Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Lakštingala

Jau tapo ramiau. Mes tai pradėsime lankyti nuo rugsėjo 15 d.
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 09 01, 14:32)
Taip Ala ir Erika  thumbup.gif
Na šiandien buvom tik 1val. rytoj bandysim ir pusryčiaut  ax.gif

Išbuvom be ašarų iki pietų miegelio, rytoj irgi dar nemigdysiu, kad taip staigiai nepatirtų baimės.
Ala tai labai patiko, o šiandien susipažinau su Erika, tai dar nuomonės neturiu ax.gif
Atsakyti
na tai saunu wub.gif

mes ir tai einam su asarom doh.gif , nors paskui pasakoja kaip jai patiko, kokios fainos aukletojos ir t.t.

ale ryte posma nuzliumt raik biggrin.gif
Atsakyti
Vakar, galvoju, nueisiu i darželį, susipažinsiu su auklėtoja, pasakysiu, kad mes po savaitės jau pasirodysime grupėje. 17.30 jau nieko grupėje neradau - tai iki kada reikia pasiimti vaikus?
Tada sutikau kitas jau pažįstamas auklėtojas, o jos man ir sako: "O Jūs ne į komercinę pirmą grupę eisite? As ten Jus užrašiau? Ten tėveliai renka po tūkstantį litų ir labai patys viską prižiūri, tvarko." Gal žinote, kas čia per "stebuklas", per komercinės gupės?
Aš tai tik džiaugiuosiu, kad į tokią gupę nepatekome.
Papildyta:
Agnele, o kaip Jums sekasi lankyti darželį?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 09 05, 08:04)
Vakar, galvoju, nueisiu i darželį, susipažinsiu su auklėtoja, pasakysiu, kad mes po savaitės jau pasirodysime grupėje. 17.30 jau nieko grupėje neradau - tai iki kada reikia pasiimti vaikus?
Tada sutikau kitas jau pažįstamas auklėtojas, o jos man ir sako: "O Jūs ne į komercinę pirmą grupę eisite? As ten Jus užrašiau? Ten tėveliai renka po tūkstantį litų ir labai patys viską prižiūri, tvarko." Gal žinote, kas čia per "stebuklas", per komercinės gupės?
Aš tai tik džiaugiuosiu, kad į tokią gupę nepatekome.
Papildyta:
Agnele, o kaip Jums sekasi lankyti darželį?

aha, yra, yra tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
mes po biski, visai patinka maniskei

mes atsisakem tos grupes blush2.gif
nenorejau sioj temoj plestis apie tai mirksiukas.gif

O pasiimti kaip as zinau galima iki 18*30, tik as mazdaug apie 16 jau paimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnele: 05 rugsėjo 2008 - 11:48
O sakykite kaip rengsite vaikiukus, kai lauke šaltoka?
Ar grupėse žiemą geras šildymas, ar pro langus pučia vėjas, nes kiek mačiau tai langai nekeisti, seni sad.gif
Atsakyti
jurgitaz, ar einat jau? na ir kaip?
mes tai jau sergam...

LT, as visada spintelej palieku megztuka jei kartais buciau maziau aprengus nei reik mirksiukas.gif
Atsakyti
jurgitaz, ar einat jau? na ir kaip?
mes tai jau sergam...

Mes pradėsime eiti nuo rugsėjo 22 d., t.y. nuo pirmadienio. Panelė buvo pasigavusi stomatitą, tad gydytojas dar liepė pasedėti namie.
Jau pradedu jaudintis dėl pirmadienio. Tiesą sakant, manau, kad ir mes neilgai paeisime. Prisiminusi praeitus metus ir tėvų atvestus vaikučius su bėgančiomis upeliais nosimis, kai tie vaikučiai basomis kojomis per šaltas grindis ir plyteles eina į tualetą...
Nuomonė apie auklėtojas, šeimininkutę nepasikeitė?
Atsakyti
jurgitaz, sveikit, va ir as lakstau ir kaisioju vaika kam galiu, nes sirgom praeitais metais, sergam ir siais doh.gif

o aukletoja faina, svarbiausia kad dukra sako jog ja myli wub.gif (man daugiau nieko ir nereik) tongue.gif

na susitiksim drinks_cheers.gif

tik mes neaisku kada ateisim, sergam dabar, o paskui vyksim atostogaut 4u.gif , tai be spalio kokios 13 muset nepasirodysim ax.gif
Atsakyti
Agnele, buvote vakar Boružiukų grupės tėvelių susirinkime? Klausiu, nes buvo daug tėvelių, kurių vaikučiai šiuo metu serga. Kas tikrai labai maloniai nustebino, kad susirinko tiek daug tėvelių.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2008 09 24, 08:40)
Agnele, buvote vakar Boružiukų grupės tėvelių susirinkime? Klausiu, nes buvo daug tėvelių, kurių vaikučiai šiuo metu serga. Kas tikrai labai maloniai nustebino, kad susirinko tiek daug tėvelių.

nebuvau, maniske serga, nelabai turejo kur vel ja kist doh.gif

o tu buvai? bigsmile.gif
jei taip, papasakok ka nutaret, ko reik?
gali ir a.z. 4u.gif
Atsakyti