Įkraunama...
Įkraunama...

Ringaudų pradinė mokykla

Taip, mes čia rašome savo nuomonę. Tačiau tai galima padaryti mandagiai ir kultūringai arba ne. Skaitantieji, atkreipkite į tai dėmesį blink.gif
Atsakyti
Kadangi užvedžiau šią temą, tai dar kartą dėkoju visoms pasisakusioms.
Mes pasirinkome mokyklą mieste. Metai kaip lankom priešmokyklę klasę ir nusprendėm ten likti ir toliau. Nors patogumas turėti mokyklą šalia turbūt neabejotinas. Tiesą sakant kažkokia stagnacinė ta Ringaudų pradinė mokykla pasirodė.
Teko dalyvauti būsimiems pirmokams organizuotuose pamokėlėse, nepasakyčiau, kad tėvai, kurių vyresnieji vaikai lanko šią mokyklą, labai ją liaupsintų (teko apie porą valandų su mamom laukti vaikų atskiroj klasėj, pasikalbėti buvo galima labai atvirai). Nuomonė sakyčiau, nei bloga, nei gera.
Be to teko matyt kalėdinį vaidinimą, tai nustebino vedančiųjų mergaičių begalinis maivymąsis schmoll.gif . Pasirodė ne vaikų vaidinimas, o kažkoks pusiau manekenių šou (manau, kad ir mokytojų vaidmuo tame ne paskutinėj vietoj), nuteikė kažkaip nemaloniai.
Sėkmės visiems mūsų vaikučiams, kad ir kur jie besimokytų.
Atsakyti
o kaip sekasi tiems kas lanko?nes nemanau,kad norėsiu temti vaiką į kitą miesto galą,kad mokytųsi taip pat tokioje pačioje tradicinėje mokykloje smile.gif
Atsakyti
Manau, kad tėvai visada turi teisę rinktis ar vesti toli nuo namų, ar pasirinkti netoliese ęsančią. Gabiesiems visur gerai, silpniau besimokantiems atsiranda problemų. O kur dar charakterio savybės?.. Svarbiausia, manau, tėvų ir mokytojų nuoširdus bendravimas.
Atsakyti
tai ar lankote kas šią mokyklą? 4u.gif
Atsakyti
Lankom, lankom smile.gif Asmeniškai aš esu patenkinta, kad leidau į šią, o ne į Noreikiškių mokyklą.
Atsakyti
Sveikos mamytės, kitą savaitę, trečiadienį ir ketvirtadienį vyks pažintinės pamokėlės būsimiems pirmokėliams, gal atsiras forume daugiau tokių mamyčių, kurie ten keliaus? Mes vieni iš jų 4u.gif Būtų smagu susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu seniai kas rašė.
Atsitiko taip, kad neplanuotai persikėlėm į Ringaudus. Mano posūnis eina į antrą klasę, ką galit pasakyt apie dabartinių antrokų mokytojas? Prisiskaičiau čia visko, supratau, kad vienai mamai viskas blogai, o kitos kaip ir patenkintos. Norėčiau atsiliepimų iš dabar lankančių vaikų mamų. blush2.gif O gal geriau rinktis Noreikiškių mokyklą?
Atsakyti
QUOTE(aniz @ 2010 05 09, 11:17)
Žiūriu seniai kas rašė.
Atsitiko taip, kad neplanuotai persikėlėm į Ringaudus. Mano posūnis eina į antrą klasę, ką galit pasakyt apie dabartinių antrokų mokytojas? Prisiskaičiau čia visko, supratau, kad vienai mamai viskas blogai, o kitos kaip ir patenkintos. Norėčiau atsiliepimų iš dabar lankančių vaikų mamų.  blush2.gif O gal geriau rinktis Noreikiškių mokyklą?

Laba diena,
netikėtai užklydau į šį forumą ir į šią temą. Mano vienas vaikas jau baigė Ringaudų pradinę, kitas dar mokosi trečioje klasėje. Aš labai patenkinta šia mokykla thumbup.gif , mokytojais ir administracija. Ten tokia jauki aplinka, primenanti namus. Mažoji su malonumu eina į mokyklą. Mokytojai visada atsižvelgia į tėvų nuomonę ir pageidavimus.
Aš siūlyčiau Ringaudų pradinę. Antrokų mokytoja puiki.
Didysis mokosi jau Ugnės Karvelis gimnazijoj. Dabar ir ši mokykla tvarkosi, naujas direktorius labai reiklus. Tik ten problema labai daug vaikų. Labai didelės klasės.
Atsakyti
Viena " neplanuotai gale mokslo metų atsikėlė į Ringaudus lotuliukas.gif kita " netikėtai užklydo ir parašė pirmą savo žn. supermamose lotuliukas.gif, kad Noreikiškių mokykla tvarkosi blush2.gif Kol Valys gyvas buvo, tai ir tvarkytis nereikėjo, buvo gerai. Ringaudų mokyklėlėje dar nė viena "lyderėm" ir jų mamytėm arbatėlę verdančių mokytojų nenusibaigė ir direktorė ta pati, o mokinius ši mokyklėlė Noreikiškėm tiekia, tai kaip gali ta mokykla tvarkytis?
Šlykštukų mokykla, o mokytojos.. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Kaip ne gėda po kiekvienos blogos nuomonės apie vieną iš šių dviejų mokyklų isteriją per abu forumus kelti g.gif Kai niekas nekabina, tai metus laiko niekas į šiuos frm. ir nerašo.
Atsakyti
QUOTE(Kittymrrr @ 2010 06 01, 21:27)
Viena " neplanuotai gale mokslo metų atsikėlė į Ringaudus  lotuliukas.gif kita " netikėtai užklydo ir parašė pirmą savo žn. supermamose lotuliukas.gif, kad Noreikiškių mokykla tvarkosi  blush2.gif  Kol Valys gyvas buvo, tai ir tvarkytis nereikėjo, buvo gerai.  Ringaudų mokyklėlėje dar nė viena "lyderėm" ir jų mamytėm arbatėlę verdančių mokytojų nenusibaigė ir direktorė ta pati, o mokinius ši mokyklėlė Noreikiškėm tiekia, tai kaip gali ta mokykla tvarkytis?
Šlykštukų mokykla, o mokytojos.. gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif
Kaip ne gėda po kiekvienos blogos nuomonės apie vieną iš šių dviejų mokyklų isteriją per abu forumus kelti  g.gif Kai niekas nekabina, tai metus laiko niekas į šiuos frm. ir nerašo.

Nežinau, ar turėčiau jum aiškint, kodėl persikėlėm. Deja, kartais tenka kai ko atsisakyt, kai nelaimė atsitinka. Mielu noru ir toliau vaiką ir Garliavą vežiotume, jei būtų pakeliui. Tai ir ieškom mokyklos, kuri šalia būtų. Ar čia negalima? Dar nė apie vieną mokyklą negirdėjau vien blogų ar vien gerų atsiliepimų, tik nekreipiu dėmesio į labai kategoriškus tiek neigiamus, tiek teigiamus pasisakymus., nes taip nebūna,kad būtų viskas blogai ar viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(aniz @ 2010 06 04, 21:55)
Nežinau, ar turėčiau jum aiškint, kodėl persikėlėm. Deja, kartais tenka kai ko atsisakyt, kai nelaimė atsitinka. Mielu noru ir toliau vaiką ir Garliavą vežiotume, jei būtų pakeliui. Tai ir ieškom mokyklos, kuri šalia būtų. Ar čia negalima? Dar nė apie vieną mokyklą negirdėjau vien blogų ar vien gerų atsiliepimų, tik nekreipiu dėmesio į labai kategoriškus tiek neigiamus, tiek teigiamus pasisakymus., nes taip nebūna,kad būtų viskas blogai ar viskas gerai.

Tai ko "klausinėji" dar su komentarais ir žiniom savo, kur kam gerai mokytis. Pagal tave gal visiems visose mokyklose gerai ? Kai tėvai man rinko mokyklą, užteko vienos žn.mokyklos frm. del nesitvarkymo su mokiniais ir mokykla buvo atmesta, todėl ir išrinko nuostabią mokyklą. Tau ne tas rūpi. blush2.gif Sakai, viena mama rašo. Pažiūrėk, kokia isterija po pirmos blogos nuomonės apie šią mokyklą sukelta. Su žvake nestovėjai, o aš tikrai ne mama ir šiame fyfyne mokiausi.
gun_rifle.gif
Atsakyti