosi - vyr. aukletoja visa diena aplink grupe sukinejosi, vis ziurejo, ar vaikuciams gerai  thumbup.gif

labai gerai, kad netylejai, as ir netylesiu, jei tik ka pamatysiu, nes kai kiti nutyli, tai kiti ir kencia..o kaip tau aukletoja, man tai visai nieko .

ir dar....mum pateike sarasiuka ka nupirkti,,tai tokios priemones kaip- cif kriauklei valyti, kempiniu ir pan....o jum??????????????????????????????????/
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 09 06, 19:59)
labai gerai, kad netylejai, as ir netylesiu, jei tik ka pamatysiu, nes  kai kiti nutyli, tai kiti ir kencia..o kaip tau aukletoja, man tai visai nieko .

ir dar....mum pateike sarasiuka ka nupirkti,,tai tokios priemones kaip- cif kriauklei valyti, kempiniu ir pan....o jum??????????????????????????????????/

pati aukletoja, o ir seimyninkute sakyciau visai malonios bigsmile.gif ir grupes skurdumas manes 'neveikia', bet va kai tik "direktore'pamatau - net nupurto, nu net nesinori sveikintis schmoll.gif schmoll.gif

mums jokio sarasiuko dar nedave g.gif
Atsakyti
patikekit, jei ji butu musu nepriemusi, as uzsirasiau kai Guostei buvo 4 men.
as jau buciau tikrai netylejusi,( buciau rasiusi ir ejusi visur kur tik galima) tongue.gif nes tas nepriklausymas tik pavasari atsirado, ir musu nieks neperspejo, gaila, kad super d. -jusu nenorejo priimti, ir aisku, gaila, kad nekovosi( turbut) nes idomu, kas butu tada.

Kovociau, jei manyciau, kad verta, jei darzelis koks ypatingas butu. pasakojau tau, kokios kitu darzeliu vedejos, bendravimas ir siaip klimatas, iskart uzsimaniau pas juos vaika leisti bigsmile.gif (nors buitines salygos irgi nieko gero).. Nu bet del pusaites vedejos gal reikes bent skunda koki parasyti. butu ji mane bent perspejus, jei jau pries mus tokios eiles, tai ne- viskas ok jai buvo. pinda. Na o mes kol kas namie sedim, i darba noriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 09 06, 20:59)
o kaip tau aukletoja, man tai visai nieko .

Na, man kolei kas irgi abi patinka. Reikia tiketi, kad nenusivilsime ir ateity mirksiukas.gif . Saraso ir man jokio nedave, nors kaip tik siandie paklauasiau, gal reikia nupirkti vaikams kokio popieriaus ar piestuku. Sake, kol kas nereik, bet veliau pritruks. Kazkada bus susirinkimas, tai bus daug kas nuspresta. Beje, Ursule, tavo Guoste mano vyrui labai patiko. Sako, tokia komunikabili mergina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofia @ 2006 09 07, 19:45)
Na, man kolei kas irgi abi patinka. Reikia tiketi, kad nenusivilsime ir ateity  mirksiukas.gif . Saraso ir man jokio nedave, nors kaip tik siandie paklauasiau, gal reikia nupirkti vaikams kokio popieriaus ar piestuku. Sake, kol kas nereik, bet veliau pritruks. Kazkada bus susirinkimas, tai bus daug kas nuspresta. Beje, Ursule, tavo Guoste mano vyrui labai patiko. Sako, tokia komunikabili mergina  thumbup.gif

4u.gif , kaip faina

o del saraso, tai turbut kita men, kitam reiks pirkti,,as bent jau taip tikiuos bigsmile.gif
Atsakyti
kaip vaikuciu sveikata? Ursule, kaip tavo dziaugsmas, neserga? Mano serga ir mazaja sesute apkrete. Sedi dabar abi snargliuotos. Drazan neisim da r visa savaite doh.gif
Atsakyti
labutis, neturiu interneto namie,,tfu kol kas neserga, bet nezinau ka su roku daryt, jau 3 kart ikando maniskei, ir siaip megsta pavalgyti nuo kitu,,kaip jusu sveikatos
Atsakyti
Aciu, Ursule, jau sveikstame. Sia savaite dar nesirodysime, o jau kita - galbut mirksiukas.gif . Na o del Roko, tai matau - gyva beda jisai! Bet cia turetu aukletojos suziureti (del valgio). Del ikandimu - vargu bau, ar prisaugosi. Ale labai vaiko gaila unsure.gif . Sestadieni Viltei kavineje priejes 11 men vaikinukas kaip sege i zanda blink.gif, iki siol zyme dar likusi. Suprantu, kad vaikai nesuvokia, ka daro, bet kaip savo nuskriaustos mazges gaila unsure.gif ...
Atsakyti