QUOTE(djupi @ 2009 07 02, 21:01)
sveiki
Mano dukryte ejo i boruziuku grupe,as l.patenkinta auklytem ir seimininke Marija,mano isdykele labai jas myli,ypac Marina

).Labai miela moteris.tik mano vyrui nepatinka aulyte Veronika.siaip ji letesne,bet sauni.argumentas tas,kad ji neveda vaiku i lauka.isveda tik tada kai buna seiminike,o jei marijos nera,tai viena veda vaikus,kai ju lieka max 3.Siaip sauniai ruosia sventes,man patiko.uzklasine veikla taip pat be priekaistu.
del tualeto remonto nieko negirderdejau:)).siaip viena graziausiu grupiu.
djupi, esu įsitikinusi, kad biskį supainiojai

Papasakojai apie Deimantėlių grupę, o ne Boružiukų

Pas Boružiukus yra auklėtojos Nijolė ir Božena. Labai fainos.
Apie Deimantėlius atskira kalba. Bet kas dėl Marinos tai tikrai superinė auklėtoja. Vaikai ją laaaaabai myli.
Papildyta:
QUOTE(Andren @ 2009 07 10, 15:03)
Gal kas gero, ar blogo girdejote, apie Katinuku

ar Kaciuku grupe, kaip auklytes, kokie atsiliepimai, nuo rudens busime katinukai
Na daug nepasakysiu, nes mes tik svečiai pas Katinėlius esame dabar, kai apjungė grupes vasarą.
Viena auklėtoja man pasirodė tikrai miela. Kiek mano dukra su ja susidūrė, problemų jokių nebuvo ir gan greitai priėmė. Todėl manyčiau, kad viskas čiki
Kitos Katinėlių auklėtojos net ir nežinau...
Papildyta: klausimukas
Gal čia yra mamyčių, kurių vaikai nuo rudens bus
Aitvariukai??? Man labai smalsu sužinoti, kiek Deimantėlę yra pakliuvę į šitą grupę.
Nes taip supratau, kad juos išskaidys į Aitvariukus ir Žiogelius
Niekaip nesuprantu, kodėl man vis prie tos pačios žinutės pildo, o ne atskirą rašo. Aš norėjau atskirą žinutę su klausimu parašyt...