Įkraunama...
Įkraunama...

Ringaudų pradinė mokykla

QUOTE(Kittymrrr @ 2010 06 05, 10:05)
Tai ko "klausinėji" dar su komentarais ir žiniom savo, kur kam gerai mokytis. Pagal tave gal visiems visose mokyklose gerai ? Kai  tėvai man rinko mokyklą, užteko vienos žn.mokyklos frm. del nesitvarkymo su mokiniais ir mokykla buvo atmesta, todėl ir išrinko nuostabią mokyklą. Tau ne tas rūpi.  blush2.gif Sakai, viena mama rašo. Pažiūrėk, kokia isterija po pirmos blogos nuomonės apie šią mokyklą sukelta. Su žvake nestovėjai, o aš tikrai ne mama ir šiame fyfyne mokiausi.
gun_rifle.gif

Mane stebina jūsų kultūra, arba tiksliau, jos nebuvimas g.gif Jeigu Jūs šioje mokykloje mokėtės, tai tikriausiai esate daug jaunesnė už ANIZ, kuri turi mokyklinuką vaiką, tai gal ir kreiptis reikėtų "jūs", o ne "tu" ir, apskritai, ta nemandagi bendravimo maniera kelia įtarimą, kad čia ne mokykloje buvo problema, o charakteryje g.gif
Suprantu, kad neįtinka tos, kurios mokyklą giria, bet jeigu jau net ir tos, kurios paklausia informacijos yra "įtartinos", tai jau juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kieno nors trečiokiukai ir ketvirtokiukai mokosi šioje mokykloje ir galit parašyti savo nuomonę apie tų klasių mokytojas? ax.gif
Atsakyti
Negi niekas nesimoko šioj mokykloj? Neatrodo, kad tuščia mokykla būtų hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki. Laukiame daugiau nuomonių. Įdomi nuomonė apie konkrečias mokytojas, nes kaip sakoma, reikia rinktis ne mokykla, o mokytoją. Mano vaikas jei lankytų ta mokykla, tai bijočiau kažką neigiamo rašyti, bet pabaigus, manau, jau nebebaisu.
Atsakyti
Laukiu nauju atsiliepimu apie Ringaudu pradine mokykla, mes renkames tarp sios ir Kacergines....
Atsakyti
Gal kas nematė šios info 4u.gif

Balandžio 10, 11 ir 12 dienomis Ringaudų pradinėje mokykloje vyks būsimųjų pirmokų susipažinimo pamokėlės. Užsiėmimai vyks nuo 9.00 iki 11.00. (Atsineškite spalvinimo priemones).
Atsakyti
Sveiki. Ir as laukiu daugiau nuomoniu apie sia mokykla. Parasykite, nebijokite. Ydomu kelios pirmoku klases formuojamos, parasykite patenkinti ar ne konkreciomis mokytojas. 4u.gif
Atsakyti
Alio! Idomu kaip dabar?
Praejus tiek laiko, kai mokykla jau isplesta, padidinta.
Kokios tevu, kuriu vaikuciai cia mokosi nuomones?
Ar patenkinti mokytojomis, tvarka mokykloje, uzklasine veikla?
Atsakyti
QUOTE(Di Volari @ 2015 02 04, 09:55)
Alio! Idomu kaip dabar?
Praejus tiek laiko, kai mokykla jau isplesta, padidinta.
Kokios tevu, kuriu vaikuciai cia mokosi nuomones?
Ar patenkinti mokytojomis, tvarka mokykloje, uzklasine veikla?

biggrin.gif
Is lupu i lupas tik eina gandas tai gera mokykla biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
po teisybei as ir laukiu kazkokio info kas kaip... nors dar turiu pora meteliu kol prades eiti i pirma klase, ale jau reik pradet rinktis kazka...
o kokiu nors dokumentu reikia mokyklai.. aplamai kokia procedura, tiesiog einu ir lankau ar kaip? ar prasymo reikia kazkokio?
Atsakyti
Labukas

Galiu šiek tiek papasakoti apie šią mokyklą. mano vaikas jau lanko ją trečius metus. Mokykla tikrai yra tvarkinga ir prižiūrima, būrėlių po pamokų taip pat yra nemazai, pasirinkti tikrai galima kažką. Yra stengiamasi išlaikyti gerą kultūrą visoje mokykloje maistąs ir yra gaminamas vietoje ir yra skanus.

o šiaip viska kita labai priklauso nuo klasės mokytojos ir nuo i klase susirinkusiu vaiku.
Atsakyti
bet is kur dabar gauti tu atgarsiu apie mokytojas biggrin.gif ir vaikus biggrin.gif..
Atsakyti
QUOTE(madam_pipi82 @ 2015 02 23, 15:05)
bet is kur dabar gauti tu atgarsiu apie mokytojas biggrin.gif ir vaikus biggrin.gif..

tai va tikrai tokiu ziniu nera ir gauti neisiena, smile.gif))
pati mokykla yra grazi, jauki, svari, nauja, silta, moderni, bet cia tai tik pastatas o visa kita sudaro mokytojos, manau nuo mokytojas viskas ir priklauso ar jusu vaikas noriai eis i mokykla ar ne.
Atsakyti