QUOTE(Sofia @ 2006 09 05, 08:16)
As irgi skambinau i sviet. skyriu del tos gyv.v. Tai ten man ir atsake, kad mane is anksto turejo ispeti apie tai (kad ieskociau kito darzo), o kadangi to nepadare, dabar nepriimti negali (as uzsirasiau pries pusantru metu - speju, viena pirmuju buvau

). Klausei apie grupe - joje man buvo salta (namie kur kas silciau). Vienoje grupeje vaikai miega ten pat, kur ir zaidzia, valgo, kitoje - atskirame miegamajame. Beje, grupes skiriasi - viena gerokai skurdesne (ta, kur bendras valgomasis/miegamasis). Kai rugsejo 1 atnese pusrycius, omletas buvo vesus kaip vakarykstis numirelis (prie jo buvo konservuoti zirneliai). O arbata per karsta. Mano vaikas taip ir pakilo nuo stalo nieko burnon neisidejusi. Beje, grupeje buvo 1,5 m. vaikas. Tai kaip jis pakliuvo, jei vaikai priimami nuo 2 m.?
Dėl grupių skurdumo, tai tikrai, mes toje skurdesnėje, kur bendri miegamieji, bet šita grupe šiltesnė, tai mes ją ir pasirinkom.Labai norėčiau, kad grupė būtų 2 aukšte, nes pirmame kojos šąla, bent jau man pastovėjus su bateliais sušąlo.Aš galvoju, kad reikia vest vaikus i daržą, kad nebūtų namie šiltnamio sąlygomis, bet šitame darželyje siaubingos sąlygos, vis nesiryžtu atidaryti sezono ir pradėti.mano vaikui neleidi lauke i kitą smėlio dėžę nueit pažaisti, turėjo tupėt pavėsy ir šalt, o auklėtojos sustojusios saulutėj šildėsi.Jos neorganizuoja lauke (grupėj irgi) jokių grupinių žaidimų, kad vaikai šiek tiek palakstytų, negi sunku kamuolį išsinešt, pamėtyt ir pan.Vaikai patys turi susigalvoti kuo užsiimti, o jei nesugeba, tai sėdi ir šaltame smėlyje kažką kapsto.
Kaip jau minėjau, ten darbuotojos atsėdi darbo dieną, o ne atidirba.Mano dukra lankė VANDENĮ, visiškai kita situacija.Šitas darželis liūdnokas, bet ką daryt, jei arti prie namų, o į geresnius be 4-5 tūkst nepatekti.