Įkraunama...
Įkraunama...

Ringaudų pradinė mokykla

Laba diena,

baigė dukra šią mokyklą, asmeniškai mūsų šeima patenkinta nuo... iki...,
o-bet-tačiau...kaip ir visur yra įvairių nuomonių...
Kai kuriems tėveliams, nelabai aišku kodėl, bet prisiminimai nemalonūs.
Mano nuomone - požiūrio reikalas.
Tėveliams, kurie renkasi ir ruošiasi keliauti į mokyklą, siūlau tiesiog nueiti, pabendrauti su direktore, mokytojomis. Pasidomėti, kokia popamokinė veikla, ir susidaryti savo nuomonę...mokykla atvira visiems.
Kaip turėsit daugiau informacijos, apsispręst ir susidaryti savo nuomonę bus lengviau ir saugiau. Žinosit kur ir su kuo Jūsų vaikai praleis didžiąją dalį dienos. Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(dopke @ 2015 02 25, 13:32)
tai va tikrai tokiu ziniu nera ir gauti neisiena, smile.gif))
pati mokykla yra grazi, jauki, svari, nauja, silta, moderni, bet cia tai tik pastatas o visa kita sudaro mokytojos, manau nuo mokytojas viskas ir priklauso ar jusu vaikas noriai eis i mokykla ar ne.



Manau ne atgarsių reikia ieškoti, o tiesiog bendrauti patiems ir domėtis smile.gif
Žinojimas suteikia ramumo, o nežinojimas - nerimą ...
Atsakyti
Mes antri metai lankom šią mokyklą. Patinka ir tvarka mokykloje ir mokytoja, ir šiaip užklasinė veikla. Pernai, kai buvom pirmokai-viskas nauja, nežinoma, bet viskas puikiai sukoordinuota, jaučiausi ramiai išleidusi vaikus-žinojau, kad mokytoja padės ir pavalgyti nueiti ir sureguliuos kada nueiti į kokį būrelį po pamokų... tongue.gif
Organizuojami individualūs susitikimai su mokytoja, pokalbiui apie tai, kaip sekasi vaikui. Vyksta ir įvairios šventės-"Gudručių", sporto, vaikai dalyvauja olimpiadose, viktorinose, lankosi bibliotekoje-irgi būna pažintinės pamokėlės su ja. Ir į keliones, ekskursijas, kiną, teatrą važiuoja su klase.
Dėl pačių mokslų-tai čia jau nuo kiekvieno vaiko individualiai priklauso, vieni gabesni, lengviau įsisavina medžiagą, kitiems-sunkiau, bet tai čia mokytoja negali per daug įtakoti gabumų, bet bent jau pas mus skatinama, kad ir klasiokai padėtų tiems, kam sunkiau einasi.
Tikrai galima bet kada ateiti pasikalbėti su mokytoja ar kitais darbuotojais, jei yra kažkokių bėdų. Bent jau aš esu patenkinta ir džiaugiuosi, kad mes čia mokomės. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

sakykite ar yra mokykloje prailginta grupė? ar tik popamokinė veikla, t.y. būreliai.
Atsakyti