Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

bet as ziurejau praeitais metais tai ne visi namai priklauso,yra darzelyje iskabinta tikslus adresai
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 07 31, 13:18)
bet as ziurejau praeitais metais tai ne visi namai priklauso,yra darzelyje iskabinta tikslus adresai

skambinomes i svietimo skyriu, sake kad priklausom clap.gif tik direktore dabar atostogauja....
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2008 07 31, 00:10)
skambinomes i svietimo skyriu, sake kad priklausom clap.gif tik direktore dabar atostogauja....

O nuo kelių norit Jūs eit? Nes nuo metukų tai jaučiu sunkiai priims, o be to kiek as žinau lopšelio grupes rudeniui jau sukomplektuotos. Mes eileje buvom jau nuo 5 menesių.
Atsakyti
Sveikos,

O gal žinote tiksliai iki kada vedėja atostogauja? Po vasaros atostogų reikia nuvažiuoti apsižiūrėti, kokia situacija.
O jei vaikas atostogavo vasarą ir nėjo į darželį, ar reikia gydytojo pažymos prieš rugsėjį?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2008 07 21, 14:04)
Sveiki,
eisim i "Skroblinuka", po poros sacaiciu pradesim pratintis. Pagal vieta visai nepatogu, taciau kai kurios mamos is musu skyrelio veda vaikus, tai patenkintos.
O lakstingaloje kiek girdejau sarasu viesu taip ir nera lig siol.
O kur jus gyvenat?

kaip suprantu Skoblinukas yra Skroblu g., mums visai nepakeliui schmoll.gif . Mes gyvenam Valakampiuose, bet musu gatve (kuri yra netoli Turniskiu) jau nepriklauso siam darzeliui. Kazkaip idomiai tos gatves suskirstytos, pvz. Tvereciaus gatve Antakalnyje yra Lakstinaglos zona, o va musu gatve jau Kastonui priklauso.

QUOTE(jurgitaz @ 2008 08 01, 13:28)
Sveikos,

O gal žinote tiksliai iki kada vedėja atostogauja? Po vasaros atostogų reikia nuvažiuoti apsižiūrėti, kokia situacija.
O jei vaikas atostogavo vasarą ir nėjo į darželį, ar reikia gydytojo pažymos prieš rugsėjį?

vedeja atostogauja iki rgp. galo.

Kiek kalbejau su vedeja, tai pareiskimu i lopseli yra 86, o priimti zada 17.
Atsakyti
Kazkaip idomiai tos gatves suskirstytos, pvz. Tvereciaus gatve Antakalnyje yra Lakstinaglos zona, o va musu gatve jau Kastonui priklauso.

Tvereciaus gatvė Lakštingalai nepriklauso. Priklauso Atžalėlėms. Žinau, nes pati esu iš Tverečiaus gatvės.
Praeitais metais tik šiaip taip papuolėme į Lakštinagalą, nes spalio pradžioje atsilaisvino pora vietų lopšelyje, o mes buvome užsirašę prieš gerus metus ir pastoviai domėjomės savo šansais ten pakliūti.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 08 01, 15:03)
Tvereciaus gatvė Lakštingalai nepriklauso. Priklauso Atžalėlėms. Žinau, nes pati esu iš Tverečiaus gatvės.
Praeitais metais tik šiaip taip papuolėme į Lakštinagalą, nes spalio pradžioje atsilaisvino pora vietų lopšelyje, o mes buvome užsirašę prieš gerus metus ir pastoviai domėjomės savo šansais ten pakliūti.

Gali buti blush2.gif , man tik vedeja sake, kokios gatves priklauso, ir ji paminejo Tvereciaus o as tikrai nesigilinau, man tik rupi mano gatve, kuri kaip rasiau, Kastonui priklauso. Mes irgi uzrasem vaika pries daugiau nei 1,5 m. ir domimes pastoviai galimybemis pakliuti i si darzeli, kol jas ju labai mazai.....

beje, o tu patenkinta, kad tavo vaikas eina i Lakstingala? Ir ar vaikas noriai eina?
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2008 08 01, 13:21)
O nuo kelių norit Jūs eit? Nes nuo metukų tai jaučiu sunkiai priims, o be to kiek as žinau lopšelio grupes rudeniui jau sukomplektuotos. Mes eileje buvom jau nuo 5 menesių.

Na as galvoju kitais metais leisti, tai bus jau 2 metukai ax.gif Tik vat dabar jau bijau, kad vietu butu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2008 08 01, 00:59)
kaip suprantu Skoblinukas yra Skroblu g., mums visai nepakeliui  schmoll.gif . Mes gyvenam Valakampiuose, bet musu gatve (kuri yra netoli Turniskiu) jau nepriklauso siam darzeliui. Kazkaip idomiai tos gatves suskirstytos, pvz. Tvereciaus gatve Antakalnyje yra Lakstinaglos zona, o va musu gatve jau Kastonui priklauso.
vedeja atostogauja iki rgp. galo.

Kiek kalbejau su vedeja, tai pareiskimu i lopseli yra 86, o priimti zada 17.

o kodel tik 17, juk grupes lopselines tai bus 3?
Atsakyti
kai vedejos klausiau iki kada atostogaus, sake iki rugpj. pradzios, nes poto tevai lankytis pradeda smile.gif
Atsakyti
Vedeja jau yra, siandien maciau 4u.gif

blembacki, o mes taip noriai ejom i darzeli, kol karta pasiemiau verkiancia dukra ir dabar nenori ne uz ka (tos sujungtos grupes ir kasdiena besikeiciancios aukletojos nekas... g.gif )
na gal viskas bus ok, svarbu patekti pas faina aukletoja unsure.gif

o lopselio kartais ne 2 yra tik grupes?
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2008 07 24, 14:56)
Siaip tai visad vaziuodavau pro tave, pro Antakalni.

vaziuoji mkasdien pro mane ir nekilo noras uzsukt? g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Agnele, kilo, kilo -tik nedrasu smile.gif
Atsakyti