Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

QUOTE(Muse @ 2008 08 04, 12:34)
Agnele, kilo, kilo -tik nedrasu smile.gif

oi tu kuklume tongue.gif

nevaziuosi tu, teks man...nors ir nelabai pakeliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2008 08 03, 23:32)
Vedeja jau yra, siandien maciau  4u.gif

o lopselio kartais ne 2 yra tik grupes?
Papildyta:

kai mes rinkomes grupe, sake bus 3
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2008 08 05, 12:06)
kai mes rinkomes grupe, sake bus 3

nu tikrai idomu, jeigu 3 lopselines grupes, kodel ji sake, kad priims 17. As kaip suprantu, tokiose grupese buna ~ 15 vaiku, tai turetu priimti bent 45 vaikus.
Reiks vaziuot aiskintis...
Atsakyti
Brangios mamytės, padėkite apsispręsti. Kokią grupę pasirinkti ar:

1. Auklėtojos Ala, Neringa, šeimininkutė Vilma

2. Auklėtojos Božena, Nijolė, šeiminkutė Raja (savaitinė grupė)

Parašykite savo atsiliepimus apie šias auklėtojas. Gal kas turėjote su Jomis reikalų? Labai ačiū. Turiu porą dienų apsispręsti.

Papildyta:
DianaV,
O į kokią grupę Jūsų Kamilė nuo rudens eis? Liks gal dar lopšelinėje?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 08 05, 15:27)

1. Auklėtojos Ala, Neringa, šeimininkutė Vilma

Parašykite savo atsiliepimus apie šias auklėtojas. Gal kas turėjote su Jomis reikalų? Labai ačiū. Turiu porą dienų apsispręsti.
Papildyta:
DianaV,
O į kokią grupę Jūsų Kamilė nuo rudens eis? Liks gal dar lopšelinėje?

i Katineliu siap nieko visai ten ta aukletoja Veronika,lyg tokia issiblaskius,bet visi vaikai ja myli,maniske irgi ax.gif
o siaip zinau,kad ta Ala faina,nes mano brolio zmona dirbo siame darzelyje,tai sake,kad Ala labai uzsiema su vaikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 08 05, 01:27)

Bent jau kaip mums aiskino, kad tai buvusi savaitine grupe g.gif ten lyg puse 6 dar duoda valgyti, gal litu kitu brangiau, bet kadangi mes dirbam iki 5, tai vaika galim pasiimt apie 6, tai pasirinkom sita. Su aukletojom sunku kazka issirinkti, kai lanke vyresnysis, nei su viena nesu susidurus. Na gal siek tiet su Veronika, tokia ji man flegmiska, visa laika paskendus savyje, vaikams ji gal ir gera. Gera labai Dana, bet ji lyg neims siemet lopselinuku. Kiek zinau ji direktores sese. Laimes dalykas tos aukletojos. Vyresneliui buvo su aukletojom labai pasiseke, visos buvo puikios, net skaudu buvo palikt darzeli.
Atsakyti
as busiu nekukli, sunku man su vardais blush2.gif , bet dabar berods musu aukletoja Ala, Erika ir seimininkele Ana (sorry jei maisau), visos puikios wub.gif

Veronika, kiek as girdejau sake arba vieniems patinka, arba ne, nors vaikai sako myli ja smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Noreciau uzrasyti savo berniuka i Lakstingala, nes labai patogus susisiekimas. Tik idomu, kaip ten vaikams sekasi, kaip aukletojos, ar patinka, ar vaikais uzziima, ar nesalta grupese (kiek maciau langai tai nepakeisti) Na, direktore tai tokia keistoka pasirode- ar daro ji ka nors vaiku labui? Aplinka nebloga atrodo. Dabar mano berniukui 1,5m , bet ruosiuosi leist tik kitais metais- mes pagal gyv. vieta priklausom. Kokia dabar situacija su priemimu?

Aciu labai uz info.
Atsakyti
kas galit papasakoti, kokia ten tvarka su būreliais?
kada į juos reikia užsirašyti?
kokiu dienos metu vaikai į juos eina?
Papildyta:
QUOTE(Cittre @ 2008 08 20, 09:20)
mes pagal gyv. vieta priklausom. Kokia dabar situacija su priemimu?

jei pagal vietą priklausot, tai gal turėtų priimti. šiaip reikėdavo kuo anksčiau užrašyti. bet dabar lyg žada keisti tų užrašymų tvarką...

o apie tai, kas gerai, kas blogai, tai pradžiai pabandyk temą paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 21 rugpjūčio 2008 - 14:15
QUOTE(Agnele @ 2008 08 06, 14:11)
as busiu nekukli, sunku man su vardais  blush2.gif , bet dabar berods musu aukletoja Ala, Erika ir seimininkele Ana (sorry jei maisau), visos puikios  wub.gif

Veronika, kiek as girdejau sake arba vieniems patinka, arba ne, nors vaikai sako myli ja smile.gif

maniske tai tik su salyga,kad Veronika bus eina i darzeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2008 08 21, 17:57)
maniske tai tik su salyga,kad Veronika bus eina i darzeli ax.gif

Na geras, o ji man kaip tik tokia greiztoka pasirode tongue.gif

o kas gal atsiliepimu apie 8 grupe turi (Bozena beros ir kitos(tik va kitu nezinau vardu)) blush2.gif
oi sirdele dreba, maniske dabar eina su dideliausiu noriu del seimininkeles, o kai dabar keisis grupes vel asareliu bus doh.gif
Atsakyti

o kas gal atsiliepimu apie 8 grupe turi (Bozena beros ir kitos(tik va kitu nezinau vardu)) blush2.gif
oi sirdele dreba, maniske dabar eina su dideliausiu noriu del seimininkeles, o kai dabar keisis grupes vel asareliu bus doh.gif

Ir man dreba širdelė dėl tų naujų auklėtojų - Boženos ir Nijolės. Tikėkimės, kad viskas bus tvarkoj.
Išeina, kad mūsų vaikai eis į vieną grupę.

Atsakyti