Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Pušaitė

QUOTE(veivei @ 2006 08 30, 15:13)
sad.gif  musu neprieme i lopseli, nes per velai uzsirasem ir pasiule laukt kitu metu kai galesim vaika leisti i darzeli, norsir priklausom pagal gyv. vieta

o pries kiek laiko jus buvot uzsirase? cia siemet neprieme???
Atsakyti
pries tris men uzrasem nuo sio rudens norejom leistš VEdeja sake kad 50 norinciu o tik 20 priims gyvenancius priklausanciam rajone
Atsakyti
QUOTE(veivei @ 2006 08 31, 11:53)
pries tris men uzrasem nuo sio rudens norejom leistš VEdeja sake kad 50 norinciu o tik 20 priims gyvenancius priklausanciam rajone

nesk vokeli ir priims
Atsakyti
o kiek duoti g.gif
Atsakyti
buvom darzeli, maciau mama, kuri pagal gyvenama vieta tikrai nepriklauso, taigi nenuostabu kad napateko pagal gyv g.gif

Atsakyti
QUOTE(ursule @ 2006 09 01, 09:34)
buvom darzeli, maciau mama, kuri pagal gyvenama vieta tikrai nepriklauso, taigi nenuostabu kad napateko pagal gyv  g.gif

Panasu, kad taikei man, nors pati irgi nepriklausai pgl gyv. vieta tongue.gif .
Deja, situacija tokia, kad mes uzsiraseme darzan, kai vaikeliui buvo vos keli menesiai. Ir po tiek laiko musu negalejo ismesti i gatve - tai butu suvedziojimas. Nebent apie tai, kad turime ieskotis kito darzelio, butu ispeje pries metus ir daugiau. Taciau situacija vienok manes nedziugina - pacia pirmaja diena darzelyje vaikas buvo aprektas (uz tai, kad kiso nagus prie veidrodzio), man salia stovint. Is patikimu saltiniu suzinojau, kad aukletoja megeja ir vaikams uzduoti. Taigi, ryt keliausiu pas direktore, prasysiu perkelti vaikeli i kita grupe. O jei nesutiks, lengva sirdimi pamojuosiu siam darzeliui. Jau geriau samdysiu aukle nei leisiu ant mano vaiko rekti ar net ranka pakelti.
Tai va, galesite uzimti musu vieta 4u.gif
O kaip tavo vaikui, Ursule, darzelis patiko? Kaip aukletoja? Ar daug grupeje vaiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofia: 04 rugsėjo 2006 - 16:42
Sofia, bet situacija vienok idomi - mums sis darzas priklauso pagal gyv.v., uzsirasem pries metus, bet vat neprieme musu, suvedziojo reiskia biggrin.gif
mastau dar, ar verta del sio darzelio kovot, ar kito ieskotis. tiek kad gyvenam bistrycios g. prie pat Pusaites doh.gif ir beje tiek sviet.ministerijoj, tiek kitu darzeliu vedejos sako, kad nepriimti NEGALI.
papasakokit,kas netingit, kaip ten pusaitej, kokie pirmi ispudziai. idomu, kur vaikai miega,ar ten nebuna ziema salta.. na ir siaip zaislai, tualetai, maistas..
beje, kituse darzeliuose viska stengesi aprodyt, papasakot, o cia schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2006 09 04, 18:35)
Sofia, bet situacija vienok idomi - mums sis darzas priklauso pagal gyv.v., uzsirasem pries metus, bet vat neprieme musu, suvedziojo reiskia biggrin.gif

As irgi skambinau i sviet. skyriu del tos gyv.v. Tai ten man ir atsake, kad mane is anksto turejo ispeti apie tai (kad ieskociau kito darzo), o kadangi to nepadare, dabar nepriimti negali (as uzsirasiau pries pusantru metu - speju, viena pirmuju buvau biggrin.gif ). Klausei apie grupe - joje man buvo salta (namie kur kas silciau). Vienoje grupeje vaikai miega ten pat, kur ir zaidzia, valgo, kitoje - atskirame miegamajame. Beje, grupes skiriasi - viena gerokai skurdesne (ta, kur bendras valgomasis/miegamasis). Kai rugsejo 1 atnese pusrycius, omletas buvo vesus kaip vakarykstis numirelis (prie jo buvo konservuoti zirneliai). O arbata per karsta. Mano vaikas taip ir pakilo nuo stalo nieko burnon neisidejusi. Beje, grupeje buvo 1,5 m. vaikas. Tai kaip jis pakliuvo, jei vaikai priimami nuo 2 m.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofia: 05 rugsėjo 2006 - 07:17
QUOTE(Sofia @ 2006 09 05, 08:16)
As irgi skambinau i sviet. skyriu del tos gyv.v. Tai ten man ir atsake, kad mane is anksto turejo ispeti apie tai (kad ieskociau kito darzo), o kadangi to nepadare, dabar nepriimti negali (as uzsirasiau pries pusantru metu - speju, viena pirmuju buvau  biggrin.gif ). Klausei apie grupe - joje man buvo salta (namie kur kas silciau). Vienoje grupeje vaikai miega ten pat, kur ir zaidzia, valgo, kitoje - atskirame miegamajame. Beje, grupes skiriasi - viena gerokai skurdesne (ta, kur bendras valgomasis/miegamasis). Kai rugsejo 1 atnese pusrycius, omletas buvo vesus kaip vakarykstis numirelis (prie jo buvo konservuoti zirneliai). O arbata per karsta. Mano vaikas taip ir pakilo nuo stalo nieko burnon neisidejusi. Beje, grupeje buvo 1,5 m. vaikas. Tai kaip jis pakliuvo, jei vaikai priimami nuo 2 m.?  g.gif

Dėl grupių skurdumo, tai tikrai, mes toje skurdesnėje, kur bendri miegamieji, bet šita grupe šiltesnė, tai mes ją ir pasirinkom.Labai norėčiau, kad grupė būtų 2 aukšte, nes pirmame kojos šąla, bent jau man pastovėjus su bateliais sušąlo.Aš galvoju, kad reikia vest vaikus i daržą, kad nebūtų namie šiltnamio sąlygomis, bet šitame darželyje siaubingos sąlygos, vis nesiryžtu atidaryti sezono ir pradėti.mano vaikui neleidi lauke i kitą smėlio dėžę nueit pažaisti, turėjo tupėt pavėsy ir šalt, o auklėtojos sustojusios saulutėj šildėsi.Jos neorganizuoja lauke (grupėj irgi) jokių grupinių žaidimų, kad vaikai šiek tiek palakstytų, negi sunku kamuolį išsinešt, pamėtyt ir pan.Vaikai patys turi susigalvoti kuo užsiimti, o jei nesugeba, tai sėdi ir šaltame smėlyje kažką kapsto.
Kaip jau minėjau, ten darbuotojos atsėdi darbo dieną, o ne atidirba.Mano dukra lankė VANDENĮ, visiškai kita situacija.Šitas darželis liūdnokas, bet ką daryt, jei arti prie namų, o į geresnius be 4-5 tūkst nepatekti.
Atsakyti
kai paklausai g.gif gal ir gerai kad musus neprieme. Kitais metais busim didesni, o iki tol pabus mazius namie siltai su teciu biggrin.gif ir naminiu maistu, juo lab, kad turim problemu su valgimu
Atsakyti
veivei, tai kad labai nenusimink kad neprieme i darzeli, juolab jei turi galimybe kam palikt, nes su valgymu ten is ties prastai. va mums siandien taip ir nepavyko papusryciauti darzeli, nes idet koses tai idejo, bet pasiulyt vaikui pavalgyt nebuvo suinteresuotos (nei auklyte nei seimyninkute), taip ir nunese 'ne nepaliesta' lekste.

taip pat tiesa ir tai kad vaikai neitraukiami i grupinius zaidimus, jie net neorganizuojami. o lauke - is vis bardakas, kiekvienas veikia ka nori kai tuo metu "darbininkeles tauskia' susistojusios. zinote nenustebsiu jei maniskis kokia diena anksciau savarankiskai gris namo blink.gif

ursule, buk rami, tavo Guoste kiek maciau ir pavalge ir zaide grazei. tik va nepatiko toks momentas: berniukai zaide kampe su masinelem ir tavo Guoste su jais, o auklyte saukia is kito grupes galo; Guoste , ateik cia su lelem zaist.
va tada ir pagalvojau, ka vaikas net pasirinkt su kuo jam zaist negali??gal jai tuo metu leleiu nesinorejo, o cia vos ne per prievarta g.gif
Atsakyti
Mjoooo g.gif , kai paskaitai, dingsta noras darzelin vaikscioti... Prastai, kad aukletojos nemato reiklao organizuoti kokios tai veiklos - kaip tada vaikai tobules unsure.gif ?
Atsakyti