Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

Laba,

Mes irgi lankome šį darželį ax.gif Visai neseniai pradėjome.
Gal kas man galėtų papasakoti apie lopšelinukų ugdymą? rolleyes.gif Įdomu, ką jie veikia be žaidimų ir pasivaikščiojimų lauke... Ar būna kokie užsiėmimai, pamokėlės ar kas nors panašaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 01 spalio 2008 - 15:14
Praeitais metais, kai dukrytė buvo lopšelinukė, 2 kartus per savaitę buvo muzikos pamokėlės aktų salėje.
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 10 01, 15:13)
Laba,

Mes irgi lankome šį darželį ax.gif Visai neseniai pradėjome.
Gal kas man galėtų papasakoti apie lopšelinukų ugdymą? rolleyes.gif Įdomu, ką jie veikia be žaidimų ir pasivaikščiojimų lauke... Ar būna kokie užsiėmimai, pamokėlės ar kas nors panašaus?

Per susirinkimą sakė, kad eina į salę 2 kartus.Sakė ruošiasi šventėm...
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 10 01, 15:41)
Praeitais metais, kai dukrytė buvo lopšelinukė, 2 kartus per savaitę buvo muzikos pamokėlės aktų salėje.

aciuks.gif

QUOTE(LT @ 2008 10 01, 21:06)
Per susirinkimą sakė, kad eina į salę 2 kartus.Sakė ruošiasi šventėm...

aciuks.gif O jūs kokią grupę lankot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 10 01, 21:25)
aciuks.gif
aciuks.gif  O jūs kokią grupę lankot? ax.gif

Spindulėlių ax.gif
Atsakyti
LT, mes irgi i spinduleliu, tik sirgom ir susirinkima praleidom, gal gali i AZ parasyti ka sake per susirinkima, nes vyras dabar veda ir pasiima, tai vis nepakalbu su aukletojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 10 02, 07:32)
Spindulėlių  ax.gif

bigsmile.gif Mes irgi. ax.gif

QUOTE(rasulka @ 2008 10 02, 09:45)
LT, mes irgi i spinduleliu, tik sirgom ir susirinkima praleidom, gal gali i AZ parasyti ka sake per susirinkima, nes vyras dabar veda ir pasiima, tai vis nepakalbu su aukletojom smile.gif

Mūsų situacija tokia pati. doh.gif Susirgom labai nelaiku, tai nieko nežinau dabar. O su auklėtojom neišeina pakalbėti, nes pasiemu saviškį po pietų, prieš miegelį, tai jos paprastai labai užsiėmusios būna. Tik porą žodžių ir tenka eit lauk. unsure.gif
LT, gal ir man info galėtum pametėti. blush2.gif

Beje, jūs nešėt jau popieriaus, flomasterių, pieštukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 02 spalio 2008 - 12:13
QUOTE(Isida @ 2008 10 02, 14:12)
bigsmile.gif Mes irgi. ax.gif
Mūsų situacija tokia pati.  doh.gif Susirgom labai nelaiku, tai nieko nežinau dabar. O su auklėtojom neišeina pakalbėti, nes pasiemu saviškį po pietų, prieš miegelį, tai jos paprastai labai užsiėmusios būna. Tik porą žodžių ir tenka eit lauk. unsure.gif

o jus irgi is spinduliuku? siandien eisiu pasiimt as, tai gal paklausiu, bet dar nieko nenesem. o cia jau sake aukletojos, ar patiems susiprasti reik?
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2008 10 02, 09:45)

QUOTE(Isida @ 2008 10 02, 12:12)
bigsmile.gif

Dėl susirinkimo info parašiau į AŽ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulka @ 2008 10 03, 10:57)
o jus irgi is spinduliuku? siandien eisiu pasiimt as, tai gal paklausiu, bet dar nieko nenesem.  o cia jau sake aukletojos, ar patiems susiprasti reik?

Mes irgi biggrin.gif
Čia auklėtoja prašė.

Mes šiandien namie verysad.gif Ir vėl sloga pikibo. doh.gif Bandysim per savaitgalį pasveikti ir toliau kulniuoti į darželį.

QUOTE(LT @ 2008 10 03, 11:29)
Dėl susirinkimo info parašiau į AŽ  ax.gif

Ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2008 10 03, 13:12)
Mes šiandien namie verysad.gif Ir vėl sloga pikibo. doh.gif Bandysim per savaitgalį pasveikti ir toliau kulniuoti į darželį.

Mums irgi vakar pasiimant sloga iki kelių ištyso, bet taip staigiai, prieš tai jokių slogos požymių nebuvo doh.gif
Tai šiandien draugaujam ir gydomės slogą namie, o pirmadienį bandysim vėl kulniuoti pas spinduliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 10 03, 14:52)
Mums irgi vakar pasiimant sloga iki kelių ištyso, bet taip staigiai, prieš tai jokių slogos požymių nebuvo  doh.gif
Tai šiandien draugaujam ir gydomės slogą namie, o pirmadienį bandysim vėl kulniuoti pas spinduliukus  biggrin.gif

Mums viens prie vieno doh.gif Sloga išlindo per vieną dieną. O einam gi tik pirmą savaitę po rimtų ligų doh.gif

Tiesa, auklėtoja puse lūpų man minėjo apie talką langams užkamšyti. Nieks apie tai negirdėjot?
Atsakyti